Tyskland - Lotto: Resultat

Tyskland - Lotto - Vinnande nummer

  • 12324143441

Tyskland - Lotto - Vinstöversikt

Visa

Tysklands Lotto på theLotter Sverige

Visa
Kolla resultaten på Tysklands Lotto

Kolla tyska lottoresultaten

Tysklands Lotto har 9 vinstgrupper och för att vinna jackpotten måste du matcha 6 nummer mellan 1 och 49 och supernumret mellan 0 och 9. Supernumret behövs också i 3:e, 5:e, 7:e och 9:e priskategorierna. Vinstoddsen är 1:57 för att vinna ett pris ur något av de nio priskategorierna.

Registrera dig för automatiska e-postuppdateringar med Tysklands lottoresultat, helt GRATIS.

Måste-vinnas jackpott

Måste-vinnas jackpott

Om det inte finns någon spelare som lyckas matcha numren fortsätter jackpotten att rulla över tills den når taket på 45 miljoner €. Sedan hålls en måste-vinnas dragning vilket innebär att om det inte finns någon jackpottvinnare delas priset till vinnarna i den näst högsta priskategorin. Det här gör att du har chans att få ett extra stort pris även om du inte matchar alla numren.

Rekordjackpottar i Tysklands Lotto

Tyska lottots rekordjackpottar

Tyska Lotto har stått för flera imponerande jackpottar med europeiska mått mätt. Lotteriets största jackpott vanns efter 13 rollovers i december 2007 då tre spelare delade på 45,4 miljoner €. Den rätta raden var 28, 30, 31, 34, 41, 48 och Supernumret 3. Det näst största priset delades ut i oktober 2007 efter 12 rollovers. En ensam spelare matchade alla numren och vann därmed 37,7 miljoner €. Med de här jackpottarna har Tysklands Lotto definitivt bevisat att det hör till Europas och världens största lotterier!

Besök den officiella tyska lottowebbplatsen!