Ofta ställda frågor

Välj kategori nedan för hjälp online! Om du inte får din fråga besvarad kontakta oss på kundtjänsten.
De 5 vanligaste frågorna

Om lottobettingtjänsten theLotter Sverige

Visa
F

Vad är theLotter Sverige?

S

theLotter Sverige är en oberoende lotteribettingtjänst där du kan betta på officiella lotteriers utfall. Du väljer nummer och dina bettar jämförs sedan med det officiella lottots resultat. Vinsterna som betalas ut motsvarar de officiella lotteriernas vinster.

På theLotter Sverige kan du betta på internationella lotteriers dragningsresultat utan att behöva köpa en fysisk lottokupong. Att betta är tryggt och säkert och vinstutbetalningen är garanterad. theLotter Sverige har svensk spellicens.

F

Hur fungerar tjänsten?

S

På theLotter Sverige kan du betta på mer än 55 officiella lotteriers dragningsresultat. Du deltar aldrig i den officiella lottodragningen utan bettar endast på resultatet. Om du matchar helt eller delvis de nummer som dyker upp i den officiella lottodragnigen får du en vinst som motsvarar storleken på den officiella lotto-operatörens vinst i motsvarande vinstkategori. theLotter Sverige har vinstförsäkringar som täcker vinsterna och de är en garanti på att dina vinster betalas ut till dig.

theLotter Sverige har försäkrat lottospelen via olika försäkringsbolag och därför kan regler skilja sig åt. När du vinner får du ett vinstmeddelande och småvinster överförs till ditt spelkonto.Vid en jackpottvinst kan din personliga närvaro behövas för att lösa ut vinsten. I de fall guidar theLotter Sveriges kundtjänst dig igenom processen tills du har fått din vinst. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på vinster.

En del länder beskattar lottovinster. Om du bettar på ett sådant lotto görs avdrag på vinsten så att du hamnar i samma ekonomiska ställning som vinnaren i det officiella underliggande lottot hamnar i. Mer information hittar du i användarvillkoren.

För en mer detaljerad förklaring av alla våra tjänster, besök sidan "hur lottobeting fungerar".

F

Har theLotter Sverige svensk spellicens?

S

Ja, theLotter Sverige har svensk spellicens i enlighet med den nya spellagen från 1 januari 2019. Licensnumret är 18Li12438 och licensen är utgiven 8 juni 2020.

F

Vem driver theLotter Sverige?

S

Fullständig information och kontaktuppgifter till vår operatör hittar du i användarvillkoren.

F

Är theLotter Sverige ansluten till en officiell lotteriorganisation?

S

theLotter Sverige agerar som en oberoende lottobettingtjänst. Vi är inte del av någon officiell lotteriorganisation och vi driver inte något eget lotto. I stället erbjuder vi spelare möjligheten att betta online på över 55 topplotterier från hela världen. Vi ger alla lottoälskare tillgång till de största jackpottarna, de senaste resultaten och aktuella nyheter från lottovärlden. Konceptet och processen är enkel; du bettar på det valda lottots dragningsresultat. theLotter Sverige är ansvarig för utbetalning av vinster, inte det anordnande lottot. Klicka här för mer information om hur lottobettingtjänsten fungerar.

F

Vem får spela på theLotter Sverige?

S

theLotter Sverige välkomnar alla som är över 18 år. I theLotter Sveriges användarvilkoren finns mer information.

F

Tar theLotter Sverige provision på vinster?

S

theLotter Sverige tar inte provision på vinster. Serviceavgiften som du betalar när du köper dina bets är den enda avgiften.

Sekundära vinster överförs automatiskt till ditt konto efter offentliggörandet av det officiella lottoresultatet. Om du väljer att överföra dina vinster till ditt bankkonto kan en överföringsavgift tillkomma.

F

Hur kan jag vara säker på att jag får mina vinster?

S

Vårt utbetalningssystem är helt automatiserat och granskas regelbundet. Vinsterna överförs till ditt spelkonto på theLotter Sverige. Utbetalningen av jackpottar kan dröja några veckor då de tar lite längre tid att processa. theLotter Sverige har vinstförsäkrat lottospelen och det kan hända att försäkringsbolaget eller det officiella underliggande lottot kräver din personliga närvaro vid jackpottutbetalningen. theLotter Sverige hjälper då till med reseförberedelserna och guidar dig tills du har fått ut vinsten.

Enligt användarvillkoren tillhör vinsterna spelarna, inte theLotter Sverige. theLotter Sverige har inget rättsligt anspråk på vinsterna. Användarvillkoren är ett juridiskt bindande dokument och är bevis på din äganderätt.

När du spelar på vår webbplats får du ett bevis på ditt köp i form av ett bekräftelse-mail. Varje transaktion sparas permanent på ditt konto och kan ses och skrivas ut när som helst.

För mer information om tjänsten, klicka här.

F

Får jag pengarna tillbaka om jag inte är nöjd med mitt köp?

S

På theLotter Sverige är vi stolta över de tjänster vi erbjuder, men om du av någon anledning inte är helt nöjd kommer vi att betala tillbaka ditt första köp.

I användarvillkoren kan du läsa om dina rättigheter.

F

Är min personliga betalningsinformation skyddad?

S

Alla sidor hos theLotter Sverige är krypterade med GeoTrust 128 och all trafik mellan din webbläsare och vår sida är helt säker. Du kan se låssymbolen för Secure Sockets Layer i adressfältet i webbläsaren. Läs mer om vår integritetspolicy här!

F

Vilka är fördelarna med att betta på lotterier på theLotter?

S

På theLotter Sverige kan du:

  • betta på över 55 officiella lottoresultat var och när som helst.
  • känna dig trygg i vetskapen om att du aldrig kan tappa bort beviset för ditt deltagande; theLotter Sverige lagrar all inform om ditt deltagande och du kan se all relevant information på ditt spelkonto.
  • göra smidiga onlinebets med din dator eller mobila enhet.
  • lita på att vinsterna betalas ut.
  • registrera dig för gratistjänster som resultat- och jackpottaviseringar.

Läs mer om theLotter Sverige här!

F

Vilka gratistjänster finns på theLotter Sverige?

S

theLotter Sverige erbjuder en mängd kostnadsfria tjänster inklusive lottoresultatnotiser, jackpottnotiser, vinstmeddelanden, kundtjänst dygnet runt, lottoresultat och aktuella nyheter från lottovärlden.

F

Är det säkert att betta på theLotter Sverige ?

S

Ja. Vi är en respekterad och välkänd lottobettingtjänst och vi följer de gällande spellagarna. I artikeln theLotter Sverige är seriös förklarar vi varför vi är en trygg och säker lottobettingtjänst.

Lottobetting
Registrering och konto
Hur man spelar
Andelsspel
Betalning
Vinster
Uttag
Prenumerationer
Flerdragningspaket
Resultat och aviseringar
Kampanjer
Ansvarsfullt spelande
Lottobedrägerier
Felsökning