Betta på Canada 6/49 Lotto online

Hur bettar man på dragningsresultatet i Kanada Lotto 6/49?

Hur bettar man på dragningsresultatet i Kanada Lotto 6/49?

Kanada Lotto 6/49 spelas med 6 nummer från ett gissningsurval på 1-49. Du bettar på att dina nummer dyker upp i det officiella lotteriets dragning. Numren kan du välja separat varje gång du spelar, slumpa fram dem med snabbvalet eller om du har försparat dina favoritnummer på ditt spelkonto kan du även använda dem. theLotter Sverige erbjuder flera olika spelformer: engångsspel, systemspel med 7, 8 eller 9 nummer och bolagsspel, som är ett gruppspel där du äger andelar av många lotterispel.

När har Kanada Lotto 6/49 dragning?

När har Kanada Lotto 6/49 dragning?

Kanada Lotto 6/49 har två dragningar i veckan, varje onsdag och lördag kväll kl. 22.30, vilket motsvarar torsdagar och söndagar kl. 4.30 på morgonen i Sverige. På theLotter Sveriges lista över stora jackpottar kan du se när spelstopp inträder. När den officiella Kanada Lotto 6/49-dragningen har gått ut offentligt med vinnarnumren kan du se dem på theLotter Sveriges resultatsida. Ibland kan det vara lätt att glömma och för att inte missa utfallet kan du även få dem till ditt mail. Bara anmäl dig för Lotto 6/49-aviseringar så skickar vi dem till dig efter varje dragning.

Hur kan man man vinna på Kanadas Lotto 6/49?

Hur kan man man vinna på Kanadas Lotto 6/49?

Om just dina sex valda nummer kommer upp i dragningen vinner du jackpotten som är på minst 5 miljoner C$. Det högsta utdelade jackpottpriset i kanadensiska 6/49-lotteriet var på 64 miljoner C$. Lotteriet erbjuder även 6 vinstklasser med sekundära priser som du kan vinna med partiella nummermatchningar. I dragningen dras även en bonusboll från samma lotteritrumma som huvudnumren dras från och med hjälp av det numret har man skapat andra och sjätte priserna. Eftersom du bettar på utfallet är det theLotter Sverige som betalar ut dina priser.