Välj kategori nedan för lotterihjälp online! Om du inte får din fråga besvarad kontakta oss på kundtjänsten.
De 5 vanligaste frågorna
Om theLotter Sverige och lottotjänsten
Lotteribetting
Registrering och konto
Hur du spelar
Bolagsspel
Vinster
Betalning
Uttag
Prenumerationer

Flerdragningspaket

Visa
F

Vad är ett flerdragningspaket?

S

Ett flerdragningspaket är det bästa sättet att försäkra sig om att aldrig missa en dragning. Du kan köpa ett lotteripaket som gäller för 5, 10, 15, 25 eller 52 konsekutiva dragningar. Flerdragningspaket är tillgängliga för bolagsspel och standardspel. För mer information om flerdragningspaket för bolagsspel, se sektionen bolagsspel här ovan.

F

Hur ändrar jag numren i ett flerdragningspaket?

S

För att ändra numren i ditt flerdragningspaket går du till spelformuläret för det relevanta lotteriet. Där väljer du dina favoritnummer och sparar sedan genom att klicka på diskettikonen.

F

Hur förnyar jag mitt flerdragningspaket/avbryter den automatiska förnyelsen?

S

Om du vill förnya ditt flerdragningspaket automatiskt, väljer du automatisk förnyelse vid köptillfället. Du kan även uppdatera eller avbryta inställningen när som helst i "flerdragningspaketets" statusfält på ditt konto.

För att säkerställa att den automatiska förnyelsen av ditt flerdragningspaket inte kommer att avbrytas, se till att din betalningsmetod är uppdaterad och att du har tillräckligt med pengar på ditt konto om du använder ett förbetalt betalningsalternativ.