Betta på Brasiliens Mega Sena-lotto online

Hur bettar man på brasilianska Mega Sena lottos utfall

Hur bettar man på brasilianska Mega Sena lottos utfall?

Brasiliens Mega Sena lotto har dragning varje onsdag och lördag klockan 20:00 lokaltid. Lotteriet spelas med sex nummer mellan 1 och 60. Du kan fylla i raderna med dina egna turnummer eller slumpa fram dem med Snabbvalsfunktionen. Med en prenumeration och ett flerdragningspaket försäkrar du dig om att du aldrig missar dragningar i det här spännande brasilianska lotteriet.

Hur vinner man på Mega Sena

Hur vinner man på Mega Sena?

Matcha de sex numren som dras i Mega Sena dragningen och du vinner jackpotten! Mega Senas jackpott startar på 3 miljoner R och lotteriet är känt för att ha delat ut några av de största jackpottarna i Sydamerika. Mega Senas rekordjackpott är på 289,4 miljoner R$ (ca 450 miljoner kr.) och som delades ut i maj 2019. Om du har en partiell matchning kan du vinna ett pris från något av de sekundära priskategorierna.

Kolla Mega Senas resultatsida för att se om du har vunnit ett pris!

Mega da Virada superdragning

Mega da Virada superdragning

En gång om året döper Mega Sena lotteriet om sig till Mega da Virada och håller ett specialevenemang på nyårsaftonen. Spelformatet är exakt samma som i det vanliga lotteriet där spelare väljer sex nummer. Men det finns en stor skillnad: Mega da Virada erbjuder en avsevärt högre jackpott. Om ingen spelare matchar dragningens sex nummer kommer prispengarna att rulla över till den näst högsta prisnivån. Den högsta jackpotten som har delats ut i Mega da Virada låg på 306 miljoner R$ (ca 478 miljoner kr.). Året efter, 2018, delades den näst största jackpotten ut och den låg på 302 miljoner R$ (ca 470 miljoner kr.).