Brasilien - Quina: Resultat

Vinnande nummer

  • 712366772

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/80
Hålls i Brasilien
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:24 040 016
4 1:64 106
3 1:866
2 1:36
Quinas jackpott

Quinas jackpott

Startjackpotten i Quina-lotteriet är på 600 000 R$ (ca 900 000 kr.). Det kan tyckas vara en låg jackpott, men eftersom det finns sex dragningar i veckan kan den växa till några miljoner efter några överrullningar. Spelare som matchar de fem huvudnumren mellan 1 och 80 till oddsen 1 av 24 040 016 vinner jackpotten. Om det finns fler än en förstaprisvinnare delas jackpottsumman mellan dem.

Quinas sekundärvinster

Quinas sekundärvinster

Quina har tre vinster till utöver jackpotten och dessa kan du vinna med partiella nummermatchningar. Det finns varken bonus- eller tilläggsnummer i Quina så det räcker att du matchar 2, 3, eller 4 nummer för att vinna ett icke-jackpottpris. I tabellen ovan ser du vinsternas värde. theLotter Sverige erbjuder fler lotterier från Sydamerika som du kan läsa om i vår latinamerikanska lotteriguide.

Få Quinas resultat

Få Quinas resultat

När Quinas dragning, som börjar kl. 20.00 sex dagar i veckan, är över och dragningsnumren är offentliggjorda publicerar theLotter Sverige dem här ovan. Du kan även anmäla dig för kostnadsfria resultatmedelanden på ditt spelkonto och då får du vinnarnumren direkt till ditt mail. Hos oss på theLotter Sverige hittar du fler latinska och internationella lotterier som du kan betta på.

Quinas rekordjackpott

Quinas rekordjackpott

Då Quina har varken en jackpottgräns eller ett rollovertak kan jackpotten fortsätta att växa under flera dragningar. På grund av överrullningarna kunde en spelare kamma hem en rekordjackpott på 17,5 miljoner R$ i augusti 2018, summan motsvarar cirka 28,8 miljoner kr. Även du kan vara med och spela om Quinas priser via lottobetting. I vår FAQ-sektion kan du läsa om hur prisutbetalningen går till om du skulle vinna.