Spela om Texas Cash Fives fasta jackpott - theLotter Sverige

Betta på Texas Cash Five online

Hur spelar jag Texas Cash Five?

Hur spelar jag Texas Cash Five?

För att spela Texas Cash Five ska du välja 5 nummer mellan 1 och 35. Med dina valda nummer bettar du sedan på de officiella dragningsnumren. Du kan välja dina nummer manuellt eller få en slumpmässig uppsättning nummer med snabbvalsfunktionen. Öka dina vinstchanser med systemspel som du kan spela med fler nummer! Eller varför inte köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket och vara med i varje dragning?

När har Texas Cash Five dragning?

När har Texas Cash Five dragning?

Texas Cash Five har lottodragning sex dagar i veckan, från måndag till lördag klockan 22.12 lokal tid. På grund av tidsskillnaden motsvarar detta tisdag till söndag klockan 5.12 i Sverige.

Efter den officiella dragningen publicerar theLotter Sverige utfallet på Texas Cash Fives resultatsida så att du kan börja rätta dina lottorader och se om du har vunnit. Du kan även få vinnarnumren till din e-post genom att anmäla dig för resultataviseringar.

Hur vinner man på Texas Cash Five-lotto?

Hur vinner man på Texas Cash Five-lotto?

Om du vill se om du har vunnit på Texas Cash Five ska du jämföra dina fem valda nummer med dragningens nummer. Om alla numren matchar har du vunnit jackpotten på 25 000 $. Cash Five har ytterligare tre vinstkategorier som du kan vinna ifrån genom att matcha 2, 3 eller 4 nummer. När du vinner hos theLotter Sverige får du ett vinstmeddelande och ditt konto uppdateras med information om vinsten. Jämför hur Texas Cash Five står sig mot andra lotterier som har dragning varje dag!

Har theLotter Sverige fler lotterier från Texas som jag kan betta på?

Har theLotter Sverige fler lotterier från Texas som jag kan betta på?

theLotter Sverige erbjuder många globala lotterier som du kan spela på genom att betta på dem. Vad sägs om populära Texas Lotto som har delat ut en fantastisk jackpott på 145 miljoner $? Och om du vill spela om större icke jackpottvinster är Texas Lotto Extra med sin specialfunktion värt att testa. Two Step i Texas är populärt för sitt lilla nummerintervall och startjackpott på 200 000 $.