Lotto Texas från USA | spela på nätet | theLotter Sverige

Betta på Lotto Texas lotteriet online

Hur bettar jag på Lotto Texas dragningsresultat?

Hur bettar jag på Lotto Texas dragningsresultat?

För att spela på Lotto Texas, det första statslotteriet i Texas, ska du välja 6 nummer från gissningsintervallet 1-54. Om du föredrar att ha dina nummer slumpmässigt valda kan du använda snabbvalsfunktionen. Har du sparat dina turnummer på ditt spelkonto? Kanske för de tur med sig. När du har betalat för dina bets kan du se all relevant information om dem på ditt spelkonto. När du spelar på Lotto Texas online på theLotter Sverige bettar du på det officiella lotteriets utfall.

När sker Lotto Texas dragning?

När sker Lotto Texas dragning?

Den officiella Lotto Texasdragningen äger rum på måndagar, onsdagar och lördagar kl. 22.12 och då är det tidig tisdag-, torsdag- och söndagmorgon, klockan 5.12, i Sverige. Du kan se vinnarnumren på Lotto Texas resultatsida här på webbplatsen. De vinnnande numren uppdateras efter att det officiella lotteriet är klar med dragningen. Du kan även välja att få utfallet skickat till dig via mail eller sms. theLotter Sverige kontrollerar också dina lottorader så det är säkert att du inte missar några priser.

Hur vinner jag i Lotto Texas?

Hur vinner jag i Lotto Texas?

Om dina 6 valda nummer matchar dragningens sex nummer vinner du Lotto Texas jackpotten som börjar på 5 miljoner $. Med delvis matchande nummer kan du vara berättigad till ett pris från något av de tre sekundära vinstkategorierna. Om du har turen att vinna en Lotto Texas jackpott behöver du eventuellt hämta ut priset personligen på huvudkontoret Texas Lottery Commission och i det fallet kommer vi att hjälpa dig med prishämtningsprocessen. I vår amerikanska lotteriguide kan du läsa mer om Texas Lottos priser.

Hur kan jag vinna större priser i Lotto Texas?

Hur kan jag vinna större priser i Lotto Texas?

En del lotterier erbjuder spelarna chans att vinna större priser och Lotto Texas är ett av dem. Genom att lägga till en funktion som kallas för Extra kan du öka värdet på de tre sekundära priserna med upp till 10 000 $. Jackpottens värde går inte att påverka eftersom den stiger för varje dragning tills det finns minst en vinnare. På theLotter Sverige kan du spela Extra funktionen i Lotto Texas Extra. Vinstoddsen påverkas inte av Extrafunktionen utan förblir de samma. Även det amerikanska Mega Millions lotteriet har en liknande funktion som går under namnet Megaplier.