Betta på Brasiliens Mega Sena online

Hur spelar man Mega Sena?

Hur spelar man Mega Sena?

Att spela på Mega Sena är enkelt. Välj 6 nummer mellan 1 och 60 och med de numren bettar du sedan på det officiella Mega Senas dragningsresultat! Du kan välja mellan engångsspel och systemspel med nummer i olika kombinationer. Det är lätt att glömma och köpa spel inför en dragning, men med en prenumeration och ett flerdragningspaket finns ingen risk att du missar en dragning. Du kan fylla i raderna manuellt, använda dina turnummer om du har försparat dem på ditt spelkonto eller använda Snabbvalsfunktionen.

När har Mega Sena dragning?

När har Mega Sena dragning?

Mega Sena har två veckodragningar. Den första dragningen äger rum på onsdagar och den andra på lördagar. Båda dragningarna startar klockan 20.00 och då är det torsdag- och söndagnatt klockan 1.00 i Sverige.

theLotter Sverige publicerar Mega Senas vinnarnummer när den officiella lottoarrangören har offentliggjort utfallet. Du kan även anmäla dig för kostnadsfria aviseringar och få resultatet skickat till dig.

Vad för slags vinstklasser har Mega Sena?

Vad för slags vinstklasser har Mega Sena?

Matcha de sex numren som dyker upp i Mega Senas officiella dragning och du vinner jackpotten som startar på 3 miljoner R$. Mega Senas rekordjackpott är på 289,4 miljoner R$ (ca 450 miljoner kr.) och delades ut i maj 2019. Om du har en partiell nummermatchning med antingen fem eller fyra nummer vinner du andra respektive tredje vinsten. Det finns inga bonus eller tilläggsnummer i spelet så du behöver endast matcha huvudnummer.

Vad är en Mega da Virada Superdragning?

Vad är en Mega da Virada Superdragning?

Varje nyårsafton har Mega Sena en Mega da Virada Superdragning med en extra stor jackpott. Om ingen spelare matchar de sex numren rullar vinstpengarna över till den näst högsta vinstnivån och delas ut bland vinnarna där. De två högsta jackpottarna som har delats ut i Mega da Virada låg på 306 miljoner R$ (ca 478 miljoner kr) och 302 miljoner R$ (ca 470 miljoner kr). Mer om Mega da Virada finns i vår artikel om lotterier från Brasilien.

Går det att betta på fler sydamerikanska lotterier hos theLotter Sverige?

Går det att betta på fler sydamerikanska lotterier på theLotter Sverige?

theLotter Sverige har ett stort utbud av lotterier från Sydamerika som du kan betta på. På webbplatsen hittar du en lottolista med lotterier från Brasilien, Mexiko och Peru. Liksom Mega Sena erbjuder det andra brasilianska lottot, Quina, en specialdragning om året. Mexikanska Chispazo skiljer sig åt från de andra lotterierna genom att man har ett litet nummerurval och två dagliga dragningar. Det populära mexikanska Melate har delat ut rekordjackpottar som motsvarar långt över 200 miljoner svenska kronor.