Betta på Italiens SuperEnalotto Superstar online

Hur spelar man på SuperStar?

Hur spelar man på SuperStar?

Spela SuperStar online med dina valda 6 huvudnummer mellan 1 och 90 och ett SuperStar-nummer mellan 1 och 90! Välj numren manuellt, slumpa fram dem eller använd dina sparade turnummer! Du kan välja mellan engångsspel, systemspel och andelsspel. Om du vill vara med i varenda dragning kan du köpa till en prenumeration eller ett flerdragningspaket.

Var uppmärksam på att när du spelar SuperStar från Sverige så lottobettar du på det officiella lottot!

När sker SuperEnalotto SuperStars dragning?

När sker SuperEnalotto SuperStars dragning?

Du har chans att betta på SuperEnalotto SuperStars dragningsresultat fyra gånger i veckan: varje tisdag, torsdag, fredag och lördag klockan 20.00 lokal italiensk tid och som motsvarar samma tid i Sverige.

Efter den officiella dragningen publicerar theLotter Sverige SuperStars resultat så att du kan kontrollera om du har vunnit. Du kan även få vinnarnumren skickade till dig genom att anmäla dig för resultataviseringar.

Vad är SuperStars relation till SuperEnalotto?

Vad är SuperStars relation till SuperEnalotto?

Det italienska SuperStar är en spelfunktion som erbjuds av SuperEnalotto och som liknar US Powerballs Power Play och Mega Millions Megaplier. Skillnaden mellan SuperEnalotto och SuperStar är att SuperStar har ett extra nummer som är ett tilläggsnummer mellan 1 och 90. Genom att delta i SuperEnalottodragningen med SuperStar har du chans att vinna en förstärkt jackpott och andrakategorivinst. SuperStar har även fler vinstkategorier, fjorton jämfört med sex i SuperEnalotto.

Vad är skillnaden mellan SuperStarnumret och Jollynumret?

Vad är skillnaden mellan SuperStarnumret och Jollynumret?

Jolly är ett bonusnummer som dras från samma lottotrumma som de sex huvudnumren och det numret behöver du för att vinna i två vinstkategorier. SuperStar däremot är ett tilläggsnummer som dras från en separat trumma och med den kan du vinna från fler vinstgrupper jämfört med enbart SuperEnalottonummer. Tänk på att det inte går att ersätta huvudnummer, Jollynummer och SuperStar med varandra för att därigenom försöka få en högre vinst. Du hittar mer om SuperStar i vår artikel om SuperEnalotto.

Hur vinner man på SuperEnalotto SuperStar?

Hur vinner man på SuperEnalotto SuperStar?

I lotto ska du matcha dina nummer med dragningsnumren. Ju fler nummer som du lyckas matcha desto högre pengavinst får du. En matchning med sex huvudnummer och SuperStarnumret ger dig utöver SuperEnalottos jackpott även SuperStars vinst på 2 miljoner €. Det finns inget jackpottak, vilket betyder att det inte finns någon gräns för hur högt din SuperEnalotto SuperStar-vinst kan bli. Det finns tretton vinster utöver jackpotten och med hjälp av tilläggsnumret kan du vinna från de högre vinstgrupperna.

Vad händer om jag vinner ett pris i SuperStar?

Vad händer om jag vinner på SuperStar?

När du vinner från någon av SuperEnalotto SuperStars fjorton vinstkategorier får du ett gratulationsmejl. Se därför till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade på ditt spelkonto så att vi kan nå dig med beskedet!

För att du ska hamna i en likadan ekonomisk sits som vinnaren i motsvarande vinstklass hamnar i i det underliggande officiella lottot görs ett avdrag på din vinst. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på dina vinster.