Frågor och svar

Välj kategori nedan för lotterihjälp online! Om du inte har hittat svaret på din fråga i FAQ-sektionen, vänligen kontakta oss på kundtjänsten.
De 5 vanligaste frågorna
Om theLotter Sverige och lottotjänsten
Lotteribetting
Registrering och konto
Hur du Spelar
Bolagsspel
Vinster
Betalning
Uttag

Prenumerationer

Visa
F

Vad är en lotteriprenumeration?

S

Med en prenumeration är du med i varje dragning tills du avbryter det. Du kan ändra dina nummer när som helst och betala under spelandet och du kan pausa/återuppta din prenumeration genom att välja Aktiv/Inte aktiv från rullmenyn i Statusraden i Prenumerationer närhelst du önskar.

F

Hur prenumererar jag?

S

För att prenumerera på ett lotteri, välj det önskade lotteriet, kryssa för dina lottonummer och välj Prenumeration under nummerfältet.

F

Hur ändrar jag numren i min prenumeration?

S

För att ändra numren i din prenumeration gå till spelformuläret för det relevanta lotteriet, välj dina nya favoritnummer och spara ditt val genom att klicka på diskettikonen till höger om knappen "mina turnummer".

För att använda turnummer i din prenumeration följ dessa steg: gå till mitt konto, klicka på prenumerationer, gå till prenumerationen som du vill välja turnummer till och välj "turnummer" i rullgardinsmenyn. Klicka på knappen ”spara” undertill om du har gjort ändringar.

F

Hur pausar/återaktiverar jag min prenumeration?

S

Du kan pausa/återaktivera din prenumeration när som helst genom att gå in på Prenumerationer på Mitt konto. Du kan även kontakta vår kundtjänst som kan hjälpa dig att avbryta din prenumeration.

du kan återaktivera din prenumeration när som helst genom att gå in på Prenumerationer på Mitt konto och klicka på Inaktiv prenumeration och sedan klicka på Återaktivera knappen.

F

Hur uppdaterar jag en prenumerations prisgräns om jag redan genomfört mitt köp?

S

Logga in på Mitt Konto och välj ”Prenumerationer” nederst på skärmen. Välj den prenumerationen som du önskar sätta en prisgräns på genom att klicka på den relevanta raden. Obs: Du kan bara begränsa en aktiv prenumeration. I fältet ”Prenumerationsinställningar", ändra prisgränsen i rullgardinsmenyn. Klicka på ”Spara” för att bekräfta dina prenumerationsinställningar.