Loto Maxima | lottodragning varje dag | theLotter Sverige

Betta på Ukrainas Maxima Loto online

Hur bettar man på ukrainska Loto Maximas utfall online?

Hur bettar man på ukrainska Loto Maximas utfall online?

För att spela på Maxima Loto är det bara att välja 5 nummer i intervallet 1-45. När du spelar online från Sverige bettar du på de officiella dragningsnumren. Variera dina spel med engångsspel och systemspel och du kan även lägga till en prenumeration eller ett flerdragningspaket för att minimera risken och glömma en dragning! Du har tre sätt att välja hur du ska få fram lottonumren. Du kan använda dina försparade nummer, fylla i numren manuellt eller slumpa fram dem med Snabbvalsfunktionen.

När har Loto Maxima dragning?

När har Loto Maxima dragning?

Loto Maxima är ett lotto med en daglig dragning sju dagar i veckan. Dragningen börjar kl. 22.50 lokal ukrainsk tid och då är klockan 21.50 i Sverige. För att du ska kunna börja rätta dina lottorader publicerar theLotter Sverige de vinnande numren på Loto Maximas resultatsida efter att det officiella lottot är klar med dragningen. Var noga med att du tittar på rätt dragningsresultat då det är lätt att ta fel när det är dragning varje dag. theLotter Sverige skickar ett vinstmeddelande till dig när du vinner och du kan sedan se all information om vinsten på ditt spelkonto.

Hur vinner jag på Ukrainas Loto Maxima?

Hur vinner jag på Ukrainas Loto Maxima?

Om du matchar alla fem numren vinner du jackpotten som startar på cirka 50 000 UAH (ca 15 000 kr). Eftersom det inte finns någon jackpottgräns kan jackpotten bli högre och det är inte ovanligt att den hamnar på flera hundratusen UAH. Till exempel var den högsta utdelade jackpotten år 2019 på 2 832 000 UAH (ca 860 000 kr). Om du har matchat några nummer kan du vara vinnare till ett sekundärvinst från någon av de tre vinstgrupperna. Maxima har varken tilläggs- eller bonusnummer.