Betta på Japan Mini Loto online

Hur man spelar Japan Mini Loto online

Hur man bettar på japanska Mini Lotos utfall

Du behöver inte resa till Tokyo för att spela detta japanska lotteri. Genom att spela japanska Mini Loto har du chans att vinna fina priser! För att vinna behöver du bara välja 5 nummer från gissningsintervallet 1-31. Bonusbollen väljs på dragningsdagen. Du kan välja dina turnummer manuellt eller använda snabbvalsmetoden och dina nummer väljs då slumpmässigt. Efter att du har betalat för dina spel kan du se all information om dem på ditt spelkonto.

Japans Mini Loto har dragning varje tisdag kl. 18.45 japansk lokaltid.

How to Win Japan Mini Loto lottery Jackpot

Hur man vinner Japan Mini Loto

För att se om du har vunnit japanska Mini Loto jackpotten, kontrollera dina 5 huvudnummer och se om de matchar de dragna vinnarnumren! Om de matchar, har du vunnit Mini Loto jackpotten. Detta lotteri har jackpottodds på 1:169 911, vilket anses vara bra odds.

Jackpotten startar på cirka 10 miljoner ¥, men kan variera i storlek då den är beroende av försäljningen. Oddsen är så bra, att det vanligtvis finns inte bara en, utan flera jackpottvinnare i varje dragning. Spelet har ytterligare 3 priskategorier. Andrapriset vinns genom att matcha 4 nummerbollar och bonusbollen. För att vinna priset i tredje priskategorin måste du matcha 4 dragna nummerbollar. I den fjärde priskategorin måste du matcha 3 av de dragna numren. På grund av oddsen är Mini Loto en favorit bland japanska lotterispelare.

Kontrollera Japan Mini Lotto resultaten för att se om du har vunnit japanska Mini Loto lotteripriser!

Visste du om att Japan har en intressant lotterihistoria som du kan läsa om i vår japanska lotteriguide?