Texas Two Step-lotto: spela hemifrån - theLotter Sverige

Betta på Texas Two Step online

Hur spelar man Texas Two Step?

Hur spelar man Texas Two Step?

Att spela på Texas Two Step innebär att du bettar på dragningens resultat. Först väljer du fyra nummer mellan 1 och 35 och sedan väljer du ett tilläggsnummer, också i intervallet 1-35. Om du behöver hjälp med att välja numren kan du klicka på Snabbvalet och få dem framslumpade. För att öka på vinstchanserna kan du välja systemspel och spela med fler nummerkombinationer. När du har slutfört ditt köp kan du se information om dina lagda bets på ditt spelkonto. För mer information, läs hur lottobetting fungerar.

När är dragningen i Texas Two Step?

När är dragningen i Texas Two Step?

Texas Two Step har dragning måndagar och torsdagar klockan 22.12 lokal Texas tid och då är det redan tisdag och fredag klockan 5.12 i Sverige.

För att hålla dig à jour med senaste resultatet kan du registrera dig för aviseringar och få dem till din e-post när den officiella dragningens nummer är offentliggjorda. theLotter Sverige publicerar också Texas Two Steps resultat här på webbplatsen.

Vad för slags priser har Texas Two Step-lotto?

Vad för slags vinster har Texas Two Step-lotto?

Texas Two Step-lotto har sju vinstgrupper. Den största vinsten är en jackpott och de övriga sex vinsterna är mindre. Om du matchar dina valda fyra huvudnummer och tilläggsnumret har du vunnit jackpotten som startar på 200 000 $. Tack vare att jackpotten kan rulla över till nästa dragning och växa till sig kunde Two Step dela ut en jackpott på 2,9 miljoner $ år 2006. Med några rätta nummer kan du vinna någon av de övriga vinsterna och i fyra fall behöver du även matcha tilläggsnumret.

Har theLotter Sverige fler lotterier från Texas?

Har theLotter Sverige fler lotterier från Texas?

Lotterier från Texas har blivit populära bland spelare och därför erbjuder theLotter Sverige Texas Cash Five som har en fast jackpott på 25 000 $. Du kan även lottobetta på Texas Lotto som haft en jackpott på fantastiska 145 miljoner $. Det kan även löna sig att spela lottot med en extra funktion i Texas Lotto Extra och ha chans till större icke jackpottvinster.

Om du gillar mindre lotterier med litet nummerval och bra odds är det läge att ta en titt på två Texaslotterier. Att spela på Texas Daily 4 har du endast tio nummer att välja mellan och du väljer vilken typ av spelform du vill satsa på och du kan välja mellan tre olika insatser. Det samma gäller om du väljer att spela på Texas Pick 3.