Spela om Lotto Texas Extras fina vinster - theLotter Sverige

Betta på Lotto Texas Extra online

Hur spelar man på Lotto Texas Extra?

Hur spelar man på Lotto Texas Extra?

Spela Lotto Texas Extra genom att välja sex nummer mellan 1 och 54 och betta sedan på det officella resultatet! Genom att spela Extra-versionen kan du öka dina icke jackpottvinster med upp till 10 000 $. Du kan välja numren manuellt eller slumpa fram dem med Snabbvalet. Du kan även använda dina turnummer om du har sparat dem på ditt spelkonto. Hos theLotter Sverige kan du även spela Lotto Texas Extra som systemspel.

När har Lotto Texas Extra dragning?

När har Lotto Texas Extra dragning?

Lotto Texas Extra har dragning varje måndag, onsdag och lördag klockan 22.12 Texas lokaltid och då är det tisdag, torsdag och söndag klockan 5.12 hos oss i Sverige. För att inte råka missa och registrera dina bets innan spelstoppet träder i kraft gå in på lottolistan för att bekräfta tiden. För att du ska kunna rätta dina lottospel publicerar theLotter Sverige det senaste Lotto Texas Extra resultatet efter varje dragning.

Hur vinner man på Lotto Texas Extra online?

Hur vinner man på Lotto Texas Extra online?

Lotto Texas Extra är samma som Lotto Texas med undantag av att Texas Extra har en speciell extrafunktion som gör att dina icke jackpottvinster ökar i värde. På andravinsten läggs på extra 10 000 $, på tredje vinsten läggs på extra 100 $ och på fjärde vinsten läggs på extra 10 $. Sedan finns det ytteligare en vinstklass i Texas Extra som inte finns i det vanliga Lotto Texas, nämligen en femte vinst som du behöver två nummermatchningar för att vinna. Jackpotten påverkas inte av Extrafunktionen då den vinsten växer automatiskt för varje dragning tills det finns minst en vinnare.