Spela Nya Zeelands Powerball online - theLotter Sverige

Betta på Nya Zeelands Powerball online

Hur spelar man Nya Zeelands Powerball?

Hur spelar man Nya Zeelands Powerball?

NZ Powerball har ett 6/40 och 1/10 spelformat. Först väljer du 6 huvudnummer mellan 1 och 40 och från intervallet 1-10 väljer du tilläggsnumret Powerball. Med dina nummer bettar du sedan på det officiella resultatet. För att få variation kan du välja mellan engångsspel och systemspel som du spelar med fler nummer i olika kombinationer. Numren kan du välja manuellt, slumpa fram dem eller använda dina sparade turnummer.

När är dragningen i Nya Zeelands Powerball?

När är dragningen i Nya Zeelands Powerball?

De spännande Powerballdragningarna sker på onsdagar och lördagar klockan 20.00 och motsvarar samma dagar men istället klockan 10 på morgonen i Sverige. Både senaste och äldre Nya Zeelands Powerballresultat hittar du på theLotter Sverige. Du kan även få resultatet gratis till ditt mail genom att bocka för lottot i resultataviseringar på ditt konto. Även theLotter Sverige kollar igenom dina spel och om du vinner får du ett meddelande.

Hur vinner man på NZ Powerball-lotto?

Hur vinner man på NZ Powerball-lotto?

Nya Zeelands Powerball har 14 vinstgrupper. För att vinna jackpotten, som startar på 5 miljoner NZ$ och har ett tak 50 miljoner NZ$, behöver du matcha alla sex huvudnumren och Powerballnumret medan några rätta nummer kan ge dig en mindre vinst. I spelet finns också en bonusboll och den behöver du för att vinna i en del av vinstnivåerna. När maxtaket är nådd sker en måste-vinnas-dragning och om det fortfarande inte finns någon jackpottvinnare går jackpotten till spelarna i den näst högsta vinstnivån.

Vad händer om jag vinner ett Powerballpris?

Vad händer om jag vinner?

När du vinner får du ett vinstmeddelande, så se till att dina kontaktuppgifter på ditt spelkonto är aktuella så att theLotter Sverige kan nå dig med vinstbeskedet. Om det är en mindre vinst hamnar det på ditt spelkonto medan en jackpott sätts in på ditt bankkonto. Läs mer om oss och hur hela processen går till!

theLotter Sverige har en nyzeeländsk Powerballguide med mer information om lottot.

Nya Zeelands Powerball vs Australien, Sydafrika och USA:s Powerball

NZ Powerball och australiska Powerball-lottot har samma spelformat (6+1) medan PowerBall från Sydafrika och amerikanska Powerball har spelformatet 5+1. Endast den amerikanska versionen har en vinsthöjande funktion som förstärker icke-jackpottvinster, den så kallade Powerball Power Play. Samtliga Powerball har ett tilläggsnummer som kallas för Powerball, men endast NZ Powerball har ett bonusnummer, vilket gör att NZ PB har hela 14 vinstklasser jämfört med nio i de andra Powerball-spelen. NZ PB och SA PB har två dragningar i veckan, AU PB har en och US PB har tre dragningar i veckan.