Spela Japan Loto 6, lottovinster online - theLotter Sverige

Betta på Japans Loto 6 online

Hur spelar man Japans Loto 6?

Hur spelar man Japans Loto 6?

För att spela på Japans Loto 6 ska du välja 6 nummer från gissningsurvalet 1-43. Med dina nummer bettar du sedan på dragningsresultatet. Du kan välja mellan två spelformer: ett engångsdeltagande eller ett systemspel som täcker olika nummerkombinationer med de nummer du har valt. Du kan även köpa till en prenumeration eller ett flerdragningspaket om du inte vill missa dragningar. Numren väljer du manuellt eller klickar på snabbvalsknappen och låter datorn slumpa fram dem.

När har Japans Loto 6 dragning?

När har Japans Loto 6 dragning?

Japans Loto 6 har dragning varje måndag och torsdag klockan 18.45 och då är det förmiddag klockan 11.45 i Sverige. Du kan prenumerera på dragningens resultat och få det till ditt mail genom att fylla i resultataviseringar på ditt konto. Här på theLotter Sverige kan du se Japans Loto 6 vinster, odds och resultat genom att klicka på länken.

theLotter Sverige erbjuder två spännande japanska lotterier till som du kan läsa om i artikeln om lotterier från Japan.

Hur vinner man på Japans Loto 6 online?

Hur vinner man på Japans Loto 6 online?

Du vinner på Japans Loto 6 online om du har det antal nummer som krävs i någon av de fem vinstnivåerna. För jackpotten, som startar på 200 miljoner yen (ca 15 miljoner kr) och har ett tak på 600 miljoner yen (ca 45 miljoner kr), behöver du gissa rätt på alla numren. Det finns fyra vinstkategorier till som du kan vinna ifrån med några nummer. I spelet finns även ett bonusnummer och det numret behöver du matcha tillsammans med fem av dina valda nummer för att vinna den näst största vinsten. Kolla i jackpottlistan hur Loto 6 jackpott står sig mot andra lotteriers jackpottar!