Betta på Ukrainas Super Loto online

Hur spelar man Ukrainas Super Loto online?

Hur bettar man på ukrainska Super Lotos utfall?

Ukrainas Super Loto online spelas genom att välja 6 siffror från ett gissningsintervall av 1 till 52. Du kan spela ukrainska Super Loto engångsspel med minst tre rader. För att inte missa någon dragning, skaffa dig en prenumeration eller ett flerdragningspaket.

Fyll i dina Super Lotorader med dina sparade turnummer eller använd snabbval och datorn väljer dina nummer slumpmässigt! Du kan också välja dina nummer manuellt och bestämma dig för att använda viktiga datum, anhörigas ålder och andra viktiga nummer. Ukrainska Super Loto har dragningar på onsdagar och lördagar och om du är med i båda dragningarna ökar dina chanser att vinna.

Hur vinner man på Ukrainas Super Loto?

Hur vinner man på Ukrainas Super Loto?

Om du matchar dina 6 valda nummer med de som kommer upp i dragningen, vinner du Super Loto jackpotten! Om inte, kan du fortfarande vara en Super Loto-vinnare. Lotteriet erbjuder nämligen ytterligare fem sekundära priskategorier och om du matchar mellan 2 och 5 nummer är du berättigad till ett sekundärt pris.

Super Lotopriser sätts in på vinnarens konto efter att de har mottagits från den officiella ukrainska lotterioperatören. Observera att denna process kan ta upp till 36 månader.

Kolla in de senaste resultaten för att ta reda på om du har vunnit!

Новости Супер Лото

Nyheter från Super Loto

Den 6 mars 2021 vann en spelare Super Lotos jackpott på 33 032 000 ₴, ett nytt rekord för det ukrainska lotteriet. Vinnaren hade spelat med en kupong bestående av 6 spelrader, varav ett visade sig ha den vinnande kombinationen: 5, 19, 24, 34, 38 och 46.