Ontario 49 - lottospel på internet | theLotter Sverige

Betta på Ontario 49 Lotto online

Hur bettar man på Ontario 49 Lottos dragningsresultat?

Hur bettar man på Ontario 49 Lottos dragningsresultat?

Att spela på ett av de mest populära lotterierna i Kanada är enkelt. Du behöver fylla i lottoraden med 6 nummer från gissningsintervallet 1-49. Numren kan du välja manuellt, använda dina sparade turnummer eller slumpa fram numren. theLotter Sverige erbjuder olika spelformer: spel för en dragning och systemspel som du spelar med flera nummerkombinationer och förstärkta vinstchanser. Du kan även välja att köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket med 5, 10, 25 eller 52 dragningar.

När är Ontario 49 Lottos dragning?

När är Ontario 49 Lottos dragning?

Den officiella Ontario 49-dragningen hålls två gånger i veckan, på onsdagar och lördagar kl. 22.30. Detta motsvarar torsdagar och söndagar klockan 4.30 i Sverige. Tänk på att lottobetsen måste vara köpta inom en viss tid för att de ska gälla för kommande dragning. I jackpottlistan kan du se när Ontario 49 spelstopp inträder. I dragningen väljer man även ett bonusnummer som du behöver för att vinna vissa av vinsterna. theLotter Sverige publicerar det senaste resultatet strax efter dragningen så att du kan ta och kontrollera dina rader.

Hur vinner man på Ontario 49?

Hur vinner man på Ontario 49?

Detta populära kanadensiska lotto har en fast jackpott på 2 miljoner CA$ och den delas ut till spelare som lyckas matcha alla de 6 numren som dras fram i dragningen. Du har även chans att vinna med några matchade nummer från en av de sex övriga vinstkategorierna. För att vinna i kategorierna två (5 + 1) och sex (2 + 1) behöver du även matcha bonusnumret som dyker upp i dragningen. theLotter Sverige erbjuder ett kanadensiskt lotto till, nämligen Kanada Lotto 6/49 som du också kan betta på.