Ukraina - Super Loto: Resultat

Vinnande nummer

  • 61012333645

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 6/52
Hålls i Ukraina
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
6 1:20 358 520
5 1:73 763
4 1:1 311
3 1:67
2 1:8
Super Lotos jackpott

Super Lotos jackpott

Om du har matchat dina sex valda nummer med Super Lotodragningens resultat är du jackpottvinnare. Jackpotten är på minst 3 miljoner ₴ (ca 965 000 kr), men blir högre för var dragning om det inte finns någon vinnare. Oddsen för att vinna det ukrainska förstapriset är 1 av 20 358 520. Mer information om lotteriets jackpott finns på Super Lotos officiella webbplats.

Sekundärpriserna i Super Loto

Sekundärpriserna i Super Loto

Super Loto har fyra sekundära vinstgrupper och för att vinna ett av de priserna behöver du matcha mellan två och fem nummer. Lotteriet har varken bonus- eller tilläggsnummer så du behöver endast matcha huvudnummer. Det lägsta priset har vinsoddsen 1 av 8 och det betyder att teoretiskt sett vinner var åttonde lottospel priset som behöver två nummermatchningar.

Få Super Lotos resultat till din inkorg

Få Super Lotos resultat till din inkorg

theLotter Sverige publicerar Super Lotos resultat på den här sidan när dragningen är över. Du kan även se föregående dragningars utfall genom att klicka i rullgardinsmenyn. Det kan vara bekvämt att få resultatet direkt till inkorgen och det kan du få genom att anmäla dig för resultatmeddelanden. Tjänsten är kostnadsfri. Du kan även teckna dig för flera andra lotteriers dragningsresultat.

Super Lotos största utdelade jackpottar

Super Lotos största utdelade jackpottar

Lotteriet har inget jackpott-tak och därför kan priset växa under flera dragningar. Ett rekord sattes den 6 mars 2021 då en spelare hade dragningens nummer på sitt lottospel. Priset var strax över 33 miljoner ₴. Spelraden hade köpts i Odessa av en man på afärsresa. Det näst största priset delades ut i april 2007 då en spelare tog hem 15,2 miljoner ₴.