Betta på Brasiliens Quina-lotto online

Hur bettar man på brasilianska Quina lottos utfall

Hur bettar man på brasilianska Quina lottos utfall?

Du kan vinna brasilianska lotteripriser även om du inte bor i Brasilien! Spela Brasiliens Quina lotto med fem nummer mellan 1 och 80. Använd antingen dina turnummer eller låt datorn generera fram dina nummer. Välj bland olika spelmöjligheter som engångsspel, prenumerationer eller flerdragningspaket.

Dragningarna i Quina hålls varje kväll, förutom på söndagar, klockan 20:00 lokal tid.

Hur vinner man på Quina lotto

Hur vinner man på Quina lotto?

Med fem nummermatchningar vinner du jackpotten! Prickar du in en del av numren kan du vinna priser från lotteriets tre sekundära vinstkategorier. Quina-lotteriets jackpott startar på 400,000 R$ och om ingen vinner huvudpriset rullar det över tills det finns en jackpottvinnare. Kolla resultaten i Quina-lotto!

Quina de Sao Joao

Quina de Sao Joao

En gång om året döper Quina lotteriet om sig till Quina de Sao Joao. Den speciella dragningen brukar äga rum den 24 juni. Om datumet infaller på en söndag förskjuts dragningen med en dag. Huvudattraktionen i Quina de Sao Joao är den extra stora jackpotten. Om jackpottpriset inte vinns kommer det att rulla över till den näst högsta vinstkategorin. För att spela på Quina de Sao Joao behöver du välja 5 nummer i intervallet 1-80, precis så som i det vanliga Quina.