Oz Lotto: spela om en fin lottojackpott - theLotter Sverige

Oz Lotto - betta online

Hur spelar man Oz Lotto?

Hur spelar man Oz Lotto?

Spela Oz Lotto genom att betta på dragningens slutresultat! Välj 7 nummer mellan 1 och 47 och med tillräckligt många rätta nummer vinner du någon av de sju vinsterna! Du kan välja mellan att spela med engångsspel, systemspel med fler nummer eller andelsspel som är ett gruppspel. Du kan även välja att köpa dina lottospel som en prenumeration eller som ett flerdragningspaket och på så sätt vara säker på att du är med i varje dragning.

Oz Lottos två bonusnummer

Oz Lottos tre bonusnummer

I Oz Lotto finns även tre bonusnummer. Trots att det finns tre bonusnummer räcker det med att du matchar ett av dem tillsammans med huvudnummer för att vinna. Du kan använda ett av bonusnumren till att matcha 6+1 som är den näst största vinsten och värd tiotusentals australiska dollar, 5+1 som är fjärde vinsten och värd hundratals AU$ och 3+1 som är den sjunde vinsten och den lägsta vinstkategorin. Du behöver aldrig matcha alla bonusnumren för att vinna.

När har Oz Lotto dragning?

När har Oz Lotto dragning?

Australiens Oz Lotto har dragning endast en gång i veckan, på tisdagar. Den spännande dragningen startar klockan 20.30 lokal australisk tid och motsvarar samma dag men klockan 11.30 i Sverige. Dragningen börjar med att basnumren dras och sedan bonusnumren.

På theLotter Sverige hittar du det senaste resultatet för Oz Lotto. Där hittar du även vinsttabellen som visar oddsen för de sju vinsterna.
Hur vinner man på Oz Lotto?

Hur vinner man på Oz Lotto?

Du vinner Oz Lottojackpotten om du matchar dragningens sju framdragna nummer. Startjackpotten är på 3 miljoner AU$ och det finns ingen jackpottgräns utan huvudvinsten fortsätter att växa tills det finns en vinnare. Överrullningarna gjorde det möjligt för jackpotten att växa till 111 972 151 AU$ i november 2012 och som är rekord för Oz Lotto. Det finns även sex vinstkategorier som du kan vinna ifrån om du har delvisa matchningar med minst tre basnummer och bonusnummer.

Vad händer om jag vinner på Oz Lotto online?

Vad händer om jag vinner på Oz Lotto online?

Eftersom du bettar på Oz Lotto online ansvarar theLotter Sverige för utbetalningen av dina vinster. När du vinner får du ett meddelande via mejl och du kommer även att se all information om vinsten på ditt spelkonto. Se till att du har aktuella kontaktuppgifter på ditt theLotter Sverige konto så att vi kan nå dig! När du vinner en mindre vinst kommer pengarna att sättas in på ditt spelkonto medan en storvinst förs över till ditt bankkonto. På australiska lottovinster utgår inga avdrag så det du vinner betalas ut i sin helhet till dig.

Finns det fler lotterier från Australien som jag kan betta på?

Australien kan erbjuda ett lotto i stort sett varje dag i veckan. theLotter Sverige har, utöver Oz Lotto, som spelas på tisdagar, ytterligare tre lotterier. Weekday Windfall kan du spela på måndagar, onsdagar och fredagar. På torsdagar är det dags för Australiens egna Powerball att ha sin dragning. Det lottot har delat ut de flesta av de största jackpottarna i Australien. På lördagar är det dags för Saturday Lotto som har en startjackpott på 5 miljoner AU$.

Nyheter från Oz Lotto

Den 7 juli 2020 vann en kvinna från norra Sydney Oz Lottos jackpott på 50 miljoner AU$. Det speciella med den här vinnaren är att det var första gången som hon hade spelat på lotto. "Du kommer inte att tro på detta. Det här var första gången i mitt liv som jag har spelat på lotto," berättade hon för den närvarande pressen. "Jag passerade affären och tänkte att det skulle kunna vara kul att gå in." Dragningens vinnarnummer var: 4, 5, 7, 9, 12, 13, 32 + 19 och 35. I vår guide hittar du mer fakta om Oz lotto och andra lotterier från Australien.