Betta på Italiens MillionDAY Extra online | theLotter Sverige

Betta på Italiens MillionDAY Extra online

Hur bettar man på MillionDAY Extras resultat?

Hur bettar man på MillionDAY Extras resultat?

Var med och betta på resultatet i nästa italienska MillionDAY Extra-dragning genom att fylla i din onlinekupong med fem nummer i intervallet 1-55. Du kan välja dina egna nummer, eller använda Snabbvalsfunktionen för en uppsättning slumpmässigt genererade nummer. Du kan spela med engångsspel som gäller för en dragning eller höja vinstchanserna med ett systemspel. Med ett flerdragningspaket och en prenumeration slipper du missa dragningar.

Italienska MillionDAY Extra har dragning nästan varje dag, måndag till lördag, kl. 20.30 lokal tid.

Vad är skillnaden mellan MillionDAY och MillionDAY Extra?

Vad är skillnaden mellan MillionDAY och MillionDAY Extra?

Italienska MillionDAY har en daglig dragning som erbjuder en jackpott på 1 miljon € och tre sekundära vinstkategorier. När du spelar MillionDAY Extra får du en ny chans varje dag att vinna. I Extra-versionen av MillionDAY kommer dina nummer att automatiskt delta i en andra MillionDAY-dragning som äger rum direkt efter den första dragningen. MillionDAY Extra-dragningen erbjuder spelare en jackpottvinst på 100 000 € och förstärkta icke jackpottvinster. Kolla in de andra dagliga lotterierna du kan betta på hos theLotter Sverige!

Hur vinner man på italienska MillionDAY Extra?

Hur vinner man på italienska MillionDAY Extra?

Om dina ifyllda nummer matchar alla fem numren som dras fram i den första MillionDAY-dragningen, vinner du jackpotten på 1 miljon €. Om dina nummer matchar jackpotten i den andra dragningen får du en toppvinst på 100 000 €.

MillionDAY Extra ger dig också två chanser att vinna tre icke jackpottvinster med hjälp av 4, 3 eller 2 matchande nummer. Om du vinner 3:e eller 4:e kategorins vinst i den andra MillionDAY-dragningen kommer du att få dubbelt så mycket än i den motsvarande vinstkategorin i den första dragningen. Kontrollera Italiens MillionDAY Extra-resultatet varje dag för att se om du är en vinnare!

Hur får jag ut mina vinster?

Hur får jag ut mina vinster?

Vann du på MillionDAY Extra? Vi meddelar dig! När de officiella MillionDAY Extra-resultaten har publicerats kommer alla vinnare att meddelas via e-post med detaljer om vinsten. Om du vinner överförs mindre vinster till ditt theLotter Sverige-konto medan en större vinst som en jackpott tar lite längre tid att processa.