Japan Mini Loto: betta om lottovinster | theLotter Sverige

Betta på Japan Mini Loto online

Hur bettar man på resultatet i Japans Mini Loto?

Hur bettar man på resultatet i Japans Mini Loto?

Du behöver inte resa till Tokyo för att spela på Japans Mini Loto för istället kan du betta på det officiella lottots utfall online. Välj 5 nummer från gissningsintervallet 1-31 och välj sedan om du vill spela engångsspel som gäller för en dragning eller systemspel med fler nummer. Numren kan du välja på tre sätt: manuellt, slumpa fram dem eller använda dina sparade turnummer på ditt spelkonto. Du kan även välja att lägga till ett flerdragningspaket eller en prenumeration som gäller tills du säger upp den.

När hålls dragningen för Japan Mini Loto?

När hålls dragningen för Japan Mini Loto?

Den japanska Mini Lotodragningen äger rum varje tisdag kl. 18.45 japansk tid och då är det tisdagförmiddag kl. 11.45 i Sverige. På theLotter Sveriges jackpottlista ser du när spelstoppet inträder. När den officiella Mini Lotodragningen är över publicerar theLotter Sverige vinnarnumren här på webbplatsen. Du kan även fylla i dina kontaktuppgifter på ditt konto och få gratis resultatavisering till ditt mail. Om du glömmer att kontrollera dina lottospel behöver du inte oroa dig över att gå miste om vinster då theLotter Sverige håller koll på dina lottorader.

Hur vinner jag japanska Mini Lotovinster?

Hur vinner jag japanska Mini Lotovinster?

Japanska Mini Lotojackpotten går till spelare som matchar de fem huvudnumren till vinstoddsen 1:169 911. Startjackpottens storlek beror på försäljningen och är estimerad till 10 miljoner ¥. Under dragningen dras även ett bonusnummer och om du matchar den och fyra huvudnummer vinner du den näst största vinsten. De två övriga vinsterna kan du vinna med antingen 4 eller 3 korrekta huvudnummer. Mini Loto är en favorit bland japanerna på grund av vinstoddsen. I vår japanska lottoguide kan du läsa mer om Mini Loto.