Brasilien - Quina: Resultat

Vinnande nummer

  • 511232874

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/80
Hålls i Brasilien
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:24 040 016
4 1:64 106
3 1:866
2 1:36
Quinas jackpott och odds

Quinas jackpott och odds

Startjackpotten i Quina är 600 000 R$ (ca 900 000 kr). Det kan tyckas vara en låg jackpott, men eftersom det finns sex dragningar i veckan kan den växa till några miljoner efter några överrullningar. Spelare som matchar de fem huvudnumren mellan 1 och 80 till oddsen 1 av 24 040 016 vinner jackpotten. (Jämför oddsen med Mega Senas odds! Det lottot har delat ut en av Latinamerikas största jackpottar.) Mer om Quinas jackpottar finns att läsa i artikeln om brasilianska lotterier.

Quinas övriga vinster

Quinas övriga vinster

Quina har utöver jackpotten tre vinster till och för dem behöver du några nummermatchningar. Det finns varken bonus- eller tilläggsnummer i Quina så det räcker att du matchar 2, 3, eller 4 nummer för att vinna en icke-jackpottvinst. I tabellen ovan ser du vinsternas värde. theLotter Sverige erbjuder fler lotterier från Sydamerika som du kan läsa om i vår latinamerikanska lottoguide.

Få Quinas resultat till din inkorg

Få Quinas resultat till din inkorg

När Quinas dragning, som börjar klockan 20.00 sex dagar i veckan, är över och resultatet är offentliggjort publicerar theLotter Sverige dem här ovan. Du kan även anmäla dig för kostnadsfria resultatmedelanden på ditt spelkonto och då får du vinnarnumren direkt till ditt mail. Hos oss på theLotter Sverige hittar du fler latinska och internationella lotterier som du kan betta på.

Quinas rekordjackpott

Quinas rekordjackpott

Då Quina har varken en jackpottgräns eller ett rollovertak kan jackpotten fortsätta att växa under flera dragningar. På grund av överrullningarna kunde en spelare kamma hem en rekordjackpott på 17,5 miljoner R$ i augusti 2018, summan motsvarade cirka 28,8 miljoner kr. Även du kan vara med och spela om Quinas vinster via lottobetting. I vår FAQ-sektion kan du läsa om hur vinstutbetalningen går till om du skulle vinna.