Välj kategori nedan för omedelbar lottohjälp online! Om vår FAQ sektion inte har svarat på din förfrågan, vänligen kontakta oss via e-post, live chatt, eller telefon så kommer vår kundtjänst gladligen ge dig ytterligare hjälp.
De 5 vanligaste frågorna
Om theLotter Sverige och lottotjänsten
Lotteribetting
Registrering och konto
Hur du Spelar
Bolagsspel
Spelpaket
Vinster
Betalning
Uttag
Prenumerationer

Flerdragningspaket

Visa
F

Vad är ett flerdragningspaket?

S

Ett flerdragningspaket är det bästa sättet att försäkra sig om att aldrig missa en dragning. Spela 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar i rad med dina turnummer och spara upp till 20 %! Flerdragningspaket är tillgängliga för bolag, spelpaket och personligt deltagande. För mer information om flerdragningspaket för bolag och/eller spelpaket, se FAQ sektionen om bolag och/eller spelpaket.

F

Hur ändrar jag mina flerdragningsnummer?

S

För att ändra numren i ditt flerdragningspaket går du till spelformuläret för det relevanta lotteriet. Där väljer du dina favoritnummer och för att spara klickar du på diskettikonen på höger sida om knappen ""mina turnummer"".

Se till att du använder dina turnummer i ditt flerdragningspaket genom att följa dessa steg: gå till mitt konto, klicka på flerdragningspaket, gå till flerdragningspaketet du vill använda turnumren till och välj turnumren från rullgardinsmenyn. Klicka på spara knappen om du har gjort några ändringar.

F

Hur spelar jag flerdragningspaket med Skrill?

S

Ett flerdragningspaket är ett engångsköp, som består av spel som deltar i flera konsekutiva dragningar, som du betalar i förskott. Om du väljer att automatiskt förnya ditt flerdragningsspel med Skrill, försäkra dig om att du har tillräckligt med pengar på ditt spelkonto för att täcka ditt köp. Om du inte har tillräckligt med medel på ditt konto kan flerdragningspaketet inte aktiveras.

Klicka här för att göra en insättning på ditt konto!

F

Hur förnyar jag mitt flerdragningspaket/avbryter den automatiska förnyelsen?

S

Om du vill förnya ditt flerdragningspaket automatiskt, väljer du automatisk förnyelse vid köptillfället, eller uppdaterar dina val när som helst i statusmenyn i "flerdragningspaket".

Ansvarsfullt spelande
Bluffbrev