Italiens Lotto: fina vinster i potten - theLotter Sverige

Betta på Italiens Lotto online

Hur spelar jag på Italiens Lotto online?

Hur spelar jag på Italiens Lotto online?

Du kan spela på Italiens lotto utan att flyga till Rom. Spela online från Sverige genom att betta på det officiella lottots dragning! Fyll i lottoraden med 5 nummer i gissningsintervallet 1-90! Du kan välja numren manuellt eller använda Snabbvalsalternativet och slumpa fram dem. För att slippa missa dragningar erbjuder theLotter Sverige flerdragningspaket med flertal dragningar och prenumeration som gäller tills du säger upp den.

När har Italiens Lotto dragning?

När har Italiens Lotto dragning?

Italiens Lotto har dragning tisdagar, torsdagar, fredagar och lördagar klockan 20.00 italiensk lokaltid, vilket motsvarar samma tid här i Sverige. Efter att den officiella dragningens nummer är dragna kan du se resultatet för den senaste italienska lottodragningen på theLotter Sverige. Var uppmärksam på att du jämför dina nummer med rätt dragningsnummer då även resultaten för tidigare dragningar finns i rullgardinsmenyn! Du kan även få vinnarnumren gratis genom att klicka på lottoaviseringar på ditt spelkonto.

Vad krävs för att vinna på Lotto från Italien?

Vad krävs för att vinna på Lotto från Italien?

Om du har turen att matcha alla dina fem valda nummer med vinnarnumren som kommer upp i det officiella italienska Lottot vinner du den fasta jackpotten på 2,8 miljoner €. Du kan även vinna från de tre övriga vinstkategorierna med några rätta nummer. Om du vinner görs ett avdrag på vinsten så att du hamnar i likadan ekonomisk ställning som spelaren som spelar i det offentliga italienska lottot gör. På theLotter Sveriges lista över internationella lotterier hittar du fler lotterier från Italien.

Vad händer om jag vinner?

Vad händer om jag vinner?

Om du vinner kommer du att få ett meddelande via mejl och du kan även se information om vinsten på ditt spelkonto. För att theLotter Sverige ska kunna nå dig är det viktigt att dina kontaktuppgifter på spelkontot är aktuella. En stor vinst sätter vi in på ditt bankkonto medan mindre vinster kommer in på ditt spelkonto.

Gillar du kombinationen lotto och Italien? Då kanske du vill veta att theLotter Sverige erbjuder även ett italienskt dagligt lotto som du kan betta på.