Betta på Spaniens EuroMillions online

Hur spelar man EuroMillions från Sverige?

Hur spelar man EuroMillions från Sverige?

Du kan spela EuroMillions online från Sverige genom att betta på det officiella resultatet. Det är bara att välja 5 huvudnummer mellan 1 och 50 och från intervallet 1 till 12 välja 2 Lucky Stars som är tilläggsnummer. För att få variation i dina lottospel kan du välja mellan engångspel, köpa andelar i ett andelsspel eller spela med fler nummer i ett systemspel. Genom att lägga till en prenumeration eller ett flerdragningspaket är du med i varje dragning. Mer information om lottobetting hittar du i vår FAQ-sektion.

När har EuroMillions dragning?

När har EuroMillions dragning?

EuroMillions har dragning varje tisdag och fredag klockan 21.00 lokal spansk tid, vilket motsvarar samma tid här i Sverige. Efter att den officiella EuroMillions dragningen, som äger rum i den franska huvudstaden Paris, är genomförd finns EuroMillions resultat här på theLotter Sveriges webbplats. Där finns även äldre resultat ifall du se vilka nummer som kommer upp ofta.

Hur vinner man på EuroMillions online?

Hur vinner man på EuroMillions online?

För att vinna från EuroMillions tretton vinstkategorier behöver du matcha dina nummer med dragningens nummer. Jackpotten är den högsta vinsten och den kan växa upp till 250 miljoner € och för att vinna den måste du matcha samtliga nummer, inklusive båda tilläggsnumren. Med några nummermatchningar kan du vinna från de övriga vinstnivåerna.

EuroMillions har ett jackpott-tak, som du kan läsa om i en av våra artiklar.

Vad händer om jag vinner?

Vad händer om jag vinner?

När du vinner får du; ett gratulationsmejl. Kontrollera redan nu att du har fyllt i alla uppgifter på ditt spelkonto så att vi kan nå dig med ett vinstbesked!

Om du vinner en mindre summa får du den insatt på ditt spelkonto och du kan välja mellan att ta ut pengarna eller betta med dem. Större vinster sätter vi in på ditt bankkonto. Klicka på länken för att läsa mer om hur utbetalning av vinster går till!

Vad är en Superdragning?

Några gånger om året arrangerar EuroMillions en Superdragning med en garanterad jackpott som börjar på 130 miljoner €. Topppvinsten kan rulla över tills den når taket på 250 miljoner € och ligger då kvar på det beloppet i fyra efterföljande dragningar. Om ingen vinner jackpotten under de fyra dragningarna blir den femte dragningen en måste-vinnas-dragning och om det fortfarande inte finns någon jackpottvinnare går vinsten till vinnarna i den näst högsta vinstkategorin.

Nyheter från EuroMillions

Nyheter om jackpottar

I kommande dragning har EuroMillions en jackpott på (efter avdrag ).

Den tredje Superdragningsjackpotten på 213 887 390 € gick till en spelare i Portugal tisdagen 26 juni.

Det fanns två rätta rader till superdragningsjackpotten på 144 miljoner €. Vinsten delades mellan en spelare i Spanien och en i Storbritannien.

En spelare i Frankrike vann EuroMillionsjackpotten på 73 448 160 € tisdagen 20 februari 2024.

Den 30 januari 2024 gick årets första EuroMillions Superdragningsjackpott till Spanien och Storbritannien. De båda spelarna får dela på jackpotten värd 144 miljoner €.

Du kan läsa mer om de största vinnarna i vår EuroMillions guide.