Betta på US Mega Millions online

Hur spelar man på Mega Millions?

Hur spelar man på Mega Millions?

För att spela på Mega Millions är det lottobetting på dragningsresultatet som gäller. Börja med att välja 5 nummer i intervallet 1-70 och en Megaboll mellan 1 och 25. Du kan välja dina nummer manuellt, använda dina förvalda turnummer eller slumpa fram dem med Snabbvalet. För att få variation i ditt spelande kan du välja att spela systemspel, andelsspel eller spel som gäller för en dragning. För att inte missa dragningar kan antingen ett flerdragningspaket eller en prenumeration vara en bra lösning.

När är Mega Millions dragning?

När är Mega Millions dragning?

Mega Millions har dragning på tisdagar och fredagar klockan 20.00 lokal tid. På grund av tidsskillnaden är det onsdagar och lördagar klockan 02.00 i Sverige. När dragningen är över publicerar theLotter Sverige Mega Millions senaste dragningsresultat här på webbplatsen så att du kan börja rätta dina rader och se om du har gissat på de rätta numren.

Hur kan man vinna större vinster?

Hur kan man vinna större vinster?

Mega Millions har en valbar funktion, Megaplier, som kan multiplicera dina icke-jackpottvinster 2-5 gånger. Till exempel blir näst största vinsten värd 2-5 miljoner $ och tredje vinsten kan bli värd 50 000 $ beroende på Megapliernumret. Om du vill spela med Megaplier är det bara att kryssa för rutan under den digitala spelkupongen.

Hur vinner man när man bettar på Mega Millions online?

Hur vinner man när man bettar på Mega Millions online?

För att vinna på Mega Millions online behöver du matcha fem huvudnummer och tilläggsnumret Megaball för att vinna jackpotten som startar på estimerade 20 miljoner $. Jackpotten fortsätter att växa om det inte finns en rätt rad. Det finns ytterligare åtta vinstnivåer och med hjälp av tilläggsnumret har du chans att vinna från dem.

Vad händer om jag vinner?

Vad händer om jag vinner?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett vinstmeddelande, förutsatt att du har gjort alla inställningar på ditt spelkonto. På ditt spelkonto kan du även se värdet på vinsten. Småvinster sätter vi in på ditt spelkonto medan en jackpottvinst tar lite tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto.

Klicka på länken för mer info om hur lottobetting fungerar och hur vinster betalas ut!

theLotter Sveriges svenska Mega Millions-vinnare

theLotter Sveriges svenska Mega Millions-vinnare

Grattis till er alla som har vunnit efter att ha bettat på Mega Millions resultat! Här under listar vi de som har vunnit mer än 200 dollar under år 2023.

  • 9/8/2023 - E.S. från Visby vann 500 $.

  • 28/7/2023 - A. B. från Örebro vann 10 000 $.

  • 22/7/2023 - J.I. från Oxie vann 496 $.

Nyheter från Mega Millions

Nyheter från Mega Millions

Mega Millions erbjuder en jackpott på (efter avdrag ) i nästa dragning.

Den 4 juni 2024 gick jackpotten på 552 miljoner $ (som engångsutbetalning 260,2 miljoner $) till en spelare i Illinois. Vinsten är en av de största i Mega Millions historia.

En spelare i New Jersey vann jackpotten på 1,13 miljarder $ (537,5 miljoner i klumpsumma) tisdagen 26 mars 2024. Vinsten är Mega Millions femte största jackpott.

Fredagen den 13 och lotto kan vara en bra kombination. En lottospelare i Maine hade nämligen turen på sin sida just den dagen i januari 2023 då denne vann 1,34 miljarder $.