Betta på Polens Mini Lotto online

Hur spelar man Polens Mini Lotto online?

Hur man bettar på polska Mini Lottos utfall

Spela ett "minilotto till ett mini-pris"! Allt du behöver göra är att välja 5 nummer i intervallet 1-42 så är du med i den dagliga Mini lottodragningen och har chans att vinna ett polskt pris. Spela Mini Lotto genom att fylla i dina spelrader med dina favoritnummer eller så kan du välja numren slumpmässigt genom att klicka på snabbvalsknappen.

Vi erbjuder engångsdeltaganden, prenumerationer och flerdragningspaket. Lottodragningarna äger rum varje kväll i veckan.

Hur  vinner man på Polens Mini Lotto?

Hur man vinner på Polens Mini Lotto

Fem nummer mellan 1 och 42 dras i den dagliga Mini Lotto dragningen. Om dina fem valda nummer matchar har du vunnit jackpotten! Det här polska lotteriets jackpott är alltid cirka 400 000 zl och det är vad vi listar på theLotter Sverige. Men det slutliga prisbeloppet, som är beroende av den faktiska försäljningen, kan skilja sig. Om det inte finns någon jackpottvinnare fördelas jackpotten till vinnarna i de andra priskategorierna.

Kontrollera Mini Lotto dragningsresultaten för att se om du har en vinnande spelrad!

Passa även på att kolla in listan med lotteridragningar varje dag.

vinnare på Mini Lotto

theLotter Sveriges vinnare på Polens Mini Lotto

En spelare från Uppsala hade turen på sin sida när han vann andrapriset i polska Mini Lottos dragning den 1 maj 2021. Vinstsumman var på 1 498,32 kronor. T.S. var endast ett nummer ifrån att vinna jackpotten. Hans valda nummer var 4, 7, 27, 30 och 36 medan dragningens vinnarnummer blev 7, 8, 27, 30 och 36. Det har inte framkommit om han själv hade valt sina nummer eller om han hade använt sig av Snabbvalet för att slumpa fram dem.

Vi på theLotter Sverige gratulerar vinnaren till andrapriset.