Frågor och svar

Välj kategori nedan för lotterihjälp online! Om du inte har hittat svaret på din fråga i FAQ-sektionen, vänligen kontakta oss på kundtjänsten.
De 5 vanligaste frågorna

Om theLotter Sverige och lottotjänsten

Visa
F

Vad är theLotter Sverige?

S

theLotter Sverige är en oberoende lotteritjänst som tillhandahåller lotteribetting. Spelare bettar på officiella lotteriers utfall. Spelare väljer nummer och dessa bettar jämförs sedan med det officiella lotteriets resultat. Priserna som betalas ut till vinnarna motsvarar storleken på prispengarna för motsvarande prisnivå som utbetalas av de officiella lotterierna.

På theLotter Sverige kan kunder betta på de största lotteridragningsresultaten utan att behöva köpa en fysisk lottokupong. Att betta är tryggt och säkert och prisutbetalningen är garanterad. theLotter Sverige har svensk spellicens.

F

Hur fungerar tjänsten?

S

theLotter Sverige gör det möjligt för lotterifans att betta på ett lotteris dragningsresultat. Du kan betta på mer än 55 officiella lotteriers dragningsresultat på theLotter Sverige. Spelaren deltar aldrig i den officiella lotteridragningen utan bettar endast på resultatet av den. Om du matchar helt eller delvis de nummer som dyker upp i den officiella lotteridragnigen, får du priser som motsvarar storleken på de pengar som den officiella lotterioperatören delar ut till spelare i motsvarande priskategori. theLotter Sverige har vinstförsäkringar som täcker priserna och de är en garanti på att dina priser betalas ut till dig. På theLotter Sverige kan du betta på över 55 officiella lotteriers utfall.

theLotter Sverige har försäkrat lotterierna på många olika sätt genom olika försäkringsbolag och därför kan regler skilja sig åt. När du vinner får du ett vinstmeddelande och småvinster överförs till ditt spelkonto.Vid en jackpottvinst kan vinnarens personliga närvaro behövas för att lösa ut vinsten. I de fall guidar theLotter Sveriges kundtjänst dig igenom processen tills du har fått ditt pris. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på priser.

En del länder beskattar lotteripriser. Om du bettar på ett sådant lotteri kommer avdrag att göras på en del priser så att du hamnar i samma ekonomiska ställning som vinnaren i det officiella underliggande lotteriet gör. Mer information hittar du i användarvillkoren.

För en mer detaljerad förklaring av alla våra tjänster, besök sidan "hur lottobeting fungerar".

F

Har theLotter Sverige svensk spellicens?

S

Ja, theLotter Sverige har svensk spellicens i enlighet med den nya spellagen från 1 januari 2019. Licensnumret är 18Li12438 och licensen är utgiven 8 juni 2020.

F

Vem driver theLotter Sverige?

S

Fullständig information och kontaktuppgifter till våra operatörer hittar du i Användarvillkor.

F

Är theLotter Sverige anslutet till en officiell lotteriorganisation?

S

theLotter agerar som en oberoende tjänst. Vi är inte del av någon officiell lotteriorganisation och vi driver inte något eget lotto. I stället erbjuder vi kunder möjligheten att betta online, i över 55 topplotterier från hela världen. På theLotter Sverige kan du betta på dina favoritlotteriers dragningsresultat på nätet! Vi ger alla lottoälskare tillgång till de största jackpottarna, de senaste resultaten och aktuella nyheter från lottovärlden. Konceptet och processen är enkel; spelare bettar på det valda lotteriets dragningsresultat. theLotter Sverige är ansvarig för utbetalning av priser, inte det anordnande lotteriet. Klicka här för att lära dig mer om hur tjänsten fungerar.

F

Vem får spela på theLotter Sverige?

S

theLotter Sverige välkomnar alla som är över 18. Läs theLotter Sveriges Användarvilkor för mer information.

F

Tar theLotter Sverige provision på vinster?

S

theLotter Sverige tar inte provision på priser, oavsett vinstens storlek. Serviceavgiften som du betalar när du köper ditt spel är den enda avgiften.

Sekundära priser överförs automatiskt till ditt konto inom 24 timmar efter offentliggörandet av det officiella lottoresultatet. Om du väljer att överföra dina priser till ditt bankkonto kan en överföringsavgift tillkomma.

F

Hur kan jag vara säker på att jag får mina vinster?

S

Vårt utbetalningssystem är helt automatiserat och granskas regelbundet. Priserna överförs till ditt spelkonto hos theLotter Sverige. Jackpottpriser kan dröja upp till fyra veckor innan de är inne på ditt bankkonto då de tar lite längre tid att processa. theLotter Sverige har försäkrat alla lotterierna genom olika försäkringsbolag och det kan hända att försäkringsbolaget eller det officiella lotteriet kräver din personliga närvaro vid jackpottutbetalningen. theLotter Sverige hjälper till med reseförberedelserna och guidar dig tills du har fått ut priset.

Enligt användarvillkoren tillhör priserna spelarna, inte theLotter Sverige. theLotter Sverige har inget rättsligt anspråk på dina priser. Användarvillkoren är ett juridiskt bindande dokument och är bevis på din äganderätt:

När du spelar på vår sajt får du först ett direkt bevis på ditt köp i form av ett bekräftelse-mail. Varje transaktion sparas permanent på ditt konto och kan visas och skrivas ut när som helst.

För mer information om tjänsten, klicka här.

F

Får jag pengarna tillbaka om jag inte är nöjd med mitt köp?

S

På theLotter Sverige är vi stolta över de tjänster vi erbjuder, men om du av någon anledning inte är helt nöjd kommer vi att betala tillbaka ditt första köp.

Se vilka rättigheter du har i användarvillkoren!

F

Är min personliga betalningsinformation skyddad på sajten?

S

Alla sidor hos theLotter Sverige är krypterade med GeoTrust 128 och all trafik mellan din webbläsare och vår sida är helt säker. Du kan se låssymbolen för Secure Sockets Layer i adressfältet i webbläsaren. Läs mer om vår integritetspolicy här!

F

Varför lönar det sig att betta på lotterier hos theLotter?

S

På theLotter Sverige kan du:

  • betta på över 55 officiella lotteriresultat, var och när som helst.
  • känna dig trygg i vetskapen om att du aldrig kan tappa bort beviset för ditt deltagande; theLotter Sverige lagrar all inform om ditt deltagande och du kan se all relevant information på ditt spelkonto.
  • göra smidiga onlinebet på en dator eller på en mobil enhet.
  • lita på att priserna betalas ut.
  • registrera dig för gratistjänster som resultats- och jackpottsaviseringar till mejl eller SMS.
  • bli en av över en miljon nöjda kunder och vinnare.

Läs mer om theLotter Sverige här.

F

Vilka gratistjänster finns på theLotter Sverige?

S

theLotter Sverige erbjuder en mängd kostnadsfria tjänster inklusive lottoresultatnotiser, jackpottnotiser,vinstnotifieringar via SMS, kundtjänst dygnet runt och massvis med uppdaterade lottoresultat och aktuella nyheter.

F

Är det säkert att betta på theLotter Sverige ?

S

Ja, vi är en respekterad och välkänd lotteritjänst och vi har många nöjda kunder från hela världen. Läs artikeln som förklarar varför theLotter Sverige är säkert!

Lotteribetting
Registrering och konto
Hur du Spelar
Bolagsspel
Vinster
Betalning
Uttag
Prenumerationer
Flerdragningspaket
Resultat och aviseringar
Kampanjer
Ansvarsfullt spelande
Lotteribedrägerier
Felsökning