Betta på Österrikes Lotto online

Hur spelar man Österrikes Lotto?

Hur spelar man Österrikes Lotto?

Välj 6 nummer mellan 1 och 45 för att spela österrikiskt lotto! När du spelar online bettar du på det officiella resultatet. Utöver engångsspel som gäller för en dragning finns systemspel medan med en prenumeration och ett flerdragningspaket är du med i varje dragning. Lottonumren kan du välja manuellt eller låta datorn slumpa fram dem.

När har Österrikes Lotto dragning?

När har Österrikes Lotto dragning?

Österrikes Lotto har dragning två gånger i veckan: onsdagar klockan 18.47 och söndagar klockan 19.17 österrikisk lokaltid. Tiden motsvarar samma tid i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige Österrikes Lottoresultat här på webbplatsen så att du kan rätta dina spelrader. Du kan även registrera dig för gratis resultataviseringar och få dem direkt till ditt mail. theLotter Sverige håller också koll på dina lottorader och om du vinner får du ett vinstmeddelande. Alla vinster betalas ut kommissionsfritt.

Vad för slags vinster har Österrikes Lotto?

Vad för slags vinster har Österrikes Lotto?

Det finns tio vinstnivåer i Österrikes Lotto och du vinner jackotten om du matchar alla sex numren som dyker upp i den officiella dragningen. Österrikes Lottojackpott startar på en miljon euro och växer ända tills någon vinner den. Den största jackpotten som har delats ut var på 14,9 miljoner €. I de nio övriga vinstgrupperna kan du vinna större vinster om du matchar även bonusnumret tillsammans med några huvudnummer. Du kan till och med vinna genom att bara matcha bonusnumret.