Betta på Nya Zeelands Powerball online

Hur spelar man Nya Zeelands Powerball Lotto?

Hur bettar man på NZ Powerballs utfall?

För att spela Nya Zeelands Powerball väljer du 6 huvudnummer från ett urval på 1-40 och 1 tilläggsnummer, Powerball, mellan 1 och 10. När du spelar Nya Zeelands Powerball online kan du använda dina sparade turnummer, välja dina nummer manuellt eller använda snabbvalet och låta datorn slumpa fram numren. Du kan spela med engångsspel eller systemspel med 8, 9 eller 10 nummer. För att öka dina chanser till ett pris kan du välja ett bolagsspel och spela i grupp med andra.

Dragningarna hålls varje onsdag och lördag.

Hur vinner man på Nya Zeelands Powerball Lotto?

Hur vinner man på Nya Zeelands Powerball Lotto?

Nya Zeelands Powerball har 14 vinstkategorier och ju fler nummer du matchar desto högre pris vinner du. För att vinna Nya zeelands Powerballjackpotten behöver du matcha alla 6 huvudnumren och Powerballnumret. Med partiella matchningar kan du vinna ett sekundärpris. Startjackpotten är på 5 miljoner NZ$ och kan växa till 50 miljoner N$. Om ingen har lyckats vinna jackpotten innan jackpottgränsen är nådd uppträder en Måste-vinnas situation och då går jackpottpriset till vinnarna i den näst högsta priskategorin. En bonusboll dras också från samma trumma som huvudnumren och den behövs för att vinna i en del priskategorier

Vad händer om jag vinner på  Nya Zeelands Powerball?

Vad händer om jag vinner på Nya Zeelands Powerball?

Nya Zeelands Powerball har 14 priskategorier med fina vinster. Med gratis vinstmejl och SMS får du automatiskt veta när du har vunnit. Om priset är sekundärt går vinsten in på ditt spelkonto och om det är ett större pris, kan det ta en tid att processa innan du har priset på ditt bankkonto. Om du vill veta om du har vunnit kan du hitta de senaste NZ Powerball resultaten här.

Nya Zeelands Powerball vs Australiens och USA:s Powerball

Nya Zeelands Powerball och Australiens Powerball har samma spelformat (6+1) medan man i US Powerball väljer 5+1 nummer och spelaren har även möjlighet att addera Power Play till sitt spel, för att vinna högre sekundärpriser. Till skillnad från Australiens Powerball dras det i NZ Powerball också ett bonusnummer och gissningsurvalet för tilläggsnumret är 1-10. Nya Zeelands Powerball har långt kvar till den amerikanska variantens enorma jackpottar, men erbjuder istället hela 12 priskategorier med bättre vinstodds än US Powerball.

Vill du veta mer om detta spännande lotteri? I vår Nya Zeelands Powerball guide kan du läsa om regler, jackpottvinnare, priser, vinstodds och mycket mer.

Nyheter från Nya Zeelands Powerball

Nyheter från Nya Zeelands Powerball

Nya Zeelands Powerball har dragning på onsdagen den 14 och på lördag 17 april.

Nya Zeelands Powerball slog sitt nya jackpottak i 29 februari 2020 dragningen då måste-vinnas-jackpotten på 50 miljoner NZ$ vanns av två lyckliga spelare från Auckland. Priset delades och båda spelarna fick 25 miljoner NZ$ vardera.

Under 2019 vann totalt 16 spelare en NZ Powerball jackpott. Det största priset för år 2019 var på 22,3 NZ$ och vanns av en spelare från Inglewood i Taranaki 2 januari.