Monday Lotto | spela AU måndagslotto | theLotter Sverige

Betta på Australiens Monday Lotto online

Hur bettar man på Monday Lottos utfall?

Hur bettar man på Monday Lottos utfall?

Alla lotterier från Australien har enkla spelregler, så även Monday Lotto. Allt du behöver göra är att välja 6 nummer mellan gissningsintervallet 1-45. Du kan delta i en dragning eller spela systemspel med fler valda nummer. Men varför inte skaffa dig en prenumeration eller ett flerdragningspaket så att du är med i varje Monday Lottodragning? Du kan själv välja dina nummer, använda Snabbvalet för att få numren framslumpade eller använda dina turnummer om du har sparat dem på ditt spelkonto.

När äger Monday Lottos dragning rum?

När äger Monday Lottos dragning rum?

Så som lotteriets namn antyder har Monday Lotto dragning varje måndagkväll kl. 20:30. Tiden motsvarar 11:30 här i Sverige.

Under dragningen dras två bonusnummer från samma lotteritrumma som de sex basnumren och med dessa bonusnummer kan du vinna högre priser. Det senaste Monday Lottoresultatet finns på resultatsidan efter att den officiella dragningen är genomförd. Där hittar du även vinsttabellen som visar de olika priskategorierna.

Hur vinner man på Australiens Monday Lotto?

Hur vinner man på Australiens Monday Lotto?

För att vinna Australiens Monday Lottojackpotten behöver du matcha de sex huvudnumren som dras i dragningen. Jackpottpriset är alltid en miljon australiska dollar per vinnare, upp till fyra vinnare i varje dragning. Om det visar sig finnas fler än fyra förstaprisvinnare delas 4 miljoner AU$ mellan dem. Det finns även sex sekundära priskategorier som du kan vinna priser från om du har matchat några av vinnarnumren. I fyra av prisgrupperna behöver du även matcha antingen en eller båda bonusnumren.

Hur delas priserna ut om man spelar Monday Lotto från Sverige?

Hur delas priserna ut om man spelar Monday Lotto från Sverige?

När du vinner får du ett vinstmeddelande av oss och därför är det viktigt att du har fyllt i alla uppgifter på ditt theLotter Sverige konto. När du spelar Monday Lotto från Sverige lottobettar du på dragningens utfall och därför ansvarar theLotter Sverige för utbetalning av dina priser. Mindre priser sätter vi in på ditt spelkonto, medan större priser sätts in på ditt bankkonto. Vi vill pepeka att vi inte tar ut någon kommission på priser. Allt som du vinner hamnar på ditt konto. Klicka på länken för att hitta mer information om oss och hur allt fungerar!

Finns det fler lotterier från Australien hos theLotter Sverige?

Finns det fler lotterier från Australien hos theLotter Sverige?

Australiska lotterier har blivit populära bland lotterifans världen över och du hittar flera av dem hos theLotter Sverige. Pröva gärna Wednesday Lotto som spelas på onsdagar! Och om du söker australiska Super- och Megadragningar erbjuder lördagsunderhållningen Saturday Lotto det med jämna mellanrum. Visste du om att en rekordjackpott på drygt 111,9 miljoner AU$ delades ut av Oz Lotto år 2019? Det amerikanska Powerball-lotteriet är välkänt bland lottospelare och Australien skapade sin egen variant av lotteriet. AU Powerball har haft en rekordjackpott på 150 miljoner AU$.