Spela Ontario 49, ett kanadensiskt lotto - theLotter Sverige

Betta på Ontario 49 online

Hur spelar man Ontario 49?

Hur spelar man Ontario 49?

Att spela, eller rättare sagt betta på Ontario 49, ett av de populäraste lotterierna i Kanada är enkelt. Det är bara att fylla i lottoraden med 6 nummer mellan 1 och 49. Numren kan du välja manuellt, använda dina sparade turnummer eller slumpa fram dem. theLotter Sverige erbjuder spel för en dragning och systemspel som du spelar med flera nummerkombinationer och får därmed bättre vinstchanser. Du kan även köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket med ett visst antal dragningar.

När har Ontario 49 dragning?

När har Ontario 49 dragning?

Den officiella Ontario 49-dragningen sker på onsdagar och lördagar klockan 22.30. Detta motsvarar torsdagar och söndagar klockan 4.30 i Sverige. I jackpottlistan kan du se när spelstoppet inträder. I detta lottospel finns även ett bonusnummer och den behöver du för att vinna i några av vinstnivåerna. theLotter Sverige publicerar Ontario 49-resultatet strax efter dragningen så att du kan ta och kontrollera dina rader.

Hur vinner man på Ontario 49?

Hur vinner man på Ontario 49?

Ontario 49 har en fast jackpott på 2 miljoner CA$ och den vinner du om du matchar dragningens sex nummer. Det finns även sex vinstklasser med mindre vinster och dem kan du vinna med några rättgissade nummer. För att vinna i kategorierna två (5 + 1) och sex (2 + 1) behöver du även matcha bonusnumret.

Du vet väl om att du kan även spela Kanadas Lotto 6/49, som är ett annat omtyckt kanadensiskt lotto?