Spela EuroDreams online bekvämt hemifrån - theLotter Sverige

Betta på EuroDreams online

Hur spelar man på EuroDreams?

Hur spelar man på EuroDreams?

EuroDreams är ett spännande paneuropeiskt lotto som erbjuder en månatlig utbetalning på sina två högsta vinster. För att spela på EuroDreams online fyller du bara i dina virtuella talonger med 6 nummer mellan 1 och 40 och sedan ytterligare ett Dream-nummer från 1-5 gissningsintervallet. Om du matchar samtliga nummer vinner du toppvinsten på 20 000 € i månaden i 30 år.

När är EuroDreams dragning?

När är EuroDreams dragning?

EuroDreams har dragning två gånger i veckan, på måndagar och torsdagar klockan 21.00 lokal tid i Paris och detta motsvarar samma tid här i Sverige.

Vill du veta om du har vunnit på EuroDreams? Kontrollera EuroDreams resultat och se om du har prickat in de rätta numren! De senaste vinnarnumren laddas upp strax efter att resultatet är offentliggjort.

På vilket sätt är EuroDreams två högsta vinster annorlunda?

På vilket sätt är EuroDreams två högsta vinster annorlunda?

EuroDreams två högsta vinster är annuitetsvinster. Jackpotten (den högsta vinsten) och andranivåvinsten (den näst högsta vinsten) betalas ut i delbetalningar. Jackpottvinnaren får 20 000 € i månaden i 30 års tid medan andrakategorivinnaren får ut 2 000 € i månaden under fem år. Även om theLotter Sverige visar EuroDreams totala jackpottbelopp och andranivåvinst kan vinnaren inte få ut vinsten som en engångssumma.

Som mest kan tre jackpottvinnare vinna 20 000 € i månaden i 30 år. Om det finns fler än tre jackpottvinnare kommer vinstfonden att delas lika mellan dem och var och en av vinnarna får en engångssumma. Det maximala antalet vinnare för andranivåvinsten är tolv. Om det finns fler än tolv vinnare kommer vinstfonden att delas lika, och då får var och en sin del av vinsten i en engångsbetalning.

Hur får jag ut EuroDreams jackpott om jag vinner?

Hur får jag ut EuroDreams jackpott om jag vinner?

Om du vinner jackpotten på 20 000 € i månaden i 30 år, eller andranivåvinsten på 2 000 € i månaden i fem år betalar lottoarrangören ut dem till ditt bankkonto. De övriga mindre vinsterna betalar theLotter Sverige ut som en engångssumma. Vinnare i den sjätte vinstklassen får en kontantvinst motsvarande kostnaden för en betrad.

EuroDreams vs EuroMillions

EuroDreams vs EuroMillions

EuroDreams är ett samarbete mellan de nio officiella europeiska lotterierna som genomför EuroMillions-dragningarna. La Française des Jeux (FDJ) är ansvarig för EuroDreams-dragningarna, som sker i Paris. Medan EuroMillions har en jackpott som rullar över när det inte finns någon rätt rad är EuroDreams det första paneuropeiska lottot som erbjuder fasta vinster med månatliga utbetalningar. Dessutom är antalet nummer i EuroDreams mindre än i EuroMillions, vilket gör att vinstoddsen i EuroDreams är bättre.

Är det säkert att betta på EuroDreams på theLotter Sverige?

Är det säkert att betta på EuroDreams på theLotter Sverige?

Ja! Det är helt säkert att betta på officiella EuroDreams online på theLotter Sverige, världens ledande lottobettingtjänst. theLotter Sverige krypterar all din personliga information och finansiella transaktioner för att garantera din säkerhet. theLotter Sverige betalar alltid ut lottovinsterna och tar inte ut någon kommission på dem.

Betta på EuroDreams-lotto online och du har chans att vinna fantastiska vinster! Om du vinner en av de två högsta vinsterna får du ut en fin summa varje månad under ett antal år.