Betta på Frankrikes Loto online

Hur spelar man Frankrikes Lotto?

Hur spelar man Frankrikes Lotto?

Du spelar Frankrikes Lotto online genom att välja 5 nummer mellan 1 och 49 och ett tilläggsnummer mellan 1 och 10 och sedan bettar du på de officiella dragningsnumren. För att öka dina vinstchanser kan du välja systemspel med fler nummer och om du vill vara med i varje dragning är det bara att lägga till antingen en prenumeration eller ett flerdragningspaket. Läs gärna om hur man bettar på lotto online!

När har Frankrike Lotto dragning?

När har Frankrike Lotto dragning?

Frankrikes Lotto har dragning varje måndag, onsdag och lördag klockan 20.35 lokal tid och det motsvarar samma tid här i Sverige. När dragningens nummer är offentliga publicerar theLotter Sverige det franska Lottoresultatet här på webbplatsen.

Det finns även ett tilläggsnummer med i spelet och när du rättar dina rader kan du inte ersätta ett huvudnummer med det eftersom numren dras från separata trummor och har olika funktion.

Hur vinner man på franska Loto?

Hur vinner man på franska Loto?

För att vinna franska Lotojackpotten måste du matcha alla fem huvudnumren och tilläggsnumret som kommer upp i dragningen. Startjackpotten är på 2 miljoner € och det finns ingen övre gräns. Det nuvarande jackpottrekordet på 30 miljoner € sattes 4 december 2021. Det finns nio vinstgrupper till och de vinsterna kan du vinna med partiella nummermatchningar. Men hur är det med vinstoddsen? I vår artikel som tar upp frågan om det går att öka vinstchanserna på lotto kan du läsa mer om hur franska Lotos odds är i förhållande med andra lotto-odds.

Frankrike Lotos Specialdragning

Frankrike Lotos Specialdragning

Åsikterna går isär om fredagen 13 ger otur eller lycka, men ett är i alla fall säkert och det är att i Frankrike Lotos fredagen-den-13-dragning kan spelare vinna stort. I den speciella dragningen finns en garanterad jackpott värd 13 miljoner €. Dragningen äger rum, som namnet antyder, på fredagar den trettonde. Om det inte finns någon vinnare till jackpotten rullar den över till nästa dragning. Franska Loto firar även Valentindagen i februari med en jackpott på 13 miljoner €.