Österrikes Lotto | betta på utfallet | theLotter Sverige

Betta på Österrikes Lotto online

Hur bettar man på dragningsutfallet i Österrikes Lotto?

Hur bettar man på dragningsutfallet i Österrikes Lotto?

Välj 6 nummer mellan 1 och 45 för att spela österrikiskt lotto. När du spelar online bettar du på det officiella lotteriets dragningsutfall. Du kan välja att spela med standardspel som gäller för en dragning eller systemspel och få flera nummerkombinationer och förstärkta odds. Med en prenumeration och ett flerdragningspaket med 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar är du med i varje dragning. Lottonumren kan du välja manuellt eller använda dina försparade nummer. Du kan även låta datorn slumpa fram dina nummer.

När har Österrikes Lotto dragning?

När har Österrikes Lotto dragning?

Österrike Lotto har dragning två gånger i veckan: onsdagar kl. 18.47 och söndagar kl. 19.17 österrikisk lokaltid. Tiden motsvarar samma i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige Österrikes Lottonummer på webbplatsen så att du kan kontrollera dina spelrader. Du kan även registrera dig för gratis resultataviseringar och få vinnarnumren direkt till ditt mail eller få ett sms-meddelande. theLotter Sverige håller också koll på dina lottorader och om du vinner ett pris får du ett vinstmeddelande. Priserna betalas ut kommissionsfritt.

Vad för slags priser har Österrikes Lotto?

Vad för slags priser har Österrikes Lotto?

Det finns 10 priskategorier i Österrike Lotto och du vinner jackotten om du matchar alla 6 numren som dyker upp i den officiella dragningen. Österrikes Lottojackpott startar på 1 miljon € och priset rullar över till nästa dragning tills någon vinner den. Den största jackpotten som har delats ut var på 14,9 miljoner €. I de nio sekundära vinstgrupperna kan du vinna större priser om du matchar även bonusnumret som dras från samma lotteritrumma som huvudnumren. Du kan till och med vinna ett pris genom att bara matcha bonusnumret.