Wednesday Lotto | spela australiskt | theLotter Sverige

Betta på Australiens Wednesday Lotto online

Hur bettar man på Wednesday Lottos utfall?

Hur bettar man på Wednesday Lottos utfall?

Spela Australiens Wednesday Lotto genom att betta på det officiella lotteriets dragningsresultat! Börja spela med att välja 6 nummer mellan 1 och 45! Du kan delta med spel som är giltiga för en dragning eller välja fler nummer i ett systemspel och samtidigt få bättre vinstmöjlighet. Du kan även köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket för att vara med i varje efterföljande dragning. Fyll i dina spelrader med nummer du tror för tur med sig eller gör ett slumpmässigt val av dina nummer!

När är Wednesday Lottos dragning?

När är Wednesday Lottos dragning?

När du har registrerat dina lottorader är det bara att vänta på den spännande Wednesday Lottodragningen. Lotteriets namn avslöjar att dragningen sker varje onsdag kl. 20.30 som motsvarar 11.30 svensk tid. Du kan se senaste Wednesday Lottodragningsutfallet här på webbplatsen efter att den officiella dragningen är över. I dragningen dras även två bonusnummer från samma lotteritrumma som de sex huvudnumren. De numren är viktiga för att du ska ha chans att vinna i högre priskategorier.

Hur vinner man på Wednesday Lotto?

Hur vinner man på Wednesday Lotto?

Om dina sex valda nummer matchar de nummer som dras fram i australiska Wednesday Lottodragningen är lotteriets jackpott din. Jackpottpriset är alltid på 1 miljon AU$ och högst fyra vinnare per dragning kan vinna varsin miljon. Om det finns fler än fyra jackpottvinnare delas prissumman på 4 miljoner AU$ mellan dem. I fyra sekundärprisnivåer behöver du även matcha ett eller båda bonusnumren för att du ska kunna vinna priset. Jämför Wednesday Lotto med de andra australiska veckodagslotterierna!

Vad händer om jag vinner på Australiens Wednesday Lotto från Sverige?

Vad händer om jag vinner på Australiens Wednesday Lotto från Sverige?

När du spelar Australiens Wednesday Lotto från Sverige bettar du på det officiella lotteriets dragningsresultat. När du har matchat tillräckligt många nummer för att vara behörig för ett pris betalar theLotter Sverige ut det. Om vinst utfaller får du efter dragningen ett vinstmeddelande där vi gratulerar dig till priset. Priset sätter vi på ditt spelkonto och om det är en större vinst hamnar den på ditt bankkonto. Oavsett storleken på priset tar vi inte ut någon kommission. Gillar du lotterier från andra sidan jorden? För här finns även två lotterier från Nya Zeeland som du kan läsa om i vår NZ guide.

Vilka andra lotterier från Australien går det att betta på?

Vilka andra lotterier från Australien går det att betta på?

theLotter Sverige erbjuder många lotterier från Australien. Lotteriet som har delat ut de flesta stora jackpottarna i Australien är AU Powerball som skapades efter den amerikanska varianten. Men det finns ett lotteri som är en värdig konkurrent till AU PB, nämligen Oz Lotto som har delat ut en 111,9 miljoner AU$-jackpott. Tre lotterier som har vinstodds på 1 av 8 145 060 är Monday Lotto som spelas på måndagar, två dagar senare är det dags för dragning i Wednesday Lotto och det tredje lotteriet spelas på lördagar och kallas för Saturday Lotto.