Betta på Italiens Lotto online

Hur man spelar Italiens lotto online

Hur man bettar på italienska lottots utfall

Du kan delta i Italiens lotto utan att flyga till Rom! Spela online genom att fylla i lottoraden med 5 nummer i gissningsintervallet på 1-90. Italienska lotto har fyra priskategorier och du kan vinna med så få som två matchade nummer. Du kan välja dina sparade lyckonummer eller välja dina nummer manuellt. Du kan också använda Snabbvalsalternativet för att välja dina nummer slumpmässigt. Dragningarna hålls tisdagar, torsdagar och lördagar kl. 20 italiensk lokaltid.

Hur man vinner på Italiens Lotto

Hur man vinner på Italiens Lotto

Om dina fem valda nummer från gissningsintervallet 1-90 matchar de nummer som kommer upp i dragningen, vinner du italienska lottojackpotten. Detta populära italienska lotteri erbjuder en fast jackpott på 2,8 miljoner €. Om dina nummer matchar delvis kan du vinna priser i de sekundära priskategorierna. Kontrollera de senaste lottoresultaten!

Vad händer om jag vinner på Italiens Lotto?

Vad händer om jag vinner på Italiens Lotto?

Om du vinner kommer vi att meddela dig om ditt pris via mejl eller sms, Därför är det viktigt att du har fyllt i alla uppgifterna på ditt theLotter Sverige konto. Om du vinner stort kommer vi att sätta in pengarna på ditt bankkonto. De mindre priserna sätter vi in på ditt spelkonto.

theLotter Sverige erbjuder fler spännande italienska lotterier online.