Italienskt Lotto: spela om jackpotten | theLotter Sverige

Betta på Italiens Lotto online

Hur bettar jag på Italiens Lotto online?

Hur bettar jag på Italiens Lotto online?

Du kan spela på Italiens lotto utan att flyga till Rom. Spela online från Sverige genom att betta på det officiella lotteriets dragning! Fyll i lottoraden med 5 nummer i gissningsintervallet 1-90! Om du har sparat dina lyckonummer på ditt spelkonto kan du använda dem eller välja numren manuellt. Du kan även använda Snabbvalsalternativet och slumpa fram numren. För att slippa missa dragningar erbjuder theLotter Sverige flerdragningspaket med 5, 10, 15, 25 och 52 dragningar och prenumeration som gäller tills du säger upp den.

När har Italiens Lotto dragning?

När har Italiens Lotto dragning?

Italiens Lotto har tre spännande dragningar i veckan: tisdagar, torsdagar och lördagar kl. 20.00 italiensk lokaltid, vilket motsvarar samma tid här i Sverige. Efter att den officiella dragningens vinnarnummer är dragna kan du se resultatet på theLotter Sverige. Var uppmärksam på att du jämför dina nummer med rätt dragningsnummer då även resultaten för tidigare dragningar finns i rullgardinsmenyn! Du kan även få vinnarnumren gratis genom att klicka för lottoaviseringar på ditt spelkonto.

Vad krävs för att vinna på Italiens Lotto?

Vad krävs för att vinna på Italiens Lotto?

Om du har turen att matcha alla dina fem valda nummer med vinnarnumren som kommer upp i det officiella italienska Lottot vinner du det fasta förstapriset på 2,8 miljoner €. Du kan även vinna priser från de tre sekundära vinstkategorierna med partiella matchningar på 4, 3 och 2 nummer. Om du vinner görs ett avdrag på priset så att du hamnar i likadan ekonomisk ställning som spelaren som spelar i det offentliga lotteriet gör. På theLotter Sveriges lotterilista hittar du fler lotterier från Italien.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner ett pris?

Om du vinner kommer du att få ett gratulationsmeddelande via mejl eller sms och du kan även se information om vinsten på ditt spelkonto. För att theLotter Sverige ska kunna nå dig är det viktigt att dina kontaktuppgifter på spelkontot är aktuella. Vid en stor vinst sätter vi in pengarna på ditt bankkonto och de mindre priserna sätter vi in på ditt spelkonto.

Gillar du Italien och lotto? Då kanske du vill veta att theLotter Sverige erbjuder även ett italienskt dagligt lotteri som du kan betta på.