Ontario 49 | lotterispel på internet | theLotter Sverige

Betta på Ontario 49 Lotto online

Hur bettar man på Ontario 49 Lottos dragningsresultat?

Hur bettar man på Ontario 49 Lottos dragningsresultat?

Att spela på ett av de mest populära lotterierna i Kanada är enkelt. Du behöver fylla i lottoraden med 6 nummer från gissningsintervallet 1-49. Numren kan du välja manuellt, använda dina sparade turnummer eller slumpa fram numren. theLotter Sverige erbjuder olika spelformer: spel för en dragning och systemspel som du spelar med flera nummerkombinationer och förstärkta odds. Du kan även välja att köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket med 5, 10, 25 eller 52 dragningar.

När är Ontario 49 Lottos dragning?

När är Ontario 49 Lottos dragning?

Den officiella Ontario 49-dragningen hålls två gånger i veckan, på onsdagar och lördagar kl. 22.30. Detta motsvarar torsdagar och söndagar klockan 4.30 i Sverige. Tänk på att lottobetsen måste vara köpta inom en viss tid för att de ska gälla för kommande dragning. I jackpottlistan kan du se när Ontario 49 spelstopp inträder. I dragningen väljer man även ett bonusnummer som du behöver för att vinna vissa priser. theLotter Sverige publicerar det senaste resultatet strax efter dragningen så att du kan ta och kontrollera dina lottorader.

Hur vinner man priser på Ontario 49?

Hur vinner man priser på Ontario 49?

Detta populära kanadensiska lotteri har en fast jackpott på 2 miljoner CA$ och den delas ut till spelare som lyckas matcha alla de 6 numren som dras fram i dragningen. Du har även chans att vinna ett pris med delvis matchade nummer från en av de sex sekundära vinstkategorierna. För att vinna sekundärpriserna i divisionerna två (5 + 1) och sex (2 + 1) behöver du även matcha bonusnumret som dyker upp i dragningen. theLotter Sverige erbjuder ett kanadensiskt lotteri till, nämligen Kanada Lotto 6/49 som du också kan betta på.