Ofta ställda frågor

Välj kategori nedan för lotterihjälp online! Om du inte får din fråga besvarad kontakta oss på kundtjänsten.
De 5 vanligaste frågorna

Om theLotter Sverige och lottotjänsten

Visa
F

Vad är theLotter Sverige?

S

theLotter Sverige är en oberoende lotteribettingtjänst där du kan betta på officiella lotteriers utfall. Du väljer nummer och dina bettar jämförs sedan med det officiella lotteriets resultat. Priserna som betalas ut motsvarar de officiella lotteriernas vinster.

På theLotter Sverige kan du betta på internationella lotteriers dragningsresultat utan att behöva köpa en fysisk lottokupong. Att betta är tryggt och säkert och prisutbetalningen är garanterad. theLotter Sverige har svensk spellicens.

F

Vem driver theLotter Sverige?

S

Fullständig information och kontaktuppgifter till vår operatör hittar du i användarvillkoren.

F

Har theLotter Sverige svensk spellicens?

S

Ja, theLotter Sverige har svensk spellicens i enlighet med den nya spellagen från 1 januari 2019. Licensnumret är 18Li12438 och licensen är utgiven 8 juni 2020.

F

Hur fungerar tjänsten?

S

På theLotter Sverige kan du betta på mer än 55 officiella lotteriers dragningsresultat. Du deltar aldrig i den officiella lotteridragningen utan bettar endast på resultatet. Om du matchar helt eller delvis de nummer som dyker upp i den officiella lotteridragnigen får du ett pris som motsvarar storleken på den officiella lotterioperatörens pris i motsvarande vinstkategori. theLotter Sverige har vinstförsäkringar som täcker priserna och de är en garanti på att dina priser betalas ut till dig.

theLotter Sverige har försäkrat lotterierna via olika försäkringsbolag och därför kan regler skilja sig åt. När du vinner får du ett vinstmeddelande och småvinster överförs till ditt spelkonto.Vid en jackpottvinst kan vinnarens personliga närvaro behövas för att lösa ut vinsten. I de fall guidar theLotter Sveriges kundtjänst dig igenom processen tills du har fått ditt pris. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på priser.

En del länder beskattar lotteripriser. Om du bettar på ett sådant lotteri görs avdrag på priset så att du hamnar i samma ekonomiska ställning som vinnaren i det officiella underliggande lotteriet hamnar i. Mer information hittar du i användarvillkoren.

För en mer detaljerad förklaring av alla våra tjänster, besök sidan "hur lottobeting fungerar".

F

Är theLotter Sverige ansluten till en officiell lotteriorganisation?

S

theLotter Sverige agerar som en oberoende lotteribettingtjänst. Vi är inte del av någon officiell lotteriorganisation och vi driver inte något eget lotto. I stället erbjuder vi spelare möjligheten att betta online på över 55 topplotterier från hela världen. Vi ger alla lottoälskare tillgång till de största jackpottarna, de senaste resultaten och aktuella nyheter från lottovärlden. Konceptet och processen är enkel; du bettar på det valda lotteriets dragningsresultat. theLotter Sverige är ansvarig för utbetalning av priser, inte det anordnande lotteriet. Klicka här för mer information om hur lotteribettingtjänsten fungerar.

F

Vem får spela på theLotter Sverige?

S

theLotter Sverige välkomnar alla som är över 18 år. I theLotter Sveriges användarvilkoren finns mer information.

F

Tar theLotter Sverige provision på vinster?

S

theLotter Sverige tar inte provision på priser. Serviceavgiften som du betalar när du köper dina bets är den enda avgiften.

Sekundära priser överförs automatiskt till ditt konto efter offentliggörandet av det officiella lottoresultatet. Om du väljer att överföra dina priser till ditt bankkonto kan en överföringsavgift tillkomma.

F

Hur kan jag vara säker på att jag får mina vinster?

S

Vårt utbetalningssystem är helt automatiserat och granskas regelbundet. Priserna överförs till ditt spelkonto hos theLotter Sverige. Utbetalningen av jackpottar kan dröja några veckor då de tar lite längre tid att processa. theLotter Sverige har vinstförsäkrat lotterispelen och det kan hända att försäkringsbolaget eller det officiella lotteriet kräver din personliga närvaro vid jackpottutbetalningen. theLotter Sverige hjälper till med reseförberedelserna och guidar dig tills du har fått ut priset.

Enligt användarvillkoren tillhör priserna spelarna, inte theLotter Sverige. theLotter Sverige har inget rättsligt anspråk på priserna. Användarvillkoren är ett juridiskt bindande dokument och är bevis på din äganderätt.

När du spelar på vår webbplats får du ett bevis på ditt köp i form av ett bekräftelse-mail. Varje transaktion sparas permanent på ditt konto och kan ses och skrivas ut när som helst.

För mer information om tjänsten, klicka här.

F

Får jag pengarna tillbaka om jag inte är nöjd med mitt köp?

S

På theLotter Sverige är vi stolta över de tjänster vi erbjuder, men om du av någon anledning inte är helt nöjd kommer vi att betala tillbaka ditt första köp.

I användarvillkoren kan du läsa om dina rättigheter.

F

Är min personliga betalningsinformation skyddad?

S

Alla sidor hos theLotter Sverige är krypterade med GeoTrust 128 och all trafik mellan din webbläsare och vår sida är helt säker. Du kan se låssymbolen för Secure Sockets Layer i adressfältet i webbläsaren. Läs mer om vår integritetspolicy här!

F

Vilka är fördelarna med att betta på lotterier hos theLotter?

S

På theLotter Sverige kan du:

  • betta på över 55 officiella lotteriresultat var och när som helst.
  • känna dig trygg i vetskapen om att du aldrig kan tappa bort beviset för ditt deltagande; theLotter Sverige lagrar all inform om ditt deltagande och du kan se all relevant information på ditt spelkonto.
  • göra smidiga onlinebets med din dator eller mobila enhet.
  • lita på att priserna betalas ut.
  • registrera dig för gratistjänster som resultat- och jackpottaviseringar.

Läs mer om theLotter Sverige här!

F

Vilka gratistjänster finns på theLotter Sverige?

S

theLotter Sverige erbjuder en mängd kostnadsfria tjänster inklusive lottoresultatnotiser, jackpottnotiser, vinstmeddelanden, kundtjänst dygnet runt, lottoresultat och aktuella nyheter från lotterivärlden.

F

Är det säkert att betta på theLotter Sverige ?

S

Ja. Vi är en respekterad och välkänd lotteribettingtjänst och vi följer de gällande spellagarna. I artikeln theLotter Sverige är säker förklarar vi varför vi är en trygg och säker lotteribettingtjänst.

Lotteribetting
Registrering och konto
Hur du spelar
Bolagsspel
Vinster
Betalning
Uttag
Prenumerationer
Flerdragningspaket
Resultat och aviseringar
Kampanjer
Ansvarsfullt spelande
Lotteribedrägerier
Felsökning