Betta på Kanadas Lotto 6/49 online

Hur spelar man Kanadas Lotto 6/49?

Hur spelar man Kanadas Lotto 6/49?

Spela Kanadas Lotto 6/49 med 6 nummer mellan 1 och 49 och betta på att dina nummer dyker upp i den officiella lottodragningen! Numren kan du välja manuellt, slumpa fram dem med snabbvalet eller använda dina sparade favoritnummer. Om du inte vill missa dragningar kan du köpa dina lottospel som flerdragningspaket eller prenumerera på dem.

Du vet väl om att du kan även spela Ontario 49 här på webbplatsen?

När har Kanadas Lotto 6/49 dragning?

När har Kanadas Lotto 6/49 dragning?

Kanadas Lotto 6/49 har dragning på onsdagar och lördagar klockan 22.30, vilket motsvarar torsdagar och söndagar klockan 4.30 i Sverige. På theLotter Sveriges lista över stora jackpottar kan du se när spelstopp inträder. Efter den officiella dragningen finns vinnarnumren för Kanadas Lotto 6/49 här på webbplatsen. Beställ de vinnande numren till din inkorg genom att anmäla dig för gratis Lotto 6/49-aviseringar!

Hur kan man man vinna på Kanadas Lotto 6/49 online?

Hur kan man man vinna på Kanadas Lotto 6/49 online?

Om dina sex valda nummer kommer upp i dragningen vinner du jackpotten som är på minst 5 miljoner C$. Den högsta utdelade jackpotten i kanadensiska 6/49-lottot var på 64 miljoner C$. Utöver jackpotten har du chans att vinna från någon av de övriga sex vinstgrupperna om du har gissat rätt på några av numren. Eftersom du bettar på utfallet är det theLotter Sverige som betalar ut dina vinster.