SuperStar: stora förstapriser på nätet | theLotter Sverige

Betta på Italiens SuperEnalotto Superstar online

SuperEnalotto Superstar har en rekordstor jackpott på gång!
Hur bettar man på SuperStars utfall?

Hur bettar man på SuperStars utfall?

Spela det italienska SuperStar-lotteriet online med dina valda 6 huvudnummer mellan 1 och 90 och ett SuperStar-nummer mellan 1 och 90! Välj numren manuellt, slumpa fram dem eller använd dina sparade turnummer! Du kan välja att spela engångsspel, systemspel med fler nummer för att öka dina vinstchanser eller spela i grupp med ett bolagsspel och ha deltaganden i flera spel. Om du vill vara säker på att inte missa en dragning kan du köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket för några framtida dragningar.

När sker SuperEnalotto SuperStars dragning?

När sker SuperEnalotto SuperStars dragning?

Du har chans att betta på SuperEnalotto SuperStars dragningsresultat tre gånger i veckan: varje tisdag, torsdag och lördag kl. 20.00 lokal italiensk tid och som motsvarar samma tid i Sverige.

Efter den officiella SuperStardragningen publicerar theLotter Sverige utfallet på resultatlistan så att du kan kontrollera om du har vunnit ett SuperStarpris. Du kan även få vinnarnumren skickade till dig genom att anmäla dig för resultataviseringar.

Vad är SuperStars relation till SuperEnalotto?

Vad är SuperStars relation till SuperEnalotto?

Det italienska SuperStar är en spelfunktion som erbjuds av SuperEnalotto och som liknar US Powerballs Power Play och Mega Millions Megaplier. Det som skiljer sig mellan SuperEnalotto och SuperStar är att SuperStar-lotteriet har ett extra nummer, som är ett tilläggsnummer och som du väljer från nummerintervallet 1-90. Genom att delta i SuperEnalottodragningen med SuperStar får du chans att vinna en förstärkt jakpott och andrapris och du har tillgång till totalt 13 sekundära priskategorier jämfört med 5 i SuperEnalotto.

Vad är skillnaden mellan SuperStarnumret och Jollynumret?

Vad är skillnaden mellan SuperStarnumret och Jollynumret?

Jollynumret är ett bonusnummer som dras från samma lotteritrumma som de sex huvudnumren och det numret behövs för att vinna i två vinstkategorier. SuperStar är ett tilläggsnummer och dras från en separat lotteritrumma och med den kan du vinna från fler prisdivisioner jämfört med enbart SuperEnalottonummer. Tänk på att när du rättar dina lottospel så måste du rätta var nummer för sig. Det går inte att bland huvudnummer, Jollynummer och SuperStar med varandra för att därigenom försöka få ett högre pris. Läs mer om SuperStar i SuperEnalottoguiden!

Hur vinner man på SuperEnalotto SuperStar?

Hur vinner man på SuperEnalotto SuperStar?

I lotto ska du matcha dina valda nummer med lotteriets dragningsnummer. Ju fler nummer som du lyckas matcha desto högre pengapris får du. Med matchningar på sex huvudnummer och SuperStarnumret vinner du inte bara SuperEnalottos jackpott, men även SuperStars pris på 2 miljoner €. Det finns inget jackpottak, vilket betyder att det inte finns någon gräns för hur högt ditt SuperEnalotto SuperStarpris kan bli. Det finns hela 13 sekundära vinstdivisioner och med hjälp av tilläggsnumret kan du vinna högre priser.

Vad händer om jag vinner ett pris i SuperStar?

Vad händer om jag vinner ett pris i SuperStar?

När du vinner i någon av SuperEnalotto SuperStars 14 vinstkategorier får du ett gratulationsmejl. Se därför till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade på ditt spelkonto så att vi kan nå dig med beskedet.

För att du ska hamna i en likadan ekonomisk sits som vinnaren i motsvarande prisklass hamnar i i det underliggande officiella lotteriet görs ett avdrag på ditt pris. theLotter Sverige tar inte ut några kommissioner på dina priser.