Spela MillionDAY Extra: spännande lotto - theLotter Sverige

Betta på Italiens MillionDAY Extra online

Hur spelar man MillionDAY Extra?

Hur spelar man MillionDAY Extra?

Var med och spela MillionDAY Extra genom att betta på dragningens utfall! Börja med att fylla i din onlinekupong med fem nummer i intervallet 1-55! Du kan välja dina egna nummer, eller använda snabbvalsfunktionen för en uppsättning slumpmässigt genererade nummer. Du kan spela engångsspel som gäller för en dragning eller höja vinstchanserna med ett systemspel. Med ett flerdragningspaket och en prenumeration slipper du missa dragningar.

Italienska MillionDAY Extra har två dragningar varje dag, kl. 13.00 och kl. 20.30 lokal tid.

Vad är skillnaden mellan MillionDAY och MillionDAY Extra?

Vad är skillnaden mellan MillionDAY och MillionDAY Extra?

Italienska MillionDAY har två dagliga dragningar som erbjuder en jackpott på 1 miljon € och ytterligare tre vinstkategorier. I Extra-versionen av MillionDAY kommer dina nummer att automatiskt delta i en andra MillionDAY-dragning som äger rum direkt efter den första dragningen. MillionDAY Extra-dragningen erbjuder spelare en jackpottvinst på 100 000 € och förstärkta icke jackpottvinster. Kolla in de andra dagliga lotterierna du kan betta på hos theLotter Sverige!

Hur vinner man på MillionDAY Extra online?

Hur vinner man på MillionDAY Extra online?

Om dina ifyllda nummer matchar alla fem numren i den första MillionDAY-dragningen, vinner du jackpotten på 1 miljon €. Om dina nummer matchar jackpotten i den andra dragningen får du en toppvinst på 100 000 €.

MillionDAY Extra ger dig också två chanser att vinna tre icke jackpottvinster med hjälp av 4, 3 eller 2 matchande nummer. Om du vinner 3:e eller 4:e kategorins vinst i den andra MillionDAY-dragningen kommer du att få dubbelt så mycket än i den motsvarande vinstkategorin i den första dragningen. Kontrollera MillionDAY Extra-resultatet efter varje dragning för att se om du är en vinnare!

Hur får jag ut mina vinster?

Hur får jag ut mina vinster?

Vann du på MillionDAY Extra? Vi meddelar dig! När det officiella MillionDAY Extra-resultatet har publicerats kommer alla vinnare att meddelas via e-post med detaljer om vinsten. Om du vinner överförs mindre vinster till ditt theLotter Sverige-konto medan en större vinst, som en jackpott, tar lite längre tid att processa.