Betta på Spaniens EuroMillions online

Hur bettar man på EuroMillions utfall från Sverige?

Hur bettar man på EuroMillions utfall från Sverige?

Du kan spela på EuroMillions från Sverige genom att betta på det officiella lotteriets dragningsresultat. Det är bara att välja 5 huvudnummer mellan 1-50 och från intervallet 1 till 12 ska du välja 2 Lucky Stars som är tilläggsnummer. För att få en variation i dina lottospel kan du välja mellan standardspel för en dragning, bolagsspel som spelas i grupp och systemspel som du kan spela med upp till tio nummer. Genom att köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket är du med i varje dragning. Mer information om lottobetting hittar du i vår FAQ-sektion.

När har EuroMillions dragning?

När har EuroMillions dragning?

EuroMillions har två dragningar i veckan; på tisdagar och fredagar kl. 21.00 CET, vilket motsvarar samma tid här i Sverige. Efter att den officiella EuroMillions dragningen, som äger rum i den franska huvudstaden Paris, är genomförd publiceras de vinnande EuroMillions numren här på theLotter Sveriges webbplats.

När du jämför dina nummer med dragningens utfall tänk på att Lucky Star-numren är tilläggsnummer och ska inte jämföras med huvudnumren.

Hur vinner man på EuroMillions lotteriet?

Hur vinner man på EuroMillions lotteriet?

För att vinna priser från EuroMillions lotteriets 13 priskategorier behöver du matcha dina nummer med dragningens utfall. Jackpotten är det högsta priset och för att vinna den måste du matcha samtliga nummer, inklusive tilläggsnumren. Med partiella nummermatchningar kan du vinna sekundära priser. Med hjälp av Lucky Stars har du chans att vinna priser från de högre kategorierna.

EuroMillions har ett jackpott-tak, som du kan läsa om i en av våra artiklar.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner ett pris?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett gratulationsmejl eller ett sms. Kontrollera redan nu att du har fyllt i alla uppgifter på ditt konto så att vi kan nå dig med vinstbeskedet!

Om du vinner en mindre summa sätter theLotter Sverige in det på ditt spelkonto och du kan välja mellan att ta ut beloppet eller spela med det. Större priser sätts in på ditt bankkonto. Läs de vanligaste frågorna om utbetalning av priser!

Vad är en Superdragning?

Några gånger om året arrangerar EuroMillions en Superdragning med en garanterad jackpott som börjar på 130 miljoner €. Topppvinsten kan rulla över tills den når taket på 220 miljoner € och ligger då kvar på det beloppet i fyra efterföljande dragningar. Om ingen vinner jackpotten på de fyra dragningarna blir den femte dragningen en måste-vinnas-dragning och om det fortfarande inte finns någon jackpottvinnare delas priset ut till vinnarna i priskategorin under. Mer information finns i EuroMillions Superdragningsguide.

EuroMillions vinnare

EuroMillions vinnare

EuroMillions rekordstora jackpott på 210 miljoner € vanns av en lycklig spelare från Schweiz i fredagen 26 februari 2021-dragningen. Den vinsten är även det högsta lotteripris som någonsin betalats ut i Europa. Medan en engelsk spelare fick en fantastisk start på året efter att ha vunnit 39 774 466 £ den 1 januari 2021. Och under år 2020 delade lotteriet ut flera stora jackpottar till spelare runtom i Europa.

I EuroMillions-guiden hittar du mer information om det här europeiska lotteriet.

Nyheter från EuroMillions

Nyheter från EuroMillions

EuroMillions dragning sker på tisdagar och fredagar.

EuroMillions har annonserat att nästa Superdragning kommer att äga rum 24 september 2021. Startjackpotten är på 130 miljoner € och kan bli så hög som 220 miljoner €, vilket skulle vara ett rekord för lotteriet. Du kan redan nu köpa dina deltaganden till den spännande Superdragningen.