Betta på Spaniens EuroMillions online

Hur spelar man EuroMillions?

Hur bettar man på EuroMillions utfall?

Välj 5 huvudnummer mellan 1-50 och 2 stjärnnummer, så kallade Lucky Stars mellan 1-12! Om du matchar alla dina nummer med dragningens nummer vinner du jackpotten. Det finns även tolv sekundära priskategorier som du kan vinna priser ifrån om du har partiella nummermatchningar. Med hjälp av stjärnnumren har du chans att vinna i högre prisdivisioner.

I FAQ-avdelningen har vi samlat de vanligaste ställda frågorna om lottobetting. Ta gärna en titt där om du har funderingar över betting.

Lottodragningarna hålls på tisdagar och fredagar kl. 21 CET!

Vad är en EuroMillions Superdragning?

För att fira en speciell händelse, arrangeras en EuroMillions superdragning med en garanterad jackpott som börjar på 100 miljoner €. Topppvinsten kan rulla över tills den når taket på 220 miljoner € och ligger då kvar på det beloppet i fyra konsekutiva dragningar. Om ingen har vunnit jackpotten på de fyra dragningarna blir den femte dragningen en måste-vinnas-dragning och om det fortfarande inte finns någon jackpottvinnare delas priset ut till vinnarna i priskategorin under. Mer information finns i EuroMillions Superdragningsguiden.

EuroMillions Superdragning äger rum några gånger om året och nu har EuroMillions meddelat att nästa Superdragning kommer att ske fredagen 4 juni 2021. Startjackpotten är på 130 miljoner € och kan växa till 220 miljoner €. theLotter Sverige, en sajt som du kan spela lotto online på, kommer att meddela när du kan lägga dina bets på Superdragningens utfall.

Hur vinner man på EuroMillions?

Hur vinner man på EuroMillions lotteriet?

För att bli nästa EuroMillions jackpottvinnare måste du matcha alla 5 huvudnumren och båda Lucky Stars. Med partiella nummermatchningar kan du vinna priser från 12 sekundära priskategorier. Se de senaste EuroMillions resultaten!

Om du vill veta mer om hur EuroMillions jackpott-tak fungerar, läs vår utförliga artikel!

Vad händer om jag vinner på EuroMillions?

Vad händer om jag vinner på EuroMillions?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett gratulationsmejl eller ett sms. Kontrollera redan nu att du har fyllt i alla uppgifter på ditt konto så att vi kan nå dig med glädjebeskedet! Om du vinner en mindre summa kommer det att sättas in på ditt spelkonto. Om du vinner stort sätts priset in på ditt bankkonto.

theLotter Sverige EuroMillions vinnare

EuroMillions vinnare

EuroMillions rekordstora jackpott på 210 miljoner € vanns av en lycklig spelare från Schweiz i fredagen 26 februari 2021-dragningen.Topp-priset är även det högsta lotteripris som betalats ut i Europa.

En engelsk spelare fick en fantastisk start på året efter att ha vunnit 39 774 466 £ i dragningen den 1 januari 2021.

2020 var ett generöst år för EuroMillions spelarna. Fram till mitten av februari hade redan fyra jackpottar delats ut. 17 februari vann en spelare från Portugal 100 779 289 € och en vecka senare, efter endast en rollover, vann en spelare från Luxemburg en jackpott på 28 601 720 €. I början av februari vanns två jackpottar till, inklusive en extra stor Superdragningsjackpott på 130 miljoner € i 7:e februaridragningen. Fyra dagar senare vanns en jackpott på 17 miljoner €.

Om du vill veta mer om detta fantastiska europeiska lotteri, läs guiden som är fylld med fakta om EuroMillions.

Nyheter från EuroMillions

Nyheter från EuroMillions

EuroMillions dragning äger rum på tisdagar och på fredagar.