Vad är ett flerdragningspaket?

S

Ett flerdragningspaket är det bästa sättet att försäkra sig om att aldrig missa en dragning. Du kan köpa ett lottopaket som gäller för 5, 10, 15, 25 eller 52 konsekutiva dragningar. Flerdragningspaket är tillgängliga för andelsspel och engångsspel. För mer information om flerdragningspaket som andelsspel, se sektionen andelsspel här ovan.

F

Hur ändrar jag numren i ett flerdragningspaket?

S

För att ändra numren i ditt flerdragningspaket går du till spelformuläret för det relevanta lottot. Där väljer du dina favoritnummer och sparar sedan genom att klicka på diskettikonen.

F

Hur förnyar jag mitt flerdragningspaket/avbryter den automatiska förnyelsen?

S

Om du vill förnya ditt flerdragningspaket automatiskt, väljer du automatisk förnyelse vid köptillfället. Du kan även uppdatera eller avbryta inställningen när som helst i "flerdragningspaketets" statusfält på ditt konto.

För att säkerställa att den automatiska förnyelsen av ditt flerdragningspaket inte kommer att avbrytas, se till att din betalningsmetod är uppdaterad och att du har tillräckligt med pengar på ditt konto om du använder ett förbetalt betalningsalternativ.