Betta på Ukrainas Loto Maxima online

Hur spelar man på Loto Maxima?

Hur spelar man på Loto Maxima?

Börja spela Loto Maxima med att välja 5 nummer mellan 1 och 45 och och betta sedan på det officiella lottots vinnande nummer! Du kan välja mellan två olika spel; engångsspel och systemspel. Det är även möjligt att köpa till ett flerdragningspaket för några dragningar och en prenumeration som gäller tills vidare.

Du vet väl om att du kan även spela på Ukrainas Super Loto här på webbplatsen?

När har Loto Maxima dragning?

När har Loto Maxima dragning?

Maxima är ett dagligt lotto och det betyder att det har en dragning varje dag, klockan 22.50 lokal tid och då är klockan 21.50 här i Sverige. När dragningen är över kan du se Loto Maximas resultat här på webbplatsen. Tänk bara på att kolla noga så att du tittar på det rätta resultatet. Du kan även beställa resultatet till din inkorg genom att anmäla dig för gratis Loto Maxima-aviseringar!

Hur vinner jag på Maxima online?

Hur vinner jag på Maxima online?

För att vinna måste du gissa rätt på alla dragningsnumren. Med fem rättgissade nummer vinner du jackpotten som är på minst 50 000 ₴, men som fortsätter att växa tills det finns minst en rätt lottorad. Med två, tre eller fyra rätta nummer vinner du en pengavinst från de tre övriga vinstnivåerna. När du bettar på resultatet är det theLotter Sverige som betalar ut dina vinster.

Du hittar mer info om Maxima i vår artikel om lotterier från Ukraina.