Betta på EuroMillions Superdragning

Mer om EuroMillions superdragning på theLotter Sverige

EuroMillions superdragning

Betta på EuroMillions Superdragning

Det mest spännande eventet i den europeiska lotterikalendern har kommit tillbaka och redan nu kan du registrera dina bets. EuroMillions Superdragning kommer att äga rum fredagen den 4 juni 2021 och denna fantastiska dragning garanterar en startjackpott på 130 miljoner € och kan växa till 220 miljoner €! Säkra ditt deltagande i EuroMillions Superdragning genom att registrera dina bet i förväg!

*Dina bets deltar i dragningen fredagen 4 juni 2021.

Hur man spelar i EuroMillions superdragning

Hur man bettar på EuroMillions superdragning online

Betta på EuroMillions Superdragning online genom att välja fem huvudnummer (1-50), och två Lucky Stars (1-12). Läs om hur betting fungerar! Du kan köpa standarddeltagande eller ett systemspel som använder olika kombinationer av dina valda nummer, vilket ökar vinstchanserna

Vad är EuroMillions superdragning

Vad är EuroMillions superdragning?

EuroMillions Superdragning är ett speciellt EuroMillions lotterievent som hålls lite då och då under året och garanterar en större jackpott. Av många anses den vara den mest spännande lotteridragningen i Europa

Det som skiljer Superdragningen från den vanliga dragningen är startjackpotten. Den vanliga EuroMillionsdragningen har en startjackpott på 17 miljoner € medan startjackpotten är 130 miljoner € i Superdragningen. I både den vanliga dragningen och Superdragningen kan jackpotten nå upp 220 miljoner €.

Superdragningslotteriet hålls på samma sätt som den normala dragningen, med undantaget av att den garanterade startjackpotten är 130 miljoner €. Om ingen matchar alla fem huvudnummer och de två Lucky Stars, rullar jackpotten över till nästa dragning. Jackpotten fortsätter att rulla över tills den når jackpottaket på 220 miljoner €. Jackpotten kan ligga kvar på den summan under fyra dragningar. Om jackpotten inte vinns efter detta är den femte dragningen en-måste-vinnas-dragning och om det fortfarande inte finns någon jackpottvinnare delas pengarna till vinnarna i den näst högsta priskategorin.

EuroMillions Superdragning är en av de mest eftertraktade lotteridragningarna under året! Klicka för att läsa mer om EuroMillions Superdragning.