Betta på US Mega Millions online

Hur bettar man på US Mega Millions utfall?

Hur bettar man på US Mega Millions utfall?

För att lottobetta på Mega Millions dragningsresultat ska du välja 5 nummer i intervallet 1-70 och en Megaboll mellan 1 och 25. Du kan välja dina nummer på tre sätt; manuellt, använda dina förvalda turnummer eller slumpa fram dem via Snabbval. För att få variation i ditt spelande kan du välja att spela systemspel med fler nummer, bolagsspel eller spel som gäller för en dragning. Och för att inte missa dragningar kan antingen ett flerdragningspaket eller en prenumeration vara en bra lösning.

När är Mega Millions dragning?

När är Mega Millions dragning?

Mega Millions har två dragningar i veckan; på tisdagar och fredagar kl 20:00. På grund av tidsskillnaden är blir det onsdagar och lördagar kl. 02:00 i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige dragningsresultatet på webbplatsen så att du kan se om du har matchande nummer.

När du rättar dina lottospel tänk på att dina valda huvudnummer ska matchas med dragningens huvudnummer och tilläggsnumret med dragningens Megaball.

Hur kan man vinna större priser?

Hur kan man vinna större priser?

Mega Millions har en valbar funktion, Megaplier, som kan multiplicera dina sekundärpriser 2-5 gånger. Till exempel blir andrapriset värt mellan 2-5 miljoner $ och tredje priset kan bli värt 50 000 $ beroende på Megapliernumret som dyker upp i dragningen.

Om du vill spela med Megaplier är det bara att kryssa för rutan under den digitala spelkupongen där du kryssar i dina nummer.

Hur vinner man priser när man bettar på Mega Millions från Sverige?

Hur vinner man priser när man bettar på Mega Millions från Sverige?

För att vinna en Mega Millions lottojackpott måste du matcha 5 nummer och tilläggsnumret Megaball. Mega Millions jackpott startar på estimerade 20 miljoner $ och om ingen spelare vinner den rullar summan vidare till nästa dragning. I oktober 2018 steg jackpotten till 1.53 miljarder $ som en enda spelare i USA vann.

Det finns även åtta sekundära priskategorier och med hjälp av tilläggsnumret har du chans att vinna priser från de högre vinstnivåerna.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner ett pris?

När du vinner ett Mega Millionspris kommer du automatiskt att få ett vinstmeddelande, förutsatt att du har gjort alla inställningar på ditt spelkonto. På ditt spelkonto kan du även se värdet på priset du har vunnit. Småpriser sätter vi in på ditt spelkonto medan en jackpottvinst tar lite tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto.

Klicka på länken för mer information om hur lottobetting fungerar och hur priser betalas ut.

Nyheter från Mega Millions

Nyheter från Mega Millions

MegaMillions har dragning på tisdagar och fredagar.

Mega Millions jackpottpris på 516 miljoner $ (349,3 miljoner $ i kontantvärde) vanns den 21 maj 2021 efter veckor med överrullningar. Vinnarkupongen såldes i Pennsylvania och är den tredje och största Mega Millions-jackpotten som vunnits i staten och den nionde största jackpotten som någonsin tilldelats av Mega Millions. Förutom jackpottvinnaren producerade dragningen totalt 1 702 748 vinnare från nästan alla lotteriets priskategorier.