Betta på Australiens Wednesday Lotto online

Hur spelar man Australiens Wednesday Lotto online?

Hur bettar man på Wednesday Lottos utfall?

Spela Australiens Wednesday Lotto genom att välja 6 nummer mellan 1 och 45! Du kan delta med ett engångsspel, skaffa dig en prenumeration eller köpa ett flerdragningspaket. Fyll i dina spelrader med dina lyckonummer eller gör ett slumpmässigt val av dina nummer. Australiens Wednesday Lotto dragningarna äger rum varje vecka på onsdagar.

Hur vinner man på Australiens Wednesday Lotto?

Hur vinner man på Australiens Wednesday Lotto?

Om dina sex valda nummer matchar de nummer som dras fram i australiska Wednesday Lottodragningen är lotteriets jackpott din och med partiella matchningar kan du vinna ett pris från de övriga priskategorierna. Jackpottpriset är garanterat 1 miljon AU$ och högst fyra vinnare per dragning kan vinna varsin miljon. Om det finns fler än fyra jackpottvinnare delas prissumman mellan dem. Vissa av priserna bestäms av de två bonusbollarna som dras i varje dragning. Kolla de senaste Wednesday Lottoresultaten!

Vad händer om jag vinner på Australiens Wednesday Lotto?

Vad händer om jag vinner på Australiens Wednesday Lotto?

Direkt efter dragningen kommer du att få ett vinstmejl eller ett sms där vi gratulerar dig till vinsten. Kontrollera så att du har fyllt i alla uppgifter på ditt theLotter Sverige konto. De mindre priserna sätter vi in omgående på ditt theLotter Sverige konto, medan de störe priserna sätts in på ditt bankkonto. Det kan ta lite tid innan du har pengarna på ditt konto på grund av processtiden. Oavsett storleken på priset tar vi inte ut någon kommission.