Betta på Frankrikes Loto online

Hur spelar man Frankrikes Loto online?

Hur bettar man på franska Lottots utfall?

Spela Frankrikes Loto online genom att välja 5 nummer mellan 1 och 49 och ett tilläggsnummer från ett urval mellan 1 och 10! Frankrikes lotto kombinerar åttasiffriga jackpottar med bra vinstodds och är för många ett självklart val när de spelar på lotterier online. I detta franska lotteri är det dragning måndag, onsdag och lördag och du kan välja engångsspel eller systemspel med 7, 8 eller 9 nummer. Använd dina sparade favoritnummer, välj numren manuellt eller genom snabbval! Läs vidare i hur man spelar lotto online!

Hur vinner man i Frankrikes lotto?

Hur vinner man på franskt Lotto?

För att vinna Frankrikes Lotojackpott måste du matcha alla fem huvudnumren och tilläggsnumret som kommer upp i dragningarna. 2011 sattes det nuvarande jackpottrekordet på 24 miljoner €. Jackpotten hade då rullat över i 34 dragningar. Frankrikes lotto har skapat fler än 150 multimiljonärer sedan 2002. Vill du öka dina chanser i ett av Europas populäraste lotterier? Spela ett systemspel med alla möjliga kombinationer av 7, 8 eller 9 nummer för att maximera dina priser!

Vad händer när jag vinner i Frankrikes Loto hos theLotter Sverige

Vad händer när jag vinner på Frankrikes Lotto?

Om du vinner, får du direkt efter dragningen ett gratis vinstmejl eller SMS. Mindre priser sätts in på ditt theLotter Sverige konto. Större priser kan ta lite längre tid att processa innan dem är på ditt bankkonto.

Frankrike Lotos Specialdragning

Frankrike Lotos Specialdragning

Åsikterna går isär om fredag den 13:e ger människor otur eller lycka, men ett är i alla fall säkert och det är att franska Loto Superdragningen ger spelare chans att vinna stort. Lotos speciella fredag 13-dragning har en garanterad jackpott värt 13 miljoner € men kan bli ännu större. Om du inte vinner jackpotten har du fortfarande chans att vinna ett pris från de nio övriga priskategorierna.

Frankrike Loto nyheter

Frankrike Lottos vinnare

Franska Loto hade en speciell fredag 13 dragning den 13 oktober 2017. Jackpotten började på 13 miljoner € och i slutändan hamnade den på 14 miljoner €. En spelare matchade alla fem numren och tilläggsnumret och vann därmed hela jackpotten. Ett stort grattis!