Spela La Primitiva: spännande vinster - theLotter Sverige

Betta på Spaniens La Primitiva online

Hur spelar man på La Primitiva?

Hur spelar man på La Primitiva?

Spela på La Primitiva, som är ett spanskt lotto, genom att betta på resultatet! Börja med att välja 6 nummer mellan 1 och 49 och 1 tilläggsnummer, som kallas för Reintegro, från gissningsurvalet 0-9! Om du lyckas matcha alla numren, de sex huvudnumren och Reintegro, vinner du jackpotten. I spelet finns tio vinstkategorier till och för att vinna från dem behöver du gissa korrekt på några nummer. Välj dina La Primitiva-nummer manuellt eller låt slumpen avgöra numren med hjälpa av Snabbvalet! Om du har försparat en uppsättning nummer kan du även använda dem.

När har La Primitiva dragning?

När har La Primitiva dragning?

La Primitiva har dragning två gånger i veckan, på torsdagar och lördagar klockan 21.40 lokal tid. När dragningen är över publicerar theLotter Sverige La Primitivas lottoresultat här på webbplatsen. Om dina nummer stämmer vinner du. Tänk bara på att du måste jämföra huvudnummer med huvudnummer och Reintegro med Reintegronumret.

Hur vinner man på spanska La Primitiva?

Hur vinner man på spanska La Primitiva?

Spanska La Primitiva har allt som allt elva vinstkategorier. Jackpotten som börjar på två miljoner euro kan du vinna med 6+1 nummermatchning. De övriga tio kategoriernas vinster kan du vinna med delvisa nummermatchningar. Reintegronumret i kombination med huvudnummer hjälper dig att vinna större vinster. I dragningen drar man även ett bonusnummer vilket du behöver, med fem huvudnummer och Reintegro, för att vinna tredje vinsten.

Vad händer om jag vinner på La Primitiva online?

Vad händer om jag vinner på La Primitiva online?

När du spelar på La Primitiva online på theLotter Sverige bettar du på det officiella lottots dragningsresultat och därför är det lottobettingtjänsten som betalar ut dina vinster. När du vinner får du ett vinstmeddelande. Småvinster sätter man in på ditt spelkonto medan större vinster som en jackpott hamnar på ditt bankkonto.

Visste du om att Spanien har många intressanta lotterier och på theLotter Sverige kan du betta på flera av dem?

Reintegro och bonusnummer

Vad är skillnaden mellan Reintegro och bonusnummer?

Skillnaden mellan Reintegro och bonusnummer är att Reintegro är ett tilläggsnummer mellan 0 och 9 som du väljer. När huvudnumren är dragna är det dags att dra fram Reintegronumret från en separat lottotrumma. Bonusnumret kommer från samma trumma som huvudnumren och det numret kan du inte välja. Tack vare dessa två nummer har La Primitiva många vinstklasser som du kan vinna från. En matchning med Reintegro ger också spelkostnaden tillbaka för den vinnande lottoraden, vilket en matchning med bonusnumret inte gör.

theLotter Sveriges svenska La Primitivavinnare

theLotter Sveriges svenska La Primitivavinnare

Grattis till alla som har vunnit efter att ha bettat på La Primitivas resultat! Här listar vi de som har vunnit mer än 200 € under år 2024.

  • 5/2/2024 - T.S. från Vallentuna vann 2 072 €.