Ukraina - Super Loto: Resultat

Vinnande nummer

  • 1726363952

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 6/52
Hålls i Ukraina
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
6 1:20 358 520
5 1:73 763
4 1:1 311
3 1:67
2 1:8
Super Lotos jackpott

Super Lotos jackpott

Om du har matchat dina sex valda nummer med Super Lotodragningens resultat är du jackpottvinnare. Jackpotten är på minst 3 miljoner ₴ (ca 965 000 kr), men blir högre för var dragning om det inte finns någon vinnare. Oddsen för att vinna den ukrainska jackpotten är 1 av 20 358 520. Mer information om jackpotten finns på Super Lotos officiella webbplats.

De övriga vinsterna i Super Loto

De övriga vinsterna i Super Loto

Super Loto har fyra vinstgrupper till och för att vinna en av de vinsterna behöver du matcha mellan två och fem nummer. Det finns varken bonus- eller tilläggsnummer i Super Loto så du behöver endast matcha huvudnummer. Den lägsta vinsten har vinstoddsen 1 av 8 och det betyder att teoretiskt sett vinner var åttonde lottospel den vinsten.

Få Super Lotos resultat till din inkorg

Få Super Lotos resultat till din inkorg

theLotter Sverige publicerar Super Lotos resultat på den här sidan när dragningen är över. Du kan även se föregående dragningars utfall genom att klicka i rullgardinsmenyn. Det kan vara bekvämt att få resultatet direkt till inkorgen och det kan du få genom att anmäla dig för resultatmeddelanden. Tjänsten är kostnadsfri. Du kan även teckna dig för flera andra lotteriers dragningsresultat.

Super Lotos största utdelade jackpottar

Super Lotos största utdelade jackpottar

Super Loto har inget jackpott-tak och därför kan vinsten växa under flera dragningar. Ett rekord sattes den 6 mars 2021 då en spelare hade de rätta numren på sitt lottospel. Vinsten var strax över 33 miljoner ₴. Spelraden hade köpts i Odessa av en man på afärsresa. Den näst största vinsten delades ut i april 2007 då en spelare tog hem 15,2 miljoner ₴.