EuroMillions: spela om stora toppvinster | theLotter Sverige

Betta på Spaniens EuroMillions online

Hur bettar man på EuroMillions utfall från Sverige?

Hur bettar man på EuroMillions utfall från Sverige?

Du kan spela på EuroMillions från Sverige genom att betta på det officiella dragningsresultatet. Det är bara att välja 5 huvudnummer mellan 1 och 50 och från intervallet 1 till 12 ska du välja 2 Lucky Stars som är tilläggsnummer. För att få en variation i dina lottospel kan du välja mellan engångspel för en dragning, köpa andelar i ett andelsspel eller spela med fler nummer i ett systemspel. Genom att köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket är du med i varje dragning. Mer information om lottobetting hittar du i vår FAQ-sektion.

När har EuroMillions dragning?

När har EuroMillions dragning?

EuroMillions har två dragningar i veckan; på tisdagar och fredagar kl. 21.00 CET, vilket motsvarar samma tid här i Sverige. Efter att den officiella EuroMillions dragningen, som äger rum i den franska huvudstaden Paris, är genomförd publiceras de vinnande EuroMillions numren här på theLotter Sveriges webbplats.

När du jämför dina nummer med dragningens utfall tänk på att Lucky Star-numren är tilläggsnummer och ska inte jämföras med huvudnumren.

Hur vinner man på EuroMillions?

Hur vinner man på EuroMillions?

För att vinna från EuroMillions 13 vinstkategorier behöver du matcha dina nummer med dragningens utfall. Jackpotten är den högsta vinsten och kan växa upp till 240 miljoner €. För att vinna en jackpott måste du matcha samtliga nummer, inklusive tilläggsnumren. Med partiella nummermatchningar kan du vinna från de övriga vinstkategorierna.

EuroMillions har ett jackpott-tak, som du kan läsa om i en av våra artiklar.

Vad händer om jag vinner?

Vad händer om jag vinner?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett gratulationsmejl. Kontrollera redan nu att du har fyllt i alla uppgifter på ditt konto så att vi kan nå dig med ett vinstbesked!

Om du vinner en mindre summa får du den insatt på ditt spelkonto och du kan välja mellan att ta ut pengarna eller betta med dem. Större vinster sätts in på ditt bankkonto. Här hittar du de vanligaste frågorna om utbetalning av vinster.

Vad är en Superdragning?

Några gånger om året arrangerar EuroMillions en Superdragning med en garanterad jackpott som börjar på 130 miljoner €. Topppvinsten kan rulla över tills den når taket på 240 miljoner € och ligger då kvar på det beloppet i fyra efterföljande dragningar. Om ingen vinner jackpotten på de fyra dragningarna blir den femte dragningen en måste-vinnas-dragning och om det fortfarande inte finns någon jackpottvinnare delas vinsten ut till vinnarna i vinstkategorin under. Mer information finns i EuroMillions Superdragningsguide.

EuroMillions vinnare

EuroMillions vinnare

På relativt kort tid har EuroMillions delat ut flera massiva jackpottar. Den högsta utdelade jackpotten på 230 miljoner € gick till en anonym spelare 19 juli 2022. I mitten av oktober 2021 gick huvudvinsten på 220 miljoner € till en spelare i Frankrike och tidigare samma år, rättare sagt 26 februari, lyckades en spelare från Schweiz kamma hem en jackpott på 210 miljoner €. Den fjärde största jackpotten som var på 200 miljoner € delades ut till en fransman 11 december 2020.

I EuroMillions-guiden hittar du mer information om detta fantastiska lotto.

Nyheter från EuroMillions

Nyheter om jackpottar

I kommande dragning har EuroMillions en jackpott på (efter avdrag ).

Årets första Superdragning arrangerades fredagen 3 mars och redan tisdagen därpå vann en spelare från Belgien jackpotten på drygt 144 miljoner €.

En spelare i Frankrike kan hämta ut en jackpott på 102 242 065 € efter att ha gissat korrekt numren i dragningen fredagen 24 februari 2023. De vinnande numren var 7, 23, 34, 42, 48 och Lucky Starnumren 1 och 3.

Den sista Superdragningen för år 2022 startade 2 december och hann inte växa länge för på tisdagen 6 december vann en grupp på 165 personer från byn Olmen i Belgien jackpotten på 142 897 164 €. Var och en i gruppen får cirka 900 000 €.

EuroMillions Superdragning som startade 9 september 2022 hann växa till 184,2 miljoner innan en spelare från Storbritannien vann den i dragningen 23 september. Summan motsvarar 171 miljoner £.

En spelare från Storbritannien vann EuroMillions Superdragningsjackpotten på 230 miljoner € i 19 juli 2022-dragningen. Summan motsvarar 195 707 000 pund och är den högsta lottovinsten som har delats ut i landet. Vinnaren är nu en av endast 15 brittiska spelare som har vunnit en jackpott på över 100 miljoner £.

Storbritannien har haft tur i EuroMillions för i maj gick EuroMillionsjackpotten på 215 miljoner euro (2,2 miljarder kr) till ett brittiskt par i Gloucester. Till skillnad från de flesta EuroMillions jackpottar som överstiger 200 miljoner € var denna toppvinst från den vanliga dragningen, inte från en Superdragningsserie.