Betta på Tysklands Lotto online

Hur spelar man Tysklands Lotto?

Hur spelar man Tysklands Lotto?

Spela Tysklands Lotto genom att betta på dragningens resultat! Välj 6 huvudnummer mellan 1 och 49 och ett tilläggsnummer i intervallet 0-9. Du kan välja dina nummer manuellt eller slumpa fram dem och om du har sparat dina turnummer på ditt spelkonto kan du även använda dem. Spela 6aus49, som spelet heter i Tyskland, som engångsspel, systemspel eller som andelsspel! För att inte missa dragningar kan du prenumerera på lottospelen eller köpa ett flerdragningspaket med upp till 52 dragningar.

När har 6aus49 lottodragning?

När har 6aus49 lottodragning?

Tyska 6aus49-lotto har dragning två gånger i veckan, på onsdagar klockan 18.25 och lördagar klockan 19.25 tysk lokaltid, vilket motsvarar samma tider här i Sverige. Det senaste Lotto 6 aus 49 resultatet finns här på webbplatsen efter att den officiella dragningen är över. I dragningen dras huvudnumren först och sedan tilläggsnumret. När du kontrollerar dina nummer var noga med att inte blanda dem. Du måste rätta huvudnumren och tilläggsnumret var för sig.

Hur vinner man på Tysklands Lotto?

Hur vinner man på Tysklands Lotto?

Du behöver matcha nummer för att vinna pengavinster. Om alla dina valda lottonummer, inklusive tilläggsnumret, matchar dragningens nummer vinner du jackpotten på minst 1 miljon €. Den största jackpotten som Tysklands Lotto har delat ut var på 48 miljoner €. Jackpott-taket ligger sedan augusti 2020 på 50 miljoner €. Det finns ytterligare åtta vinstnivåer och för att vinna en av vinsterna därifrån behöver du matcha några nummer.

Besök gärna det tyska lottots offciella webbplats!

Vad händer om jag vinner?

Vad händer om jag vinner?

När du vinner, oavsett om vinsten är stor eller liten, får du ett meddelande från theLotter Sverige. Men för att vi ska kunna nå dig med glädjebeskedet vänligen se till att du har fyllt i dina aktuella kontaktuppgifter på ditt spelkonto. Se även till att bocka för att du vill ha 6aus49 resultatet skickat till dig - helt gratis!

Läs mer om hur hur lottobetting fungerar!