Välj kategori nedan för lotterihjälp online! Om du inte får din fråga besvarad kontakta oss på kundtjänsten.
De 5 vanligaste frågorna
Om theLotter Sverige och lottotjänsten
Lotteribetting
Registrering och konto
Hur du spelar
Bolagsspel
Vinster
Betalning
Uttag

Prenumerationer

Visa
F

Vad är en lotteriprenumeration?

S

Med en prenumeration är du med i varje dragning tills du avbryter den. Du kan ändra dina nummer när som helst och betala under spelandet och du kan pausa och återuppta din prenumeration genom att välja aktiv/inte aktiv i rullmenyn i prenumerationens statusrad.

F

Hur prenumererar jag?

S

För att prenumerera på ett lotteri väljer du det önskade lotteriet, kryssar för dina lottonummer och väljer prenumeration under nummerfältet.

F

Hur ändrar jag numren i min prenumeration?

S

För att ändra numren i din prenumeration ska du gå till spelformuläret för det relevanta lotteriet, välja dina nya nummer och spara ditt val genom att klicka på diskettikonen.

F

Hur pausar/återaktiverar jag min prenumeration?

S

Du kan pausa/återaktivera din prenumeration när som helst genom att gå in på prenumerationer på ditt konto. Du kan även kontakta vår kundtjänst som kan hjälpa dig att avbryta din prenumeration.

F

Hur uppdaterar jag en prenumerations prisgräns om jag redan genomfört mitt köp?

S

Gå in på prenumerationer på ditt konto! Välj den prenumeration som du önskar sätta en prisgräns på genom att klicka på den relevanta raden! Obs: Du kan bara begränsa en aktiv prenumeration. Du kan ändra prisgränsen i rullgardinsmenyn. Kom ihåg att spara dina prenumerationsinställningar!