Betta på Nya Zeelands lotto online

Hur bettar man på Nya Zeeland Lottos utfall?

Hur bettar man på Nya Zeeland Lottos utfall?

Spela på Nya Zeelands Lotto genom att välja 6 huvudnummer i gissningsintervallet 1-40. I dragningen dras även ett bonusnummer som behövs i tre av de sju priskategorierna. Du kan välja dina nummer manuellt eller med hjälp av snabbvalet som slumpar fram numren.

Genom att spela Nya Zeelands Lotto online kan du välja mellan flera spelformer; standardspel som gäller för en dragning, flerdragningspaket, som ger rabatt ju fler dragningar du är med i, och prenumeration, som har den fördelen att du aldrig missar en endaste dragning.

Nya Zeelands lottodragningarna äger rum på onsdagar kl 20:20 och på lördagar kl 20:00 lokal tid.

Hur vinner man på Nya Zeelands lotto?

Hur vinner man på Nya Zeelands lotto?

Med 6 nummermatchningar vinner du lottojackpotten på 1 miljon NZ$. Vinnaroddsen för första priset är 1:3 838 380. Det finns även sex sekundära priskategorier som du kan vinna priser ifrån om du har partiella matchande nummerkombinationer med eller utan bonusnumret. Besök NZ lottoresultatsidan för att se om du har nummermatchningar!

Vad är skillnaden mellan Nya Zeelands Lotto och NZ Powerball lotto?

Vad är skillnaden mellan Nya Zeelands Lotto och NZ Powerball lotto?

Nya Zeeland Lottos enorma popularitet ledde till att man beslutade sig för att skapa Powerball Lotto. Även om de kan verka som två helt separata lotterier, är de faktiskt exakt samma spel, med en skillnad! När spelare spelar på Nya Zeelands Powerball Lotto

Vad händer om jag vinner på Nya Zeelands Lotto?

Vad händer om jag vinner på Nya Zeelands Lotto?

theLotter Sverige meddelar dig omgående om du har vunnit ett pris. Om du har matchat alla numren, som behövs för att vinna jackpotten, kontaktar kundtjänsten dig antingen via e-post eller sms. En jackpottutbetalning tar ett tag att processa innan den är på ditt bankkonto. Om du har vunnit ett sekundärt pris får du också ett meddelande och priset överförs till ditt personliga spelkonto på theLotter Sverige.