Spela om Japan Loto 6 toppvinsten online | theLotter Sverige

Betta på Japans Loto 6 online

Hur bettar man på dragningsresultatet i japanska Loto 6?

Hur bettar man på dragningsresultatet i japanska Loto 6?

För att spela på ett av de mest populära japanska lotterierna ska du välja 6 nummer från ett gissningsurval 1-43. Med dina nummer bettar du på dragningsresultatet i Loto 6. Du kan välja mellan två spelformer: ett engångsdeltagande eller ett systemspel som täcker alla nummerkombinationer med de nummer du har valt. Med en prenumeration och ett flerdragningspaket slipper du missa dragningar. Välj numren manuellt, använd dina sparade turnummer eller om du vill låta slumpen avgöra dina nummer kan du klicka på snabbvalsknappen och låta datorn slumpa fram dina nummer.

När har Japans Loto 6 dragning?

När har Japans Loto 6 dragning?

Japans Loto 6 har två dragningar i veckan, varje måndag och torsdag kl.18.45 och då är det förmiddag klockan 11.45 i Sverige. Du kan prenumerera på dragningens resultat och få det skickat till ditt mail genom att fylla i resultataviseringar på ditt konto. theLotter Sverige publicerar också utfallet på Loto 6 resultatsida som finns på den här webbplatsen.

theLotter Sverige erbjuder två spännande japanska lotterier till som du kan läsa om i den japanska lottoguiden.

Hur vinner man på Loto 6?

Hur vinner man på Loto 6?

Loto 6 har fem vinstdivisioner. Jackpotten kan du vinna genom att matcha dina sex valda nummer med dragningens vinnarnummer. Jackpotten startar på 200 miljoner yen (ca 15 miljoner kr) och har ett tak på 600 miljoner yen (ca 45 miljoner kr). Det finns fyra vinstkategorier till som du kan vinna från med partiella matchningar. I dragningen dras även ett bonusnummer och det numret behöver du matcha tillsammans med fem av dina valda nummer för att vinna den näst största vinsten. Kolla i jackpottlistan hur Loto 6 jackpott står sig mot andra lotteriers jackpottar!