Betta på Spaniens EuroMillions online

Information om hur du spelar Spaniens Euromillions online

Visa
Hur spelar man EuroMillions?

Hur bettar man på EuroMillions utfall?

Välj 5 huvudnummer mellan 1-50 och 2 stjärnnummer, så kallade Lucky Stars mellan 1-12! Om du matchar alla dina nummer med dragningens nummer vinner du jackpotten. Det finns även tolv sekundära priskategorier som du kan vinna priser ifrån om du har partiella nummermatchningar. Med hjälp av stjärnnumren har du chans att vinna i högre prisdivisioner.

I FAQ-avdelningen har vi samlat de vanligaste ställda frågorna om lottobetting. Ta gärna en titt där om du har funderingar över betting.

Läs mer om lottodragningarna som hålls på tisdagar och fredagar kl. 21 CET!

Vad är en EuroMillions Superdragning?

För att fira en speciell händelse, arrangeras en EuroMillions superdragning med en garanterad jackpott som börjar på 100 miljoner €. Topppvinsten kan rulla över tills den når taket på 200 miljoner € och ligger då kvar på det beloppet i fyra konsekutiva dragningar. Om det inte finns jackpottvinnare under den tiden fördelas priset mellan vinnarna i vinstkategorin under. Mer information finns i EuroMillions Superdragningsguiden.

Håll koll på dessa superdragningar med vår kostnadsfria tjänst som håller dig uppdaterad om de olika jackpottstorlekarna. EuroMillions Superdragning äger rum några gånger om året, men det finns inga särskilda regelbundna tider för detta. Några veckor innan dragningen äger rum meddelas datumet på theLotter Sverige, en sajt som du kan spela lotto online på.

EuroMillions har annonserat att nästa EuroMillions Superdragning kommer att äga rum fredagen 20 november 2020 och startjackpotten kommer att vara 130 miljoner €.

Hur vinner man på EuroMillions?

Hur vinner man på EuroMillions lotteriet?

För att bli nästa EuroMillions jackpottvinnare måste du matcha alla 5 huvudnumren och båda Lucky Stars. Med partiella nummermatchningar kan du vinna priser från 12 sekundära priskategorier. Se de senaste EuroMillions resultaten!

Hur spelar man EuroMillions med rabatt?

Hur spelar man EuroMillions med rabatt?

En fördel med att spela EuroMillions lotteriet online är att du får upp till 20% rabatt vid köp av ett flerdragningspaket. De olika paketen innehåller 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar. Ett annat smart sätt att spara är att köpa ett spelpaket, som innehåller bolagsspel och individuella rader.

Vad händer om jag vinner på EuroMillions?

Vad händer om jag vinner på EuroMillions?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett gratulationsmejl eller ett sms. Kontrollera redan nu att du har fyllt i alla uppgifter på ditt konto så att vi kan nå dig med glädjebeskedet! Om du vinner en mindre summa kommer det att sättas in på ditt spelkonto. Om du vinner stort sätts priset in på ditt bankkonto.

theLotter Sverige EuroMillions vinnare

EuroMillions vinnare

Efter en enda överrullning vann en spelare från Irland en 17 miljoner € stor jackpott 11 februari 2020 efter att ha matchat fem nummer och två stjärnnummer. Numren som förde tur med sig var 24, 26, 32, 43, 46 och stjärnnumren 6 och 10. Vinnaren har 90 dagar på sig att hämta ut priset på Irish National Lottery i Dublin.

2020 har varit ett generöst år för EuroMillions spelarna. Fram till mitten av februari har redan fyra jackpottar delats ut. 17 februari vann en spelare från Portugal 100 779 289 € och en vecka senare, efter endast en rollover, vann en spelare från Luxemburg en jackpott på 28 601 720 €. I början av februari vanns två jackpottar till, inklusive en extra stor Superdragningsjackpott på 130 miljoner € i 7 februaridragningen. Fyra dagar senare vanns en jackpott på 17 miljoner €.

Om du vill veta mer om detta fantastiska europeiska lotteri, läs guiden som är fylld med fakta om EuroMillions.

Nyheter från EuroMillions

Nyheter från EuroMillions

EuroMillions anordnar ännu en Superdragning som kommer att hållas 20 november 2020. Den extra stora jackpotten är 130 miljoner € och kan växa upp till 200 miljoner €.

Den senaste EuroMillions Superdragningen ägde rum fredagen, 25 september och då vann en spelare i Spanien jackpotten på 130 miljoner €.

Men innan Superdragningen äger rum kommer de vanliga EuroMillions-dragningarna att ske som vanligt. Nästa dragning äger rum tisdagen 27 oktober och jackpotten är 87 miljoner € (efter avdrag 69,6 miljoner €).

Spelaren som vann EuroMillions jackpott på 15 299 900 £ i dragningen 29 maj 2020 har gett sig tillkänna och hämtat ut priset. Den här gången vanns priset av en spelare från Storbritannien som lyckades matcha numren 4, 8, 11, 19, 46 och de två Lucky Stars 4 och 8. I dragningen tidigare, 26 maj, vanns EuroMillions jackpottpriset på 37 miljoner € av två spelare. Vinnaren från Frankrike fick ut 18 571 740 €, medan en spelare från Storbritannien kammade hem 16 530 705 £.