Frågor och svar

Välj kategori nedan för lotterihjälp online! Om du inte har hittat svaret på din fråga i FAQ-sektionen, vänligen kontakta oss på kundtjänsten.
De 5 vanligaste frågorna
Om theLotter Sverige och lottotjänsten

Lotteribetting

Visa
F

Vad är lottobetting?

S

I lotterivadslagning bettar spelaren på ett officiellt lotteris resultat. Det betyder att du bettar på de nummer som kommer att dras i ett officiellt lotteri. Du får ingen officiell lottokupong från det anordnande lotteriet. Om din satsning innehåller de vinnande numren får du priser som motsvarar priset som den officiella lotterioperatören ger till vinnaren i motsvarande prisnivå.

F

Vem betalar ut priserna i lotteribetting?

S

Alla priser som du har rätt till, inklusive jackpottpriser, betalas antingen till ditt  spelkonto eller till ditt bankkonto. theLotter Sverige har via olika försäkringsbolag en vinstförsäkring som täcker större priser. Mindre priser betalas från intäkterna från lotterivadslagningarna.

F

Är lotteripriserna i betting i samma storlek som de som erbjuds av officiella lotterier?

S

Vinnare får sina jackpottar och sekundära priser som om de hade köpt fysiska kuponger till lotteriet. Lotteribettingpriserna motsvarar de priser som det officiella lotteriet har. Ytterligare utlottningar, som delas ut av officiella lotterier, ingår inte i lotteribettarna som placeras på theLotter Sverige.

F

Hur får jag reda på om jag har vunnit?

S

De officiella lotteriernas dragningsresultat bestämmer resultaten på lotteribetten, men du behöver inte kontrollera resultaten efter varje dragning. Vi kommer att meddela dig via mejl eller SMS när du vinner och vi sätter in priset på ditt theLotter Sverige konto. Du kan också registrera dig för vår gratis SMS avisering och få omedelbara meddelanden om dina priser.

F

Hur kan theLotter Sverige betala ut så höga priser?

S

theLotter Sverige har, via olika försäkringsbolag, en vinstförsäkring som täcker större priser. Mindre priser betalas med intäkterna från lotterivadslagningarna.

F

Var kan jag se mina lotteribettar?

S

På ditt theLotter Sverige konto kan du se en sammanfattning av alla aktiva och tidigare spel som du har gjort på theLotter Sverige. Du kan också se alla tidigare transaktioner inklusive insättningar, uttag och lotteripriser. Du kan få ytterligare information genom att klicka på raden för den relevanta transaktionen.

Registrering och konto
Hur du Spelar
Bolagsspel
Vinster
Betalning
Uttag
Prenumerationer
Flerdragningspaket
Resultat och aviseringar
Kampanjer
Ansvarsfullt spelande
Lotteribedrägerier
Felsökning