Texas - Lotto Texas: Resultat

Vinnande nummer

  • 578121748

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 6/54
Hålls i Texas, U.S.A.
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
6 1:25 827 165
5 1:89 678
4 1:1 526
3 1:75
Texas Lottojackpotten

Texas Lottojackpotten

För att se om du har vunnit jackpotten ska du jämföra dina nummer med dragningens resultat. Om dina sex nummer matchar utfallet har du vunnit jackpotten som är på minst 5 miljoner $. Då huvudvinsten saknar både jackpott- och överrullningstak fortsätter vinsten att växa till det finns en jackpottvinnare. Oddsen för att vinna jackpotten är 1 av 25 827 165. Jämför gärna jackpotten med andra toppvinster i amerikanska lotterier!

Texas Lottos övriga vinster

Texas Lottos övriga vinster

Om du inte vinner jackpotten har du ytterligare tre chanser att vinna eftersom Texas Lotto har tre vinstnivåer till. För att vinna en av de vinsterna behöver du matcha tre, fyra eller fem nummer. Vinstoddsen blir bättre ju färre nummer du behöver matcha. Eftersom du lottobettar är det theLotter Sverige som betalar ut dina vinster. Läs gärna om hur vinstutbetalningarna går till!

Få gratis resultatmeddelanden

Få gratis resultatmeddelanden

Oavsett var du befinner dig kan du få tillgång till de senaste Texas Lottoresultaten. För att anmäla dig till resultatmeddelanden logga in på ditt spelkonto och välj Lotto Texas i listan. Våra resultataviseringar är gratis. theLotter Sverige kontrollerar också dina spel och meddelar dig omgående om du har vunnit. Lottoresultatet laddas också upp på den här sidan.

Största Lotto Texas-vinnarna

Största Lotto Texas-vinnarna

Under åren har Texas Lotto kunnat dela ut fantastiska jackpottar eftersom det inte finns några bestämmelser som reglerar jackpottens storlek. Jackpotten fortsätter istället att växa tills någon vinner den. Rekordvinsten var på 145 miljoner $ och den vanns av Alfredo Ornelas Barragan från El Paso den 19 juni 2004. En annan stor Texas Lottojackpott delades ut i Dallas i maj 2010. Jackpotten var på 97 miljoner $.