Betta på Ukrainas Super Loto online

Hur bettar man på ukrainska Super Lotos utfall?

Hur bettar man på ukrainska Super Lotos utfall?

Spela på Ukrainas Super Loto online genom att välja 6 nummer mellan 1 och 52 och betta på dragningens resultat. För att inte missa någon dragning kan du skaffa dig en prenumeration eller ett flerdragningspaket. Numren kan du välja manuellt, slumpa fram dem eller använda dina sparade turnummer. Super Loto har dragning på onsdagar och lördagar klockan 22.50.

Mer information hittar du i vår artikel om lotterier från Ukraina.

Hur vinner man på Ukrainas Super Loto?

Hur vinner man på Ukrainas Super Loto?

Om du matchar dina 6 valda nummer med de som kommer upp i dragningen, vinner du Super Lotos jackpott. Om inte, kan du fortfarande vara en Super Loto-vinnare. Lottot erbjuder nämligen fem vinstkategorier till och om du matchar mellan 2 och 5 nummer är du berättigad till en av dem. Om du tycker om ukrainska lotterier ta gärna en titt på Loto Maximas vinster och odds och jämför dem med de i Super Lotos.

Kolla in Super Lotos resultat och ta reda på om du har vunnit!

Nyheter från Super Loto

Nyheter från Super Loto

Den 6 mars 2021 vann en spelare Super Lotos jackpott på 33 032 000 ₴, ett nytt rekord för det ukrainska lottot. Vinnaren hade spelat 6 spelrader, varav en visade sig ha den vinnande kombinationen: 5, 19, 24, 34, 38 och 46.

theLotter Sverige erbjuder ytterligare ett lotto från samma land som Super Loto. Du kan betta på Maxima online varje dag i veckan.