Quina: lottovinster sex dagar i veckan | theLotter Sverige

Betta på Brasiliens Quina-lotto online

Hur bettar jag på dragningens utfall i brasilianska Quina?

Hur bettar jag på dragningens utfall i brasilianska Quina?

Du kan spela om brasilianska lottovinster även om du inte bor i Brasilien. Genom att betta på att dina valda nummer matchar den officiella Quina-dragningens utfall kan du vinna pengavinster. Välj 5 nummer mellan 1 och 80 och om du spelar systemspel kan du spela med fler nummer! Numren kan du välja manuellt, använda dina sparade lyckonummer eller låta datorn generera fram dem. theLotter Sverige erbjuder både prenumeration, som gäller tills vidare och flerdragningspaket med 5, 10, 15, 25 och 52 dragningar och med dessa två alternativen är du med i varje dragning.

När har Quina dragning?

När har Quina dragning?

Quinas dragning börjar kl. 20.00 varje kväll i veckan förutom på söndagar. Detta motsvarar klockan 01.00 varje natt förutom måndagnatt i Sverige. Du kan se Quinas resultat på theLotter Sverige som uppdaterar utfallet efter varje dragning. Om du hellre vill få vinnarnumren till ditt mail kan du anmäla dig för aviseringar. När du jämför dina nummer med dragningens vänligen dubbelkolla så att du har den rätta dragningens nummer framför dig. Det är lätt att ta miste när det finns sex dragningar i veckan.

Vad för slags vinster har Quina lotto?

Vad för slags vinster har Quina lotto?

Quina-lotto erbjuder fyra vinstgrupper. Den största vinsten är en jackpott som startar på 600 000 R$ (ca 900 000 kr) och den vinner du med fem nummermatchningar. Jackpotten har ingen gräns utan fortsätter att växa och rulla över till nästa dragning tills det dyker upp en vinnare. Rekordet för Quina är 17 miljoner R$ (ca 27 miljoner kr). Du behöver fem nummermatchningar för att jackpotten ska bli din. Om du inte vinner jackpotten har du fortfarande chans att vinna andra vinster då matchning med fyra, tre eller två nummer ger dig en vinst från de mindre vinstkategorierna.

Vad är Quina de Sao Joao?

Vad är Quina de Sao Joao?

En gång om året har Quina en specialdragning som kallas för Quina de Sao Joao och huvudattraktionen är den extra stora jackpotten. Den här speciella dragningen brukar äga rum den 24 juni, men om datumet infaller på en söndag förskjuts dragningen med en dag. Om jackpotten inte vinns kommer den att rulla ner till den näst högsta vinstkategorin och delas mellan vinnarna där. Quina de Sao Joao har ett likadant spelformat och samma spelregler som vanliga Quina.

Var kan jag spela på fler lotterier från Sydamerika?

Var kan jag spela på fler lotterier från Sydamerika?

theLotter Sverige erbjuder lotterier från flera sydamerikanska länder. På lottolistan kan du se att du kan välja på lotterier från Brasilien, Chile, Colombia, Mexiko och Peru. Du hittar säkert något som passar dig. Där finns bland annat Chispazo som har två dragningar varje dag, lotterier med exotiska namn som La Tinka från Peru och det colombianska Baloto. Om du letar efter lotterier med jackpottar utan tak kan du satsa på Mega Sena från Brasilien och det mycket populära mexikanska Melate.