Spela EuroMillions: stora jackpottar - theLotter Sverige

Betta på Spaniens EuroMillions online

Hur spelar man EuroMillions från Sverige?

Hur spelar man EuroMillions från Sverige?

Du kan spela EuroMillions online från Sverige genom att betta på det officiella dragningsresultatet. Det är bara att välja 5 huvudnummer mellan 1 och 50 och från intervallet 1 till 12 ska du välja 2 Lucky Stars som är tilläggsnummer. För att få variation i dina lottospel kan du välja mellan engångspel för en dragning, köpa andelar i ett andelsspel eller spela med fler nummer i ett systemspel. Genom att köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket är du med i varje dragning. Mer information om lottobetting hittar du i vår FAQ-sektion.

När har EuroMillions dragning?

När har EuroMillions dragning?

EuroMillions har två dragningar i veckan; på tisdagar och fredagar klockan 21.00 lokal spansk tid, vilket motsvarar samma tid här i Sverige. Efter att den officiella EuroMillions dragningen, som äger rum i den franska huvudstaden Paris, är genomförd finns EuroMillions resultat här på theLotter Sveriges webbplats.

När du jämför dina nummer med dragningens utfall tänk på att Lucky Star-numren är tilläggsnummer och ska inte jämföras med huvudnumren.

Hur vinner man på EuroMillions online?

Hur vinner man på EuroMillions online?

För att vinna från EuroMillions tretton vinstkategorier behöver du matcha dina nummer med dragningens nummer. Jackpotten är den högsta vinsten och den kan växa upp till 240 miljoner €. För att vinna en jackpott måste du matcha samtliga nummer, inklusive båda tilläggsnumren. Med några nummermatchningar kan du vinna från de övriga vinstkategorierna.

EuroMillions har ett jackpott-tak, som du kan läsa om i en av våra artiklar.

Vad händer om jag vinner?

Vad händer om jag vinner?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett gratulationsmejl. Kontrollera redan nu att du har fyllt i alla uppgifter på ditt konto så att vi kan nå dig med ett vinstbesked!

Om du vinner en mindre summa får du den insatt på ditt spelkonto och du kan välja mellan att ta ut pengarna eller betta med dem. Större vinster sätter vi in på ditt bankkonto. Klicka på länken för att läsa mer om hur utbetalning av vinster går till!

Vad är en Superdragning?

Några gånger om året arrangerar EuroMillions en Superdragning med en garanterad jackpott som börjar på 130 miljoner €. Topppvinsten kan rulla över tills den når taket på 240 miljoner € och ligger då kvar på det beloppet i fyra efterföljande dragningar. Om ingen vinner jackpotten under de fyra dragningarna blir den femte dragningen en måste-vinnas-dragning och om det fortfarande inte finns någon jackpottvinnare går vinsten till vinnarna i den näst högsta vinstkategorin.

Nyheter från EuroMillions

Nyheter om jackpottar

I kommande dragning har EuroMillions en jackpott på (efter avdrag ).

Spännande nyheter: Fredagen den 1 december kommer en EuroMillions Superdragning att äga rum. Då är jackpotten ännu större. Den börjar på 200 miljoner €. Du kan redan nu lägga dina bets.

Den tredje EuroMillions Superdragningen arrangerades 29 september. Redan i den första dragningen fanns en fransk jackpottvinnare som tog hem huvudvinsten på 130 miljoner €.

En spelare från Storbritannien vann EuroMillions Superdragningsjackpotten på 130 miljoner € (111 709 000 £) redan i den första dragningen fredagen 2 juni 2023.

Den 5 maj 2023 fanns tre vinnare till EuroMillions jackpott på 159 miljoner €. De tursamma vinnarna kommer från Frankrike, Schweiz och Storbritannien.

Årets första Superdragning arrangerades fredagen 3 mars 2023 och redan tisdagen därpå vann en spelare från Belgien jackpotten på drygt 144 miljoner €.

En spelare i Frankrike kan hämta ut en jackpott på 102 242 065 € efter att ha gissat korrekt på numren i dragningen fredagen 24 februari 2023. De vinnande numren var 7, 23, 34, 42, 48 och Lucky Starnumren 1 och 3.

Du kan läsa mer om de största vinnarna i vår EuroMillions guide.