Lotto Texas Extra: spela och välj nummer | theLotter Sverige

Betta på Lotto Texas Extra online

Hur man bettar på Lotto Texas Extras utfall?

Hur bettar man på Lotto Texas Extras utfall?

Att spela Lotto Texas är enkelt då du ska välja 6 nummer mellan 1-54. Lotto Texas Extra spelas på samma sätt, men med lite extra. Genom att spela denna version kan du öka dina sekundära priser med upp till 10 000 $. På vår webbplats kan du välja dina 6 nummer manuellt eller slumpa fram dem med snabbvalsfunktionen. Du kan även använda dina turnummer om du har sparat dem på ditt spelkonto. Hos theLotter Sverige kan du även spela Lotto Texas Extra som systemspel med fler nummer. Jämför Texas Extra med andra lotterier från USA!

När har Lotto Texas Extra dragning?

När har Lotto Texas Extra dragning?

De officiella Lotto Texas Extra dragningarna äger rum tre gånger i veckan: måndagar, onsdagar och lördagar, klockan 22.12 Texas lokaltid. Detta betyder att när dragningarna sker är det tisdag, torsdag och söndag kl 5.12 hos oss i Sverige. För att inte råka missa och lämna in dina bets i tid innan spelstoppet träder i kraft gå in på lotterilistan för att bekräfta tiden. För att du ska kunna kontrollera dina lottospel publicerar theLotter Sverige det senaste Lotto Texas Extra resultatet efter varje dragning. Det finns endast huvudnummer så spelen är enkla att rätta.

Hur vinner man på Lotto Texas Extra?

Hur vinner man på Lotto Texas Extra?

Lotto Texas Extra är samma som Lotto Texas med undantag av att Texas Extra har en speciell extrafunktion som gör att dina sekundära priser ökar i värde. På andrapriset läggs på extra 10 000 $, på tredje priset läggs på extra 100 $ och på fjärde priset läggs på extra 10 $. Sedan finns det ytteligare en prisklass i Texas Extra som inte finns i den vanliga Lotto Texas, nämligen ett femte pris som du behöver två nummermatchningar för att vinna. Jackpottpriset påverkas inte av Extrafunktionen då det priset växer automatiskt för var dragning tills det finns minst en vinnare.