Texas two step: lotto med fina vinster | theLotter Sverige

Betta på Texas Two Step online

Hur bettar man på resulatet i Texas Two Step?

Hur bettar man på resultatet i Texas Two Step?

Att spela på Texas Two Step är enkelt och du spelar det i två steg. Först väljer du fyra nummer mellan 1 och 35 och sedan väljer du ett tilläggsnummer, också i intervallet 1-35. Om du behöver hjälp med att välja numren kan du klicka på Snabbvalet och få dem framslumpade. För att öka på vinstchanserna kan du välja systemspel och spela med fler nummerkombinationer. När du har slutfört ditt köp kan du se information om dina lagda bets på ditt spelkonto. För mer information, läs hur lottobetting fungerar.

När är dragningen i Texas Two Step?

När är dragningen i Texas Two Step?

Texas Two Steps har dragning måndagar och torsdagar klockan 22.12 lokal Texas tid och då är det redan tisdag och fredag kl. 5.12 i Sverige.

För att hålla dig à jour med senaste resultatet kan du registrera dig för aviseringar och få dem till din e-post när den officiella dragningens nummer är offentliggjorda. theLotter Sverige publicerar också Texas Two Step resultaten här på webbplatsen så att du kan kontrollera om du har blivit en Two-Step-vinnare.

Vad för slags priser har Texas Two Step Lotto?

Vad för slags vinster har Texas Two Step Lotto?

Texas Two Step Lotto har sju vinstgrupper. Den största vinsten är en jackpott och de övriga sex vinsterna är mindre. Om du matchar dina valda fyra huvudnummer och tilläggsnumret har du vunnit jackpotten som startar på 200 000 $. Tack vare att jackpotten kan rulla över till nästa dragning och växa till sig hade det här Texas lottot en rekordjackpott på 2,9 miljoner $ som delades mellan tre spelare för ett antal år sedan. Med partiella nummermatchningar kan du vinna någon av de övriga vinsterna och i fyra fall behöver du även matcha tilläggsnumret.

Har theLotter Sverige fler lotterier från Texas?

Har theLotter Sverige fler lotterier från Texas?

Lotterier från Texas har blivit populära bland spelare och därför erbjuder theLotter Sverige Texas Cash Five som har en fast jackpott på 25 000 $ och som du kan spela sex dagar i veckan. Du kan även lottobetta på Texas Lotto som haft en jackpott på fantastiska 145 miljoner $. Det kan även löna sig att spela lottot med en extra funktion i Texas Lotto Extra och ha chans till större icke jackpottvinster. På theLotter Sveriges lottolista hittar du fler lotterier från USA och du kan även se de aktuella jackpottarna där.