Quina-lotto: spela brasilianskt online - theLotter Sverige

Betta på Brasiliens Quina-lotto online

Hur spelar man på Quina?

Hur spelar man på Quina?

Du kan spela om brasilianska lottovinster även om du inte bor i Brasilien. Genom att betta på att dina valda nummer matchar den officiella Quina-dragningens utfall kan du vinna pengavinster. Välj 5 nummer mellan 1 och 80 och om du spelar systemspel kan du spela med fler nummer! Numren kan du välja manuellt, använda dina sparade lyckonummer eller låta datorn generera fram dem. theLotter Sverige erbjuder även prenumeration, som gäller tills vidare och flerdragningspaket med ett visst antal dragningar.

När har Quina dragning?

När har Quina dragning?

Quinas dragning börjar klockan 20.00 varje kväll i veckan förutom på söndagar. Detta motsvarar klockan 1.00 varje natt förutom måndagnatt i Sverige. Du kan se Quinas resultat på theLotter Sverige som uppdaterar utfallet efter varje dragning. Om du hellre vill få vinnarnumren till ditt mail kan du anmäla dig för aviseringar. När du jämför dina nummer med dragningens dubbelkolla så att du har den rätta dragningens nummer framför dig. Det är lätt att ta miste när det finns sex dragningar i veckan.

Vad för slags vinster har Quina-lotto?

Vad för slags vinster har Quina-lotto?

Quina-lotto har fyra vinstnivåer inklusive en jackpott på minst 600 000 R$ (ca 900 000 kr) och den vinner du med fem rätta nummer. Jackpotten har ingen gräns utan fortsätter att växa tills det finns en vinnare. Rekordet för Quina är 17 miljoner R$ (ca 27 miljoner kr). Om du inte vinner jackpotten har du fortfarande chans att vinna då fyra, tre och två rätta nummer ger dig en vinst från de mindre vinstklasserna.

Vad är Quina de Sao Joao?

Vad är Quina de Sao Joao?

En gång om året har Quina en specialdragning som kallas för Quina de Sao Joao och huvudattraktionen är den extra stora jackpotten. Den här speciella dragningen brukar äga rum den 24 juni, men om datumet infaller på en söndag förskjuts dragningen med en dag. Om jackpotten inte vinns får den näst högsta vinstkategorins vinnare dela på den. I vår artikel om brasilianska lotterier hittar du mer om denna speciella dragning.

Var kan jag spela på fler lotterier från Sydamerika?

Var kan jag spela på fler lotterier från Sydamerika?

theLotter Sverige erbjuder lotterier från flera sydamerikanska länder. Från lottolistan kan du välja på lotterier från Brasilien, Colombia, Mexiko och Peru. Där finns bland annat Chispazo som har två dragningar varje dag, lotterier med exotiska namn som La Tinka från Peru och det colombianska Baloto. Om du letar efter lotterier med jackpottar utan tak kan du satsa på Mega Sena från Brasilien och det mycket populära mexikanska Melate.