Spela Saturday Lotto Superdragning - theLotter Sverige

Betta online på Saturday Lottos Superdragning

Hur spelar man Saturday Lottos Superdragning?

Hur spelar man Saturday Lottos Superdragning?

För att spela på Saturday Lottos Superdragning väljer du sex nummer från gissningsintervallet 1 till 45. Med dina nummer bettar du sedan på Superdragningens resultat. Det finns tre spelformer: engångspel för en dragning, i andelsspel spelar du i grupp och äger andelar i flera spel och i ett systemspel väljer du fler nummer. Fyll i dina nummer manuellt, använd dina sparade nummer eller använd slumpmässigt genererade nummer! I australiska lottoguiden hittar du mer information om Superdragningen.

Hur vinner man på Saturday Lottos Superdragning?

Hur vinner man på Saturday Lottos Superdragning?

Superdragningar har extra stora jackpottar och om du matchar alla numren är du jackpottvinnare. Om det inte finns någon jackpottvinnare går jackpotten till vinnarna i andravinstkategorin. Det finns fem vinstnivåer till som du kan vinna från med partiella nummer. Spelets två bonusbollar ger dig ytterligare chans att vinna i Superdragningens andra och femte vinstklass. Se det senaste Superdragningsresultatet för att se om du har vunnit!

Nyheter från Saturday Superdragning

Nyheter från Saturday Superdragning

Australiska Saturdays specialdragningar lockar till sig många spelare inte minst tack vare vinstoddsen som är generösa. Saturdays Megadragning hade sin årliga dragning 2 januari 2021 och 19 tursamma spelare fick dela på den garanterade 30 miljoner AU$-jackpotten. Efter vinstdelningen fick varje spelare ut drygt 1,57 miljoner AU$.

Även Superdragningarna som har en garanterad jackpott på 20 miljoner AU$ har samma tilltalande odds. Den 20 juni 2020 fick nämligen hela 27 spelare dela på jackpotten.