Ukraina - Super Loto: Resultat

Vinnande nummer

  • 12940454752

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 6/52
Hålls i Ukraina
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
6 1:20 358 520
5 1:73 763
4 1:1 311
3 1:67
2 1:8
Super Lotos jackpott och odds

Super Lotos jackpott och odds

Om du matchar dina sex nummer med Super Lotodragningens resultat är du jackpottvinnare. Jackpotten är på minst 3 miljoner ₴ (ca 965 000 kr), men blir högre för var dragning om det inte finns någon vinnare. Oddsen för att vinna den ukrainska jackpotten är 1 av 20 358 520. Mer information om jackpotten finns på Super Lotos officiella webbplats.

De övriga vinsterna i Super Loto

De övriga vinsterna i Super Loto

Super Loto har fyra vinstgrupper till och för de vinsterna behöver du matcha mellan två och fem nummer. Den lägsta vinsten har vinstoddsen 1 av 8 och det betyder att teoretiskt sett vinner var åttonde spelrad den vinsten.

theLotter Sverige erbjuder ytterligare ett Super lotto fast från en annan kontinent. Jämför gärna Filippinernas Super Lottos vinster med de som finns i den ukrainska varianten!

Få ukrainska Super Lotos resultat till din inkorg

Få ukrainska Super Lotos resultat till din inkorg

theLotter Sverige publicerar Super Lotos resultat på den här sidan när dragningen är över. Du hittar även föregående dragningars resultat genom att klicka i rullgardinsmenyn. Det är bekvämt att få resultatet direkt till inkorgen och det kan du få genom att anmäla dig för kostnadsfria resultatmeddelanden.

Super Lotos största vinster

Super Lotos största vinster

Super Loto har inget jackpott-tak och därför kan vinsten växa under flera dragningar. Ett rekord på drygt 33 miljoner ₴ sattes den 6 mars 2021. Spelraden hade köpts i Odessa av en man på afärsresa. Den näst största vinsten på 15,2 miljoner ₴ delades ut i april 2007.

Mer om ukrainska jackpottar hittar du i vår artikel om ukrainska lotterier.