Wednesday Lotto - spela australiskt | theLotter Sverige

Betta på Australiens Wednesday Lotto online

Hur bettar man på Wednesday Lottos utfall?

Hur bettar man på Wednesday Lottos utfall?

Spela Australiens Wednesday Lotto genom att betta på det officiella dragningsresultatet! Börja spela med att välja 6 nummer mellan 1 och 45! Du kan delta med spel som är giltiga för en dragning eller välja fler nummer i ett systemspel och samtidigt få bättre vinstmöjlighet. Du kan även köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket för att vara med i varje efterföljande dragning. Fyll i dina spelrader med nummer du tror för tur med sig eller gör ett slumpmässigt val!

När är Wednesday Lottos dragning?

När är Wednesday Lottos dragning?

När du har registrerat dina lottorader är det bara att vänta på den spännande Wednesday Lottodragningen. Lottots namn avslöjar att dragningen sker varje onsdag kl. 20.30 som motsvarar 11.30 svensk tid. Du kan se senaste Wednesday Lottodragningsutfallet här på webbplatsen efter att den officiella dragningen är över. I dragningen dras även två bonusnummer från samma lottotrumma som de sex huvudnumren. De numren är viktiga för att du ska ha chans att vinna i högre vinstkategorier.

Hur vinner man på Wednesday Lotto?

Hur vinner man på Wednesday Lotto?

Om dina sex valda nummer matchar de nummer som dras fram i australiska Wednesday Lottodragningen är jackpotten din. Jackpotten är alltid på 1 miljon AU$ och högst fyra vinnare per dragning kan vinna varsin miljon. Om det finns fler än fyra jackpottvinnare delas vinstsumman på 4 miljoner AU$ mellan dem. I fyra vinstnivåer behöver du även matcha ett eller båda bonusnumren för att du ska kunna ta hem en vinst. Jämför Wednesday Lotto med de andra australiska veckodagslotterierna!

Vad händer om jag vinner på Australiens Wednesday Lotto från Sverige?

Vad händer om jag vinner på Australiens Wednesday Lotto från Sverige?

När du spelar Australiens Wednesday Lotto från Sverige bettar du på det officiella dragningsresultatet. När du har matchat tillräckligt många nummer för att vara behörig för en vinst betalar theLotter Sverige ut det. Om vinst utfaller får du efter dragningen ett vinstmeddelande där vi gratulerar dig till vinsten. Vinsten sätter vi på ditt spelkonto och om det är en större vinst hamnar den på ditt bankkonto. Oavsett storleken på vinsten tar vi inte ut någon kommission. Gillar du lotterier från andra sidan jorden? För här finns även två lotterier från Nya Zeeland som du kan läsa om i vår NZ guide.

Vilka andra lotterier från Australien går det att betta på?

Vilka andra lotterier från Australien går det att betta på?

theLotter Sverige erbjuder många lotterier från Australien. Lottot som har delat ut de flesta stora jackpottarna i Australien är AU Powerball som skapades efter den amerikanska varianten. Men det finns ett lotto som är en värdig konkurrent till AU PB, nämligen Oz Lotto som har delat ut en 111,9 miljoner AU$-jackpott. Tre lotterier som har vinstodds på 1 av 8 145 060 är Monday Lotto som spelas på måndagar, två dagar senare är det dags för dragning i Wednesday Lotto och det tredje lottot spelas på lördagar och kallas för Saturday Lotto.