Spela på US Mega Millions lotto online | theLotter Sverige

Betta på US Mega Millions online

Hur bettar man på US Mega Millions utfall?

Hur bettar man på US Mega Millions utfall?

För att lottobetta på Mega Millions dragningsresultat ska du välja 5 nummer i intervallet 1-70 och en Megaboll mellan 1 och 25. Du kan välja dina nummer på tre sätt; manuellt, använda dina förvalda turnummer eller slumpa fram dem via Snabbval. För att få variation i ditt spelande kan du välja att spela systemspel med fler nummer, bolagsspel eller spel som gäller för en dragning. Och för att inte missa dragningar kan antingen ett flerdragningspaket eller en prenumeration vara en bra lösning.

När är Mega Millions dragning?

När är Mega Millions dragning?

Mega Millions har två dragningar i veckan; på tisdagar och fredagar kl. 20:00. På grund av tidsskillnaden är det onsdagar och lördagar kl. 02:00 i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige dragningsresultatet på webbplatsen så att du kan se om du har matchande nummer.

När du rättar dina lottospel tänk på att dina valda huvudnummer ska matchas med dragningens huvudnummer och tilläggsnumret med dragningens Megaball.

Hur kan man vinna större priser?

Hur kan man vinna större priser?

Mega Millions har en valbar funktion, Megaplier, som kan multiplicera dina sekundärpriser 2-5 gånger. Till exempel blir andrapriset värt mellan 2-5 miljoner $ och tredje priset kan bli värt 50 000 $ beroende på Megapliernumret som dyker upp i dragningen.

Om du vill spela med Megaplier är det bara att kryssa för rutan under den digitala spelkupongen där du kryssar i dina nummer.

Hur vinner man priser när man bettar på Mega Millions från Sverige?

Hur vinner man priser när man bettar på Mega Millions från Sverige?

För att vinna en Mega Millions lottojackpott måste du matcha 5 nummer och tilläggsnumret Megaball. Mega Millions jackpott startar på estimerade 20 miljoner $ och om ingen spelare vinner den rullar summan vidare till nästa dragning. I oktober 2018 steg jackpotten till 1.53 miljarder $ som en enda spelare i USA vann.

Det finns även åtta sekundära priskategorier och med hjälp av tilläggsnumret har du chans att vinna priser från de högre vinstnivåerna.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner ett pris?

När du vinner ett Mega Millionspris kommer du automatiskt att få ett vinstmeddelande, förutsatt att du har gjort alla inställningar på ditt spelkonto. På ditt spelkonto kan du även se värdet på priset du har vunnit. Småpriser sätter vi in på ditt spelkonto medan en jackpottvinst tar lite tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto.

Klicka på länken för mer information om hur lottobetting fungerar och hur priser betalas ut.

Nyheter från Mega Millions

Nyheter från Mega Millions

Mega Millions erbjuder en jackpott på (efter avdrag ) i nästa dragning.

En spelare säkrade sin plats i lotterihistorien den 29 juli 2022 när denne vann en helt otrolig Mega Millions-jackpot såld i Illinois, USA. Jackpotten hade vuxit i över fyra månader och nått massiva 1,337 miljarder $, vilket gjorde den till den näst högsta Mega Millions-jackpotten genom tiderna.

I dragningen tisdagen 8 mars 2022 gick förstapriset på 126 miljoner $ till en spelare som hade köpt sin kupong i New York.

Årets första stora Mega Millions jackpott gick till Woodland Hills i Kalifornien den 28 januari 2022. Vinsten var på 426 miljoner dollar (292,9 miljoner dollar i kontanter). Vinsten är nu den 13:e största Mega Millions jackpotten någonsin! Läs om spelare som har vunnit de största jackpottarna i Mega Millions!