Vem driver theLotter Sverige?

S

Fullständig information och kontaktuppgifter till vår operatör hittar du i användarvillkoren.

F

Hur vet jag om jag har vunnit?

S

Du behöver inte kontrollera resultatet efter dragningen eftersom du får ett automatiskt gratulationsmeddelande när du vinner. Vi uppdaterar samtidigt ditt personliga spelkonto på theLotter Sverige där du kan se dragningsdetaljerna och dina vinster i vinstsektionen. För att få reda på din vinst på snabbaste möjliga sätt, prenumerera på theLotter Sveriges gratis SMS tjänst genom att klicka här.

F

Hur förnyar jag mitt flerdragningspaket/avbryter den automatiska förnyelsen?

S

Om du vill förnya ditt flerdragningspaket automatiskt, väljer du automatisk förnyelse vid köptillfället. Du kan även uppdatera eller avbryta inställningen när som helst i "flerdragningspaketets" statusfält på ditt konto.

För att säkerställa att den automatiska förnyelsen av ditt flerdragningspaket inte kommer att avbrytas, se till att din betalningsmetod är uppdaterad och att du har tillräckligt med pengar på ditt konto om du använder ett förbetalt betalningsalternativ.

F

Hur får jag kampanjerbjudanden från theLotter Sverige?

S

Enligt spellagen får spelare inte ges mer än ett välkomstbonus och därför har theLotter Sverige inga kampanjer med specialerbjudanden. Men vi skickar informationsmejl med uppdateringar från lottovärlden t. ex. vid lansering av nya lotterier. Se till att dina inställningar på ditt spelkonto tillåter informationsmejl så att du inte missar nyheter!

F

Hur ställer jag in notiser och preferenser?

S

Du kan ändra e-postinställningarna på ditt konto. Du kan till exempel välja om du vill ta emot aktivitetsmejl genom att kryssa i rutan.

Den här inställningen är för närvarande endast tillgänglig på skrivbordet.

Registrera dig för gratis SMS vinstaviseringar så att du får reda på när du har vunnit över 100 $.

Vänligen observera: om du väljer att inte ta emot aktivitetsmejl får du inte heller bekräftelsemejl, informationsmejl eller vinstaviseringar.