Texas - Cash Five: Resultat

Vinnande nummer

  • 510122435

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/35
Hålls i Texas, U.S.A.
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:324 632
4 1:2 164
3 1:75
2 1:8
Texas Cash Fives jackpott och odds

Texas Cash Fives jackpott och odds

Se om du har vunnit Cash Fives jackpott på 25 000 $ genom att jämföra dina fem valda nummer med dragningsresultatet. Om det finns fler än tre jackpottvinnare betalas vinsten ut på pari mutuel basis. Texas Cash Five är nästan ett dagligt lotto med jackpottoddsen 1 av 324 632, vilket gör att det är mångas favoritspel.

Texas Cash Fives övriga vinster och odds

Texas Cash Fives övriga vinster och odds

Texas Cash Five har tre vinstnivåer till. Den näst största vinsten har oddsen 1 av 2 164 och då ska du matcha fyra nummer. För den tredje vinsten behöver du tre matchningar till oddsen 1 av 75 och för den sista vinsten behöver du två rätta nummer till vinstoddsen 1 av 8. Mer om vinsterna hittar du i Texas lottos officiella webbplats.

Anmäl dig för Texas Cash Fives resultat

Anmäl dig för Texas Cash Fives resultat

Registrera dig för e-postuppdateringar och få Texas Cash Fives utfall gratis till din inkorg! Tjänsten är gratis. När den officiella dragningen är över får du resultatet direkt till din e-post. De vinnande numren finns också här ovan.

I vår artikel om lotterier i Amerika kan du jämföra Texas Cash Five med andra lotterier från USA, däribland US Powerball.