La Primitiva: Spela spännande spanskt lotto | theLotter Sverige

Betta på Spaniens La Primitiva Lotto online

Hur bettar man på La Primitivas utfall?

Hur bettar man på La Primitivas utfall?

Spela på La Primitiva, som är ett spanskt lotto, genom att välja 6 nummer från mellan 1 och 49 och 1 tilläggsnummer, som kallas för Reintegro, från gissningsurvalet 0-9! Om du lyckas matcha alla numren, de sex huvudnumren och Reintegro, vinner du jackpotten. Du kan även vinna från de tio andra vinstkategorierna med delvisa nummermatchningar. Välj dina La Primitiva-nummer manuellt eller låt slumpen avgöra numren med hjälpa av Snabbvalet! Du kan även använda dina sparade turnummer.

När har La Primitiva dragning?

När har La Primitiva dragning?

La Primitiva har dragning två gånger i veckan, på torsdagar och lördagar kl 21.40 lokal tid. Efter att vinnarnumren har dragits publicerar theLotter Sverige det senaste La Primitiva lottoresultatet här på webbplatsen. Om dina nummer matchar dragningens utfall vinner du.

Tänk bara på att du måste jämföra huvudnummer med huvudnummer och Reintegro med Reintegronumret.

Hur vinner man på spanska La Primitiva?

Hur vinner man på spanska La Primitiva?

Spanska La Primitiva har allt som allt 11 vinstkategorier. Jackpotten som börjar på 2 miljoner € kan du vinna med 6+1 nummermatchning. De övriga tio kategoriernas vinster kan du vinna med delvisa nummermatchningar. Reintegronumret i kombination med huvudnummer hjälper dig att vinna större vinster. I den lägsta vinstkategorin räcker det med att matcha enbart tilläggsnumret Reintegro för att få en vinst. I dragningen dras även ett bonusnummer som du behöver för att vinna i två av kategorierna.

Vad händer om jag vinner på La Primitiva lotto?

Vad händer om jag vinner på La Primitiva online?

När du spelar på La Primitiva online på theLotter Sverige bettar du på det officiella lottots dragningsresultat och därför är det lottobettingtjänsten som betalar ut dina vinster. När du vinner får du ett vinstmeddelande. Småvinster sätts in på ditt spelkonto efter att dragningens utfall har publicerats medan större vinster som en jackpott sätts in på ditt bankkonto.

I vår guide om lotterier från Spanien hittar du mer information om La Primitiva och andra lotterier från samma land.

Reintegro och bonusnummer

Vad är skillnaden mellan Reintegro och bonusnummer?

Skillnaden mellan Reintegro och bonusnummer är att Reintegro är ett tilläggsnummer mellan 0 och 9 som du väljer. Det numret dras efter huvudnumren från en separat lottotrumma. Bonusnumret dras från samma trumma som huvudnumren dras från och det numret kan du inte välja. Tack vare dessa två nummer har La Primitiva många vinstklasser som du kan vinna från. En matchning med Reintegro ger också spelkostnaden tillbaka för den vinnande lottoraden, vilket en matchning med bonusnumret inte gör.