Vad är en lottoprenumeration?

S

Med en prenumeration är du med i varje dragning tills du avbryter den. Du kan ändra dina nummer när som helst och betala under spelandet, du kan pausa och återuppta din prenumeration genom att välja aktiv/inte aktiv i rullmenyn i prenumerationens statusrad.

F

Hur prenumererar jag?

S

För att prenumerera på ett lotto markerar du det, kryssar för dina lottonummer och väljer prenumeration under nummerfältet.

F

Hur ändrar jag numren i min prenumeration?

S

För att ändra numren i din prenumeration gå till spelformuläret för det relevanta lottot, välj dina nya nummer och spara ditt val genom att klicka på diskettikonen.

F

Hur pausar/återaktiverar jag min prenumeration?

S

Du kan pausa/återaktivera din prenumeration när som helst genom att gå in på prenumerationer på ditt konto. Du kan även kontakta vår kundtjänst som kan hjälpa dig att avbryta din prenumeration.

För att återaktivera en prenumeration, gå till Prenumerationer på ditt konto och klicka på den inaktiva prenumerationen som du vill återaktivera. Klicka sedan på ‘Köp igen’.