El Gordo - spela på Spaniens stora lotto | theLotter Sverige

Betta på Spaniens El Gordo online

Hur bettar man på El Gordos utfall?

Hur bettar man på El Gordos utfall?

Spela på El Gordo genom att betta på det officiella resultatet! Välj 5 nummer mellan 1 och 54 och 1 tilläggsnummer från ett mindre gissningsintervall på 0-9! Du kan välja att spela engångsspel som gäller för en dragning eller systemspel som du kan välja fler nummer till och på så sätt öka på vinstchanserna. Med en prenumeration, som löper på så länge du önskar, och ett flerdragningspaket innehållande 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar missar du inga spännande dragningar. Numren kan du välja manuellt, slumpa fram eller använda dina försparade nummer.

När har El Gordo lotto dragning?

När har El Gordo lottodragning?

Den spanska El Gordo-lottodragningen äger rum varje söndagskväll kl. 21.30 spansk lokaltid, vilket motsvarar samma tid här i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige El Gordodragningens utfall på webbplatsen så att du kan kontrollera om du har lyckats matcha vinnarnumren.

Tänk på att spelstopp inträder några timmar innan dragningen äger rum. På lottolistan kan du se hur lång tid som återstår innan registrering av bets upphör.

Hur vinner man på El Gordo?

Hur vinner man på El Gordo?

För att vinna gäller det att matcha dina valda nummer med dragningens nummer. För jackpotten behöver du matcha 5 huvudnummer och tilläggsnumret. Den garanterade startjackpotten är 5 miljoner € och den fortsätter att växa tills det finns en vinnare. Med enstaka nummermatchningar har du fortfarande chans att vinna från lotteriets åtta övriga vinstklasser.

theLotter Sverige har fler spanska lotterier som du kan läsa om i vår fullspäckade guide.

Kan jag vinna om jag spelar El Gordo online?

Kan jag vinna om jag spelar El Gordo online?

Du som spelar El Gordo online från Sverige bettar på dragningens slutresultat. Det som skiljer sig åt mellan att spela med officiella kuponger och lottobetting är att om du vinner, oavsett vinstens storlek, är det lottobettingtjänsten theLotter Sverige som betalar ut din vinst. Vinsterna motsvarar de vinster som det officiella El Gordo betalar ut till sina vinnare efter avdrag som skatter. Oddsen för att vinna är lika stora oavsett om du spelar online eller med officiella kuponger i Spanien.