Betta på Spaniens La Primitiva Lotto online

Hur spelar man Spaniens La Primitiva Lotto?

Hur bettar man på spanska La Primitivas utfall?

Spela det spanska La Primitiva lotteriet genom att välja 6 nummer från ett urval på 1-49, och ett tilläggsnummer Reintegro från gissningsurvalet 0-9! Om du lyckas matcha 6 nummer och Reintegronumret vinner du jackpotten. Om du matchar numren delvis kan du vinna priser från de tio priskategorierna. Välj dina vinnande La Primitiva-nummer manuellt eller låt slumpen avgöra numren! Du kan även använda dina sparade turnummer.

La Primitiva har dragning på torsdagar och lördagar kl 20:30 GMT.

Hur vinner man på Spaniens La Primitiva Lotto?

Hur vinner man på Spaniens La Primitiva Lotto?

Spaniens La Primitiva Lotto har fina jackpottar och om du matchar alla 6 huvudnumren och reintegro-numret vinner du den. Det finns ytterligare tio priskategorier och reintegronumret behövs för att vinna i en del av dem. I den lägsta priskategorin räcker det enbart med Reintegronumret för att du ska vinna ett pris. Kontrollera de senaste La Primitiva lottoresultaten!

Vad händer om jag vinner på La Primitiva lotto?

Vad händer om jag vinner på La Primitiva lotto?

Du kommer automatiskt att få ett vinstmejl eller ett sms. Det är viktigt att du gör alla inställningar på ditt konto så att vi kan meddela dig när du har vunnit. Småpriser överförs till ditt spelkonto kort efter att resultatet har publicerats. Större priser sätter vi in på ditt bankkonto.

Reintegro och bonusnummer

Vad är skillnaden mellan Reintegro och bonusnummer?

Reintegro är ett tilläggsnummer mellan 0-9, som väljs till lottoraden. För att vinna La Primitivajackpotten måste 6 huvudnummer och Reintegronumret matcha dragningens resultat. Alla lottorader som har matchat Reintegronumret får tillbaka kostnaden för den lottoraden. (Om du har till exempel spelat 5 lottorader och på en av dem har du matchat Reintegronumret, får du tillbaka kostnaden för den raden, inte de resterande fyra lottoraderna och inte heller serviceavgiften).

Bonusnummer - Under La Primitivadragningen dras ett ytterligare nummer, en bonusboll. För att vinna andrapriset, 5+1, måste fem huvudnummer och bonusnumret matchas.

Nyheter från La Primitiva

Nyheter från La Primitiva

Den 3 januari 2019 lyckades en spelare vinna La Primitiva jackpotten på 78 585 995 €. Rekordet för La Primitiva jackpotten ligger på 101,7 miljoner € och vanns efter 56 överrullningar i oktober 2015.