Spela fantastiska Wednesday Lotto här - theLotter Sverige

Betta på Wednesday Lotto

Hur spelar man Wednesday Lotto?

Hur spelar man Wednesday Lotto?

Spela Australiens Wednesday Lotto genom att betta på de officiella dragningsnumren! Börja med att välja 6 nummer mellan 1 och 45! Du kan delta med spel som är giltiga för en dragning eller välja fler nummer i ett systemspel och samtidigt få bättre vinstmöjlighet. Du kan även köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket och vara med i varje efterföljande dragning.

När är Wednesday Lottos dragning?

När är Wednesday Lottos dragning?

När du har registrerat dina lottorader är det bara att vänta på den spännande Wednesday Lottodragningen. Lottots namn avslöjar att dragning sker varje onsdag klockan 20.30 och motsvarar 11.30 svensk tid. Du kan se senaste Wednesday Lottoresultatet här på webbplatsen efter att den officiella dragningen är över. I dragningen dras även två bonusnummer från samma lottotrumma som de sex huvudnumren. De numren är viktiga för att du ska ha chans att vinna i högre vinstkategorier.

Hur vinner man på Wednesday Lotto?

Hur vinner man på Wednesday Lotto?

Om dina sex valda nummer matchar de nummer som dras fram i Wednesday Lottodragningen är jackpotten din. Jackpotten är alltid på 1 miljon AU$ och högst fyra vinnare per dragning kan vinna varsin miljon. Om det finns fler än fyra jackpottvinnare delas vinstsumman på fyra miljoner australiska dollar mellan dem. I fyra vinstnivåer behöver du även matcha ett eller båda bonusnumren för att du ska kunna ta hem en vinst. Jämför Wednesday Lotto med de andra australiska veckodagslotterierna!

Vad händer om jag vinner på Wednesday Lotto online från Sverige?

Vad händer om jag vinner på Wednesday Lotto online från Sverige?

När du spelar Wednesday Lotto från Sverige bettar du på det officiella dragningsresultatet. När du har matchat tillräckligt många nummer och är behörig för en vinst betalar theLotter Sverige ut den. Om vinst utfaller får du efter dragningen ett vinstmeddelande där vi gratulerar dig till vinsten. Vinsten sätter vi in på ditt spelkonto och om vinsten är större hamnar den på ditt bankkonto. Oavsett storleken på vinsten tar vi inte ut någon kommission. Gillar du lotterier från andra sidan jorden? För vi erbjuder även två lotterier från Nya Zeeland som du kan läsa om i vår NZ guide.

Vilka andra lotterier från Australien går det att betta på?

Vilka andra lotterier från Australien går det att betta på?

theLotter Sverige erbjuder många lotterier från Australien. Lottot som har delat ut de flesta stora jackpottarna i Australien är AU Powerball, skapad efter den amerikanska varianten. Men det finns ett lotto som är en värdig konkurrent till AU PB, nämligen Oz Lotto som har delat ut en 111,9 miljoner AU$-jackpott. Tre lotterier med vinstoddsen 1 av 8 145 060 är Monday Lotto som spelas på måndagar, två dagar senare är det dags för dragning i Wednesday Lotto och det tredje lottot, Saturday Lotto, spelas på lördagar.