Tysklands Lotto | Spela 6aus49 lotto | theLotter Sverige

Betta på Tysklands Lotto online

Hur bettar man på tyska Lottos dragningsresultat?

Hur bettar man på tyska lottos dragningsresultat?

Spela Tysklands Lotto genom att betta på dragningens resultat! Välj 6 huvudnummer mellan 1 och 49 och ett tilläggsnummer i intervallet 0-9. Du kan välja dina nummer manuellt eller slumpa fram dem. Om du har sparat dina turnummer på ditt spelkonto kan du även använda dem. Spela 6aus49, som spelet heter i Tyskland, som standardspel, systemspel eller som andelsspel. För att inte missa dragningar kan du prenumerera på spelen eller köpa ett flerdragningspaket för 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar.

När har 6aus49 dragning?

När har 6aus49 dragning?

Lotto 6aus49 har dragning två gånger i veckan, på onsdagar kl. 18.25 och lördagar kl. 19.25 tysk lokaltid, vilket motsvarar samma tider här i Sverige. Det senaste tyska lottoutfallet publiceras här efter att den officiella dragningen är över. I dragningen dras huvudnumren först och sedan tilläggsnumret. När du kontrollerar dina nummer var noga med att inte blanda dem. Tilläggsnumret kan inte bytas ut mot ett huvudnummer eller vice versa eftersom de dras från separata lottotrummor och har olika funktion.

Hur vinner man på Tysklands Lotto?

Hur vinner man på Tysklands Lotto?

Du behöver matcha nummer för att vinna pengavinster. Om alla dina valda lottonummer, inklusive tilläggsnumret, matchar dragningens nummer vinner du jackpotten, som är värd minst 1 miljon €. Den största jackpotten som Tysklands Lotto har delat ut var på 45,4 miljoner €. 6aus49 har ytterligare 8 vinstdivisioner och för att vinna en av de vinsterna behöver du matcha numren partiellt. För den lägsta vinsten behöver du matcha två huvudnummer och tilläggsnumret.

Besök gärna det tyska lottots offciella webbplats!

Vad händer om jag vinner?

Vad händer om jag vinner?

När du vinner, oavsett om vinsten är stor eller liten får du ett gratulationsmeddelande från theLotter Sverige. För att vi ska kunna nå dig med glädjebeskedet vänligen se till att du har fyllt i dina aktuella kontaktuppgifter på ditt spelkonto. Se även till att bocka för att du vill ha 6aus49 resultatet skickat till dig! theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på dina vinster. Det du vinner är ditt.

Läs mer om hur hur lottobetting fungerar!