Spela hemifrån spännande Lotto Texas - theLotter Sverige

Betta på Lotto Texas online

Hur spelar jag Lotto Texas?

Hur spelar jag Lotto Texas?

För att spela på Lotto Texas, det första statslottot i Texas, behöver du välja 6 nummer mellan 1 och 54. När du spelar på Lotto Texas online på theLotter Sverige bettar du på det officiella utfallet. Med snabbvalsfunktionen kan du slumpa fram dina nummer. Har du sparat dina turnummer på ditt spelkonto? Kanske för de tur med sig. När du har betalat för dina bets kan du se all relevant information om dem på ditt spelkonto.

När sker Lotto Texas dragning?

När sker Lotto Texas dragning?

Den officiella Lotto Texasdragningen äger rum på måndagar, onsdagar och lördagar klockan 22.12 och då är det tidig tisdag-, torsdag- och söndagmorgon klockan 5.12 i Sverige. Vinnarnumren hittar du på Lotto Texas resultatsida där de uppdateras strax efter att det officiella lottot är klar med dragningen. Du kan även välja att få utfallet skickat till dig. theLotter Sverige kontrollerar också dina lottorader så att du inte missar några vinster.

Hur vinner jag på Lotto Texas?

Hur vinner jag på Lotto Texas?

Om dina sex valda nummer matchar dragningens sex nummer vinner du jackpotten som är på minst 5 miljoner $. Med delvis matchande nummer kan du vara berättigad till en vinst från någon av de övriga tre vinstkategorierna. Om du har turen att vinna en Lotto Texas jackpott behöver du eventuellt hämta ut vinsten personligen på huvudkontoret Texas Lottery Commission och i det fallet kommer vi att hjälpa dig med vinsthämtningsprocessen. I vår guide om amerikanska lotterier kan du läsa mer om Lotto Texas vinster.

Hur kan jag vinna större priser i Lotto Texas?

Hur kan jag vinna större vinster i Lotto Texas?

En del lotterier erbjuder spelarna chans att vinna större vinster och Lotto Texas är ett av dem. Genom att lägga till en funktion som kallas för Extra kan du öka värdet på de tre icke jackpottvinsterna med upp till 10 000 $. Jackpottens värde går inte att påverka eftersom den stiger för varje dragning tills det finns minst en vinnare. På theLotter Sverige kan du spela Extra-funktionen i Lotto Texas Extra. Även amerikanska Mega Millions har en liknande funktion som går under namnet Megaplier.