Spela Monday Lotto - ett måndagslotto - theLotter Sverige

Monday Lotto - betta online från Sverige

Hur spelar man Monday Lotto?

Hur spelar man Monday Lotto?

När du spelar online på lotterier från Australien, däribland Monday Lotto, så bettar du på de vinnande numren. Allt du behöver göra är att välja 6 nummer mellan 1 och 45. Du kan delta i en dragning eller spela systemspel med fler nummer. Men varför inte skaffa en prenumeration eller ett flerdragningspaket och vara med i varje Monday Lottodragning? Du kan själv välja dina nummer eller få dem framslumpade.

När äger Monday Lottos dragning rum?

När äger Monday Lottos dragning rum?

Så som lottots namn antyder har Monday Lotto dragning varje måndag klockan 20.30. Tiden motsvarar 11.30 här i Sverige.

Under dragningen drar man två bonusnummer från samma lottotrumma som de sex basnumren och med hjälp av dem kan du vinna större vinster. Det senaste Monday Lottoresultatet finns på resultatsidan efter att den officiella dragningen är genomförd. Där hittar du även vinsttabellen som visar de olika vinstkategorierna.

Hur vinner man på Monday Lotto online?

Hur vinner man på Monday Lotto online?

För att vinna Monday Lottojackpotten behöver du matcha de sex huvudnumren som dras i dragningen. Jackpotten är alltid en miljon australiska dollar per vinnare, upp till fyra vinnare i varje dragning. Om det finns fler än fyra jackpottvinnare delas fyra miljoner AU$ mellan dem. Det finns sex vinstnivåer till som du kan vinna ifrån om du matchar några nummer. I fyra av vinstgrupperna behöver du även matcha antingen en eller båda bonusnumren.

Hur delas vinsterna ut om man bettar på Monday Lotto från Sverige?

Hur delas vinsterna ut om man bettar på Monday Lotto från Sverige?

När du vinner får du ett vinstmeddelande och därför är det viktigt att dina kontaktuppgifter stämmer på ditt theLotter Sverigekonto. När du spelar Monday Lotto från Sverige lottobettar du på dragningens utfall och därför ansvarar theLotter Sverige för utbetalning av vinster. Mindre vinster sätter vi in på ditt spelkonto, medan större vinster hamnar på ditt bankkonto. Du vet väl om att vi inte tar ut någon kommission på vinster? Allt som du vinner är ditt. Klicka på länken för mer information om oss och hur allt fungerar!

Finns det fler lotterier från Australien hos theLotter Sverige?

Finns det fler lotterier från Australien hos theLotter Sverige?

Lotterier från "Down Under" har blivit populära bland lottofans världen över och flera av dem finns på theLotter Sverige. Pröva gärna och spela Wednesday Lotto som har dragning på onsdagar! Och om du söker australiska Super- och Megadragningar erbjuder lördagsunderhållningen Saturday Lotto sådana med jämna mellanrum. Visste du om att en rekordjackpott på drygt 111,9 miljoner AU$ delades ut av Oz Lotto år 2019? Det amerikanska Powerball är välkänt bland lottospelare och Australien skapade sin egen variant av spelet. AU Powerball har haft en rekordjackpott på 200 miljoner AU$.