Spela El Gordo online från Sverige - theLotter Sverige

Betta på Spaniens El Gordo online

Hur spelar man på El Gordo från Sverige?

Hur spelar man på El Gordo från Sverige?

Spela på El Gordo genom att betta på det officiella resultatet! Välj 5 nummer mellan 1 och 54 och ett tilläggsnummer från ett mindre gissningsintervall på 0-9! Du kan välja att spela engångsspel eller systemspel med fler nummer och samtidigt öka på vinstchanserna. Med en prenumeration och ett flerdragningspaket missar du inga spännande dragningar. Numren kan du välja manuellt, slumpa fram eller använda dina försparade nummer.

När har El Gordo lotto dragning?

När har El Gordo lottodragning?

Den spanska El Gordo-lottodragningen äger rum varje söndag klockan 21.30 spansk lokaltid, vilket motsvarar samma tid här i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige El Gordodragningens utfall så att du kan kontrollera dina valda nummer.

Tänk på att spelstopp inträder några timmar innan dragningen äger rum! På lottolistan kan du se hur lång tid som återstår innan registrering av bets upphör.

Hur vinner man på spanska El Gordo?

Hur vinner man på spanska El Gordo?

För att vinna behöver du gissa rätt på dragningens nummer. För jackpotten behöver du matcha 5 huvudnummer och tilläggsnumret. Den garanterade startjackpotten är 5 miljoner € och den fortsätter att växa tills det finns en vinnare. Med enstaka nummermatchningar har du fortfarande chans att vinna från de åtta övriga vinstklasserna.

Du hittar mer om detta spanska lotto i vår omfattande artikel.

Kan jag vinna om jag spelar El Gordo online?

Kan jag vinna om jag spelar El Gordo online?

Du som spelar El Gordo online från Sverige bettar på dragningens slutresultat. Det som skiljer sig åt mellan att spela med officiella kuponger och lottobetting är att om du vinner, oavsett vinstens storlek, är det lottobettingtjänsten theLotter Sverige som betalar ut din vinst. Vinsterna motsvarar beloppet som det officiella El Gordo betalar ut till sina vinnare efter avdragen skatt. Läs gärna mer hur avdragen fungerar! Oddsen för att vinna är lika stora oavsett om du bettar online eller spelar med officiella kuponger i Spanien.

theLotter Sveriges svenska El Gordovinnare

theLotter Sveriges svenska El Gordovinnare

Grattis till er alla som har vunnit efter att ha bettat på El Gordos resultat! Här listar vi de som har vunnit mer än 200 € under år 2024.

  • 4/2/2024 - N-O.N. från Enköping vann 247 €.