Betta på Japans Mini Loto online

Hur spelar man Japans Mini Loto?

Hur spelar man Japans Mini Loto?

Du behöver inte resa till Tokyo för att spela på Japans Mini Loto för eftrsom du kan istället betta på det officiella resultatet online. Välj 5 nummer mellan 1 och 31 och välj sedan om du vill spela engångsspel som gäller för en dragning eller systemspel med fler nummer! Numren kan du välja på två sätt: manuellt eller slumpa fram dem. Du kan även välja att lägga till ett flerdragningspaket eller en prenumeration som gäller tills du säger upp den.

När har Japans Mini Loto dragning?

När har Japans Mini Loto dragning?

Japanska Mini Loto har dragning varje tisdag klockan 18.45 japansk tid och då är det tisdagförmiddag klockan 11.45 i Sverige. På theLotter Sveriges jackpottlista ser du när spelstoppet inträder. När den officiella dragningen är över finns resultatet här på webbplatsen. Där hittar du även japanska Mini Lotos odds för samtliga vinstnivåer. Glöm inte att fylla i dina kontaktuppgifter på ditt konto för att få gratis resultataviseringar!

Hur vinner jag Mini Lotovinster?

Hur vinner jag Mini Lotovinster?

Japanska Mini Lotojackpotten blir din om du matchar de fem huvudnumren till vinstoddsen 1:169 911. Jackpottens storlek beror på försäljningen och är estimerad till 10 miljoner ¥. Under dragningen dras även ett bonusnummer och om du matchar den och fyra huvudnummer vinner du den näst största vinsten. De två övriga vinsterna kan du vinna med antingen fyra eller tre rätta nummer. I vår artikel om lotterier från Japan kan du läsa mer om Mini Loto.