Frankrikes Lotto | online jackpottar | theLotter Sverige

Betta på Frankrikes Loto online

Hur bettar man på franska Lottots utfall?

Hur bettar man på franska Lottots utfall?

Spela Frankrikes Loto online genom att välja 5 nummer mellan 1 och 49 och ett tilläggsnummer mellan 1 och 10! För att öka dina vinstchanser kan du välja systemspel och få flera nummerkombinationer och förstärkta odds. Genom att lägga till antingen en prenumeration eller ett flerdragningspaket med 5, 10, 25 eller 52 dragningar är du med i varje dragning. Du kan använda dina sparade favoritnummer eller välja numren manuellt. Om du tycker att det det är svårt att välja numren kan du använda snabbvalet och slumpa fram dem. Läs vidare i hur man spelar lotto online!

När är Frankrike Lotos dragning?

När är Frankrike Lotos dragning?

Det franska lotteriet har tre spännande dragningar i veckan: varje måndag, onsdag och lördag klockan 20.35 lokal tid och motsvarar samma tid här i Sverige. När dragningens nummer är offentliga publicerar theLotter Sverige utfallet på Frankrike Lotos resultatsida så att du kan börja kontrollera dina lottorader.

Lotteriet har ett tilläggsnummer och när du rättar dina rader kan du inte ersätta ett huvudnummer med det eftersom numren dras från separata lotteritrummor och har olika funktion.

Hur vinner man på franska Loto?

Hur vinner man på franska Loto?

För att vinna franska Lotojackpotten måste du matcha alla fem huvudnumren och tilläggsnumret som kommer upp i dragningarna. Startjackpotten är på 2 miljoner € och det finns inget tak på hur mycket den kan växa. Det nuvarande jackpottrekordet på 30 miljoner € sattes 4 december 2021. Det finns även 9 sekundära vinster och dem kan du vinna med partiella nummermatchningar. Men hur är det med vinstoddsen? I vår artikel som tar upp frågan om det går att påverka vinstchanserna på lotto kan du läsa mer om hur Lotos odds är i förhållande till andra lotteriodds.

Frankrike Lotos Specialdragning

Frankrike Lotos Specialdragning

Åsikterna går isär om fredagen 13 ger otur eller lycka, men ett är i alla fall säkert och det är att Frankrike Lotos fredagen-den-13-dragning ger spelare chans att vinna stort. Lotos speciella fredag 13-dragning har en garanterad jackpott värd 13 miljoner €. Denna speciella dragning hålls, som namnet antyder, på fredagar den trettonde. Om ingen vinner jackpotten rullar den över till nästa dragning. Frankrike Loto brukar även fira in Valentindagen i februari med en jackpott på 13 miljoner €.