Betta på Australiens Monday Lotto online

Hur spelar man Australiens Monday Lotto online?

Hur bettar man på Monday Lottos utfall?

Alla australiska lotteriers regler är enkla, så även Monday Lottos. Allt du behöver göra är att välja 6 nummer mellan ett gissningsintervall på 1-45. Ditt vanliga spel kommer att se till att du deltar i den kommande dragningen, men varför inte skaffa dig en prenumeration så att du kan spela Monday Lotto varje måndag? Det finns även flerdragningspaket som gäller för några veckor. Om du vill höja dina chanser till vinst är ett bolagsspel ett bra val.

Monday Lotto-dragningarna äger rum varje måndag kväll.

Hur vinner man på Australiens Monday lotto?

Hur vinner man på Australiens Monday lotto?

För att vinna Australiens Monday Lottojackpotten behöver du matcha de sex huvudnumren som dras i dragningen. Jackpottpriset är alltid 1 million AU$ per vinnare, upp till fyra vinnare i varje dragning. Du kan också vinna priser i de sekundära priskategorierna. Två bonusbollar dras för att bestämma vinnarna i de kategorierna. Vann du i den senaste dragningen? Kolla australiska Monday Lottoresultatet för att se om du har vunnit ett pris!

Vad händer om jag vinner på Australiens Monday Lotto?

Vad händer om jag vinner på Australiens Monday Lotto?

När du vinner får du ett sms eller ett mejl av oss och därför är det viktigt att du har fyllt i alla uppgifter på ditt theLotter Sverige konto. Mindre priser sätter vi in omgående på ditt spelkonto, medan större priser sätts in på ditt bankkonto. Det kan dröja några dagar innan pengarna är inne. Vi vill pepeka att vi inte tar ut någon kommission på priser. Allt som du vinner hamnar på ditt konto.