Lotto Texas Extra: spela och välj nummer | theLotter Sverige

Betta på Lotto Texas Extra online

Hur bettar man på utfallet i Lotto Texas Extra?

Hur bettar man på utfallet i Lotto Texas Extra?

Att spela Lotto Texas är enkelt då du ska välja 6 nummer mellan 1-54. Lotto Texas Extra spelas på samma sätt, men med lite extra. Genom att spela Extra-versionen kan du öka dina icke jackpottvinster med upp till 10 000 $. Du kan välja dina 6 nummer manuellt eller slumpa fram dem med Snabbvalet. Du kan även använda dina turnummer om du har sparat dem på ditt spelkonto. Hos theLotter Sverige kan du även spela Lotto Texas Extra som systemspel med fler nummer. Jämför Texas Extra med andra lotterier från USA!

När har Lotto Texas Extra dragning?

När har Lotto Texas Extra dragning?

De officiella Lotto Texas Extra dragningarna äger rum tre gånger i veckan: måndagar, onsdagar och lördagar, klockan 22.12 Texas lokaltid. Detta betyder att när dragningarna sker är det tisdag, torsdag och söndag kl 5.12 hos oss i Sverige. För att inte råka missa och lämna in dina bets innan spelstoppet träder i kraft gå in på lottolistan för att bekräfta tiden. För att du ska kunna kontrollera dina lottospel publicerar theLotter Sverige det senaste Lotto Texas Extra resultatet efter varje dragning.

Hur vinner man på Lotto Texas Extra?

Hur vinner man på Lotto Texas Extra?

Lotto Texas Extra är samma som Lotto Texas med undantag av att Texas Extra har en speciell extrafunktion som gör att dina icke jackpottvinster ökar i värde. På andravinsten läggs på extra 10 000 $, på tredje vinsten läggs på extra 100 $ och på fjärde vinsten läggs på extra 10 $. Sedan finns det ytteligare en vinstklass i Texas Extra som inte finns i den vanliga Lotto Texas, nämligen en femte vinst som du behöver två nummermatchningar för att vinna. Jackpotten påverkas inte av Extrafunktionen då den vinsten växer automatiskt för var dragning tills det finns minst en vinnare.