EuroMillions Superdraw: spela online | theLotter Sverige

Betta på EuroMillions Superdragning

Hur bettar man på EuroMillions Superdragning?

Hur bettar man på EuroMillions Superdragning?

Spela på EuroMillions Superdragning online genom att betta på den officiella Superdraw-dragningens resultat! Spelreglerna är enkla. Du behöver välja fem huvudnummer i intervallet 1-50, och två Lucky Stars mellan 1 och 12. Du kan köpa engångsspel, andelsspel eller ett systemspel, som innehåller olika kombinationer av dina valda nummer, vilket ökar vinstchanserna. Numren till Superdragningen kan du välja manuellt, använda Snabbvalet för att få en uppsättning framslumpade nummer eller om du har sparat dina turnummer så kan du använda dem.

När har EuroMillions Superdraw dragning?

När har EuroMillions Superdraw dragning?

EuroMillions Superdraw har endast några dragningar per år. Några veckor innan en superdragning kommer att hållas går EuroMillions lotteriet ut och informerar om det. theLotter Sverige håller koll på detta och lägger ut informationen på webbplatsen så fort dragningstiden blir offentlig.

Nästa EuroMillions Superdraw kommer att hållas 29/9/2023. Startjackpotten är 130 miljoner € och om ingen vinner den kan den växa upp till 240 miljoner €.

Vad för slags priser har EuroMillions Superdragning?

Vad för slags vinster har EuroMillions Superdragning?

Superdragningens startjackpott är på 130 miljoner € men kan fortsätta att växa tills den når taket på 240 miljoner €. Jackpotten kan ligga kvar på den summan i max fyra dragningar och om förstapriset inte vinns av någon blir den femte dragningen en-måste-vinnas-dragning. Om det fortfarande saknas en jackpottvinnare delas pengarna ut till vinnarna i den näst högsta vinstklassen. Det finns även 12 mindre vinstgrupper som du kan vinna med partiella matchningar och i några fall behöver du även matcha antingen ett eller två tilläggsnummer.

Vad är EuroMillions Superdragning

Vad är EuroMillions Superdragning?

EuroMillions Superdragning är ett speciellt EuroMillions lotterievent som hålls några gånger om året och garanterar en större jackpott. Det som skiljer Superdragningen från den vanliga EuroMillions dragningen är startjackpotten. Den vanliga EuroMillionsdragningen har en startjackpott på 17 miljoner € medan startjackpotten är 130 miljoner € i Superdragningen. I både den vanliga dragningen och Superdragningen kan jackpotten nå upp till 240 miljoner €. Läs mer i guiden om EuroMillions Superdragning!