Betta på Ukrainas Maxima Loto Online

Hur man spelar på ukrainska Loto Maxima online

Hur man bettar på ukrainska Loto Maximas utfall

För att spela Maxima Loto, det dagliga ukrainska lotteriet, välj 5 nummer i intervallet 1-45 och du har chans att vinna ett lottopris! Fyll i spelformen med dina turnummer eller låt helt enkelt datorn generera fram dina lottonummer. När du har betalat för dina rader kan du se all information om ditt köp på ditt spelkonto. Läs mer om hur det fungerar att spela lotto online på vår Hur lottobetting fungerar sida!

Ukrainska Maximadragningen äger rum varje kväll, från måndag till söndag kl. 22:50 lokal tid.

Hur man vinner på ukrainska Maxima Loto

Hur man vinner på ukrainska Maxima Loto

Om du matchar fem (5) nummer med numren i de dagliga Loto Maximadragningarna vinner du jackpotten. Om du har partiella matchningar kan du vinna ett pris från lotteriets tre sekundära priskategorier. Lotteriet erbjuder en ganska modest startjackpott på cirka 50 000 UAH. Jackpotten har inget tak och kan därför bli mycket högre än det annonserade beloppet innan den vinns. 2019 var lotteriets genomsnittliga jackpott 687 134 UAH och den högsta jackpoten var 2 832 000 UAH. Kolla Maximas dragningsresultat för att se om du har en vinnande rad!

Loto Maximapriser sätts in på vinnarens konto efter att de har mottagits från den officiella ukrainska lotterioperatören. Observera att denna process kan ta upp till 36 månader.