Oz Lotto - spela australiskt online | theLotter Sverige

Betta på Australiens Oz Lotto online

Hur bettar man på Oz Lottos utfall?

Hur bettar man på Oz Lottos utfall?

Spela Oz Lotto genom att betta på dragningens slutresultat! Välj 7 nummer mellan 1 och 47 och vinn ett pris från något av de sju vinstkategorierna! I detta australiska lotteri drar man även 3 bonusbollar som ger dig fler vinstchanser. Du kan välja mellan att spela med standardspel, systemspel med fler nummer eller bolagsspel som spelas i grupp med andra spelare. Du kan även välja att köpa dina lotterispel som en prenumeration eller som ett flerdragningspaket och på så sätt vara säker på att du är med i varje dragning.

Oz Lottos två bonusnummer

Oz Lottos tre bonusnummer

I Oz Lotto finns även tre bonusnummer. Trots att det finns tre bonusnummer räcker det med att du matchar ett av dem tillsammans med huvudnummer för att vinna ett pris. Du kan använda ett av bonusnumren till att matcha 6+1 som är andra priset och värt tiotusentals australiska dollar, 5+1 som är fjärde priset och som är värt hundratals AU$ och 3+1 som är det sjunde priset och den lägsta priskategorin. Du behöver aldrig matcha båda bonusnumren för att vinna ett pris.

När har Oz Lotto dragning?

När har Oz Lotto dragning?

Australiens Oz Lotto har dragning endast en gång i veckan, på tisdagar. Den spännande dragningen startar 20.30 lokal australisk tid och motsvarar samma dag men klockan 11.30 i Sverige. Dragningen börjar med att basnumren dras och sedan de två bonusnumren.

På theLotter Sverige hittar du de senaste vinnarnumren i Oz Lotto. Numren uppdateras på resultatsidan efter varje dragning. Där hittar du även vinsttabellen som visar oddsen för de sju priserna.
Hur vinner man på Australiens Oz Lotto?

Hur vinner man på Australiens Oz Lotto?

Du vinner Australiens Oz Lottojackpotten om du matchar de sju numren som dyker upp i dragningen. Oz Lottos startjackpott är på 3 miljoner AU$. Det finns ingen jackpottgräns utan förstapriset fortsätter att växa tills det finns en vinnare och därför kunde lotteriets förstapris växa till 111 972 151 AU$ i november 2012. Priset är rekord för Oz Lotto. Det finns även sex vinstkategorier som du kan vinna priser ifrån om du har endast delvisa nummermatchningar med minst 3 basnummer och bonusnummer.

Vad händer om jag vinner på Oz Lotto online?

Vad händer om jag vinner på Oz Lotto online?

Eftersom du bettar på Oz Lotto online ansvarar theLotter Sverige för utbetalningen av dina priser. När du vinner får du ett gratulationsmeddelande via SMS eller mejl och du kommer även att se all information om priset du har vunnit på ditt spelkonto. Se till att du har aktuella kontaktuppgifter på ditt theLotter Sverige konto så att vi kan nå dig! När du vinner ett mindre pris kommer prispengarna att sättas in på ditt spelkonto medan en storvinst sätts in på ditt bankkonto. På australiska lotteripriser utgår inga avdrag så det du vinner betalas ut i sin helhet till dig.

Finns det fler lotterier från Australien som jag kan betta på?

Australien kan erbjuda ett lotteri i stort sett varje dag i veckan. theLotter Sverige erbjuder utöver Oz Lotto som spelas på tisdagar ytterligare fyra lotterier. Veckans första dragning sker hos Monday Lotto som spelas på måndagar. Två dagar senare på onsdag är det dags för Wednesday Lotto. Dagen efter på torsdag är det dags för Australiens egna Powerball att ha sin dragning. Det lotteriet har delat ut de flesta av de största förstapriserna i Australien. På lördagar har turen kommit till Saturday Lotto som har en startjackpott på 5 miljoner AU$.

Nyheter från Oz Lotto

Den 7 juli 2020 vann en kvinna från norra Sydney Oz Lottos jackpott på 50 miljoner AU$. Det speciella med den här vinnaren är att det var första gången som hon spelade på lotto. "Du kommer inte att tro på detta. Det här var första gången i mitt lov som jag har spelat på lotto," berättade hon för den närvarande pressen. "Jag passerade lotteriombudet och tänkte att det kunde vara kul att gå in." Dragningens vinnarnummer var: 4, 5, 7, 9, 12, 13, 32 + 19 och 35. I vår guide hittar du mer fakta om Oz lotto och andra lotterier från Australien.