SuperStar: stora förstavinster på nätet | theLotter Sverige

Betta på Italiens SuperEnalotto Superstar online

SuperEnalotto Superstar har en rekordstor jackpott på gång!
Hur bettar man på SuperStars utfall?

Hur bettar man på SuperStars utfall?

Spela det italienska SuperStar online med dina valda 6 huvudnummer mellan 1 och 90 och ett SuperStar-nummer mellan 1 och 90! Välj numren manuellt, slumpa fram dem eller använd dina sparade turnummer! Du kan välja att spela engångsspel, systemspel med fler nummer för att öka dina vinstchanser eller spela i grupp med ett andelsspel och ha andelar i flera spel. Om du vill vara säker på att inte missa en dragning kan du köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket för några framtida dragningar.

När sker SuperEnalotto SuperStars dragning?

När sker SuperEnalotto SuperStars dragning?

Du har chans att betta på SuperEnalotto SuperStars dragningsresultat tre gånger i veckan: varje tisdag, torsdag och lördag kl. 20.00 lokal italiensk tid och som motsvarar samma tid i Sverige.

Efter den officiella SuperStardragningen publicerar theLotter Sverige utfallet på resultatlistan så att du kan kontrollera om du har vunnit på SuperStar. Du kan även få vinnarnumren skickade till dig genom att anmäla dig för resultataviseringar.

Vad är SuperStars relation till SuperEnalotto?

Vad är SuperStars relation till SuperEnalotto?

Det italienska SuperStar är en spelfunktion som erbjuds av SuperEnalotto och som liknar US Powerballs Power Play och Mega Millions Megaplier. Det som skiljer sig mellan SuperEnalotto och SuperStar är att SuperStar har ett extra nummer, som är ett tilläggsnummer och som du väljer från nummerintervallet 1-90. Genom att delta i SuperEnalottodragningen med SuperStar får du chans att vinna en förstärkt jakpott och andravinst. När du spelar med SuperStar har du chans att vinna från totalt 14 vinstkategorier jämfört med 6 i SuperEnalotto.

Vad är skillnaden mellan SuperStarnumret och Jollynumret?

Vad är skillnaden mellan SuperStarnumret och Jollynumret?

Jolly är ett bonusnummer som dras från samma lottotrumma som de sex huvudnumren och det numret behöver du för att vinna i två vinstkategorier. SuperStar är ett tilläggsnummer och dras från en separat trumma och med den kan du vinna från fler vinstgrupper jämfört med enbart SuperEnalottonummer. Tänk på att när du rättar dina lottospel så måste du rätta varje nummer för sig. Det går inte att blanda huvudnummer, Jollynummer och SuperStar med varandra för att därigenom försöka få en högre vinst. Du hittar mer om SuperStar i SuperEnalottoguiden.

Hur vinner man på SuperEnalotto SuperStar?

Hur vinner man på SuperEnalotto SuperStar?

I lotto ska du matcha dina valda nummer med dragningsnumren. Ju fler nummer som du lyckas matcha desto högre pengavinst får du. Med matchningar på sex huvudnummer och SuperStarnumret vinner du inte bara SuperEnalottos jackpott, men även SuperStars vinst på 2 miljoner €. Det finns inget jackpottak, vilket betyder att det inte finns någon gräns för hur högt din SuperEnalotto SuperStarvinst kan bli. Det finns tretton vinster utöver jackpotten och med hjälp av tilläggsnumret kan du vinna från de högre vinstgrupperna.

Vad händer om jag vinner ett pris i SuperStar?

Vad händer om jag vinner på SuperStar?

När du vinner i någon av SuperEnalotto SuperStars 14 vinstkategorier får du ett gratulationsmejl. Se därför till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade på ditt spelkonto så att vi kan nå dig med beskedet.

För att du ska hamna i en likadan ekonomisk sits som vinnaren i motsvarande vinstklass hamnar i i det underliggande officiella lottot görs ett avdrag på din vinst. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på dina vinster.