Spela Österrikes EuroMillions i Sverige | theLotter Sverige

Spela Österrike EuroMillions online från Sverige

Information om hur du spelar Österrikes Euromillions online

Hur spelar man Österrikes EuroMillions?

Hur spelar man Österrikes EuroMillions?

Det är enkelt att spela österrikes EuroMillion online via theLotter Sverige. Det enda du behöver göra är att välja fem nummer i intervallet 1-50 och två Lucky Stars mellan 1-12. Du kan välja dina turnummer, välja numren manuellt eller slumpa fram numren på quick-pick. Du kan även välja om du vill spela engågsspel, systemspel eller flerpaketspel. Österrike EuroMillions har dragningar två gånger i veckan, på tisdagar och fredagar. Om du är med i båda dragningarna fördubblar du din chans att vinna.

Hur vinner jag i Österrikes EuroMillions?

Hur vinner jag i Österrikes EuroMillions?

Österrikes EuroMillions har en utgångsjackpott värd 17 000 000 € och fantastiska vinnarodds, vilket gör det till ett av världens mest populära lottospel! Varje spelare som matchar alla nummer, liksom båda Lucky Stars som valts för tisdagens eller fredagens dragning har rätt till sin andel av EuroMillions högsta vinst. Om du spelar med ett systemspel kan du vinna flera gånger och i mer än en prisdivision på samma kupong, vilket leder till större vinster när dina nummer visar sig ha tur. Förutom jackpott-vinsten finns det ytterligare 12 sekundära vinster i varje EuroMillions-dragning! Du kan se de senaste EuroMillions resultaten här.

Missa inte Österrikes EuroMillions superdragningar

Missa inte Österrikes EuroMillions superdragningar

EuroMillions superdragning är en av de mest efterlängtade lotto-dragningarna under året! Superdragningar ersätter de schemalagda EuroMillions-dragningarna och utgör en enorm skillnad. Den garanterade utgångsjackpotten på superdragningen är otroliga 130 miljoner €! Datumen för EuroMillions superdragningar är inte kända i förväg, men spänningen sprider sig i Europa och i hela världen när de offentliggörs. Det enda du måste göra är att välja fem huvudnummer och två Lucky Stars och du har en chans att vinna superdragningsjackpotten, vilken kan klättra så högt som 190 miljoner €. Om den inte hämtas, kommer jackpotten ligga kvar på detta belopp under fyra dragningar. Efter detta, om jackpotten fortfarande inte har vunnits, kommer vinstpengarna rulla ned och delas mellan vinnarna på näst högsta vinstnivån. Du vill inte missa nästa EuroMillions-Superdragning!

Österrike-bonus och andra EuroMillion-utlottningar

När du spelar Österrikes EuroMillions deltar du automatiskt i en extra utlottning som heter Österrike Bonus. Denna utlottning, endast tillgänglig i Österrike, delar ut ett pris på 100 000 € i varje dragning. Du deltar även i andra utlottningar när du spelar EuroMillions & El Millón och EuroMillions My Million. De delar ut ett fantastiskt pris på 1 miljon €. Alla spelare som deltar i EuroMillions-lotteriet har en chans att bli miljonärer i den nya europeiska Millionaire Maker-utlottningen, som kommer att hållas vid speciella tillfällen under året.

Vad händer om jag vinner Österrikes MegaMillion?

Vad händer om jag vinner Österrikes MegaMillion?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett mejl eller ett sms och därför är det viktigt att du gör alla inställningar på ditt theLotter Sverige konto, så att vi kan nå dig. De mindre priserna sätter vi in på ditt theLotter Sverige direkt efter att dragningen har offentliggjorts. De större vinsterna sätter vi in på ditt bankkonto. Större priser kan kräva att du hämtar ut dem i Österrike. Det tar några dagar innan du kan se pengarna på ditt bankkonto. Alla vinster är kommissionsfria.