Betta på US Mega Millions online

Hur bettar man på US Mega Millions utfall?

Hur bettar man på US Mega Millions utfall?

För att lottobetta på Mega Millions dragningsresultat ska du välja 5 nummer i intervallet 1-70 och en Megaboll mellan 1 och 25. Du kan välja dina nummer på tre sätt; manuellt, använda dina förvalda turnummer eller slumpa fram dem via Snabbval. För att få variation i ditt spelande kan du välja att spela systemspel med fler nummer, bolagsspel eller spel som gäller för en dragning. Och för att inte missa dragningar kan antingen ett flerdragningspaket eller en prenumeration vara en bra lösning.

När är Mega Millions dragning?

När är Mega Millions dragning?

Mega Millions har två dragningar i veckan; på tisdagar och fredagar kl. 20:00. På grund av tidsskillnaden är det onsdagar och lördagar kl. 02:00 i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige dragningsresultatet på webbplatsen så att du kan se om du har matchande nummer.

När du rättar dina lottospel tänk på att dina valda huvudnummer ska matchas med dragningens huvudnummer och tilläggsnumret med dragningens Megaball.

Hur kan man vinna större priser?

Hur kan man vinna större priser?

Mega Millions har en valbar funktion, Megaplier, som kan multiplicera dina sekundärpriser 2-5 gånger. Till exempel blir andrapriset värt mellan 2-5 miljoner $ och tredje priset kan bli värt 50 000 $ beroende på Megapliernumret som dyker upp i dragningen.

Om du vill spela med Megaplier är det bara att kryssa för rutan under den digitala spelkupongen där du kryssar i dina nummer.

Hur vinner man priser när man bettar på Mega Millions från Sverige?

Hur vinner man priser när man bettar på Mega Millions från Sverige?

För att vinna en Mega Millions lottojackpott måste du matcha 5 nummer och tilläggsnumret Megaball. Mega Millions jackpott startar på estimerade 20 miljoner $ och om ingen spelare vinner den rullar summan vidare till nästa dragning. I oktober 2018 steg jackpotten till 1.53 miljarder $ som en enda spelare i USA vann.

Det finns även åtta sekundära priskategorier och med hjälp av tilläggsnumret har du chans att vinna priser från de högre vinstnivåerna.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner ett pris?

När du vinner ett Mega Millionspris kommer du automatiskt att få ett vinstmeddelande, förutsatt att du har gjort alla inställningar på ditt spelkonto. På ditt spelkonto kan du även se värdet på priset du har vunnit. Småpriser sätter vi in på ditt spelkonto medan en jackpottvinst tar lite tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto.

Klicka på länken för mer information om hur lottobetting fungerar och hur priser betalas ut.

Nyheter från Mega Millions

Nyheter från Mega Millions

Mega Millions erbjuder en jackpott på (efter avdrag ) i nästa dragning.

Den 22 oktober gick en jackpott på 108 miljoner $ till en spelare i staten Arizona. Och den 21 september 2021, efter 30 överrullningar, vann en anonym spelare 431 miljoner $-jackpotten. Vinnaren hade köpt sin lottokupong i en pizzeria i New York. Detta är den andra Mega Millions jackpotten som en New Yorkbo vunnit i år. Läs om spelare som har vunnit de största jackpottarna i Mega Millions!