Texas two step | lotto med fina priser | theLotter Sverige

Betta på Texas Two Step online

Hur bettar man på utfallet i Texas Two Step?

Hur bettar man på utfallet i Texas Two Step?

Att spela på Texas Two Step lotteri är enkelt och du spelar det i två steg. Först väljer du fyra nummer mellan 1 och 35 och sedan väljer du ett tilläggsnummer, också i intervallet 1-35. Om du behöver hjälp med att välja numren kan du klicka på Snabbvalet och få dem framslumpade. För att öka på vinstchanserna kan du välja systemspel och spela med fler nummerkombinationer. När du har slutfört ditt köp kan du se information om dina spel på ditt spelkonto. För mer information, läs hur lottobetting fungerar.

När är dragningen i Texas Two Step?

När är dragningen i Texas Two Step?

Texas Two Steps dragningarna äger rum måndagar och torsdagar klockan 22.12 lokal Texas tid. När dragningarna börjar är det redan tisdag och fredag kl. 5.12 i Sverige.

För att hålla dig à jour med senaste resultatet kan du registrera dig för aviseringar och få dem till din e-post när den officiella dragningens nummer är offentliggjorda. theLotter Sverige publicerar också Texas Two Step resultaten här på webbplatsen så att du kan kontrollera om du har blivit en Two-Step-vinnare.

Vad för slags priser har Texas Two Step Lotto?

Vad för slags priser har Texas Two Step Lotto?

Texas Two Step Lotto har sju prisdivisioner. Det första priset är en jackpott och de övriga priserna är sekundära. Om du matchar dina valda fyra huvudnummer och tilläggsnumret har du vunnit jackpotten som startar på 200 000 $. Tack vare att jackpotten kan rulla över till nästa dragning och växa till sig hade det här Texas lotteriet en rekordjackpott på 2,9 miljoner $ som delades mellan tre spelare för ett antal år sedan. Med partiella nummermatchningar kan du vinna något av sekundärpriserna och i fyra fall behöver du även matcha tilläggsnumret.

Har theLotter Sverige fler lotterier från Texas?

Har theLotter Sverige fler lotterier från Texas?

Lotterier från Texas har blivit populära bland spelare och därför erbjuder theLotter Sverige Texas Cash Five som har en fast jackpott på 25 000 $ och som du kan spela sex dagar i veckan. Du kan även lotteribetta på Texas Lotto som haft en jackpott på fantastiska 145 miljoner $. Det kan även löna sig att spela lotteriet med en extra funktion i Texas Lotto Extra och ha chans till större sekundärpriser. På theLotter Sveriges lotterilista hittar du fler lotterier från USA och du kan även se de aktuella jackpottarna där.