Betta på Canada 6/49 Lotto online

Information om hur du spelar Canadas 6/49 lotto online

Visa
Hur man spelar Canadas Lotto 6/49

Hur man bettar på kanadensiska Lotto 6/49:s utfall

Canada Lotto 6/49 spelas med 6 nummer från ett gissningsurval på 1-49. Detta kanadensiska topplotteri drar också en bonusboll från samma trumma som behövs för att vinna i den andra och sjätte priskategorin. Du kan använda dina sparade turnummer, välja numren manuellt eller pröva snabbvalet och låta datorn välja ut dina nummer. theLotter Sverige erbjuder flera olika spelformer. Du kan spela engångsspel eller systemspel med 7, 8 eller 9-nummer och då deltar du med alla möjliga nummerkombinationer i ditt spel. Om du vill spela tillsammans med andra spelare kan du spela bolagsspel eller köpa ett spelpaket för att delta med ett individuellt spel och med andelar i ett bolagsspel. Läs mer om hur bolagsspel fungerar och hur spelpaket fungerar!

Det kanadensiska lotteriet har inget jackpottak och därför är jackpotten ofta i flermiljonsklassen när den väl vinns. Kanada Lotto har utöver jackpotten sex priskategorier och den lägsta matchningen som krävs är två huvudnummer. Canadas Lotto 6/49 har dragning varje onsdag och lördag. Här kan du få mer information.

Vad gör Canada Lotto 6/49 till ett måste-spelas?

Vad gör Canada Lotto 6/49 till ett måste-spelas?

Canada Lotto 6/49 är nog Kanadas populäraste lotteri online. Lotteriets jackpott är på minst 5 miljoner C$ och om det inte finns någon jackpottvinnare rullar priset över till nästa dragning tills det finns en jackpottvinnare. På grund av överrullningarna har spelare chans att vinna jackpottar i tiotalsmiljoner kanadensiska dollar. Rekordjackpotten nådde så högt som 64 miljoner C$ i oktober 2015. Även andrapriserna kan bli till sexsifriga belopp.

How to Save on Canada Lotto 6/49 Online

Hur man sparar på Canada Lotto 6/49 rader

Spara pengar genom att spela Canada Lotto online! Med ett flerdragningspaket med 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar kan du spara mellan 5-20% jämfört med om du hade köpt raderna individuellt inför varje dragning. Ett spelpaket är också ett bra val om du vill spela till ett förmånligare pris.

Hur man vinner på Canadas Lotto 6/49

Hur man vinner på Canadas Lotto 6/49

Om du prickar in alla sex huvudnummer har du vunnit jackpotten. Om det inte finns någon vinnare till jackpotten går den vidare till nästa dragning ända tills någon vinner den. Canada Lotto 6/49 har ytterligare sex priskategorier. Ett bonusnummer avgör om du vinner andra och sjätte priset. På Canada Lotto resultatsidan kan du se de senaste resultaten.

Vad händer om jag vinner på Canadas Lotto 6/49?

Vad händer om jag vinner på Canadas Lotto 6/49?

Om du har vunnit ett pris kommer du, direkt efter dragningen när resultatet har offentliggjorts, att få ett vinstmeddelande via mejl eller ett sms. Sekundära priser sätter vi in på ditt theLotter Sverige konto. Ett större pris sätter vi in på ditt bankkonto.