Spela Nya Zeelands Lotto, lottobetting - theLotter Sverige

Betta på Nya Zeelands Lotto online

Hur spelar man Nya Zeelands Lotto?

Hur spelar man Nya Zeelands Lotto?

Spela på Nya Zeelands Lotto genom att välja 6 huvudnummer mellan 1 och 40! När du spelar online från Sverige bettar du på den officiella dragningens utfall. Du kan välja dina nummer manuellt eller slumpa fram dem. Det finns två spelformer; engångsspel och systemspel och om du inte vill missa dragningar är det bara att lägga till antingen ett flerdragningspaket eller en prenumeration.

När är Nya Zeelands Lottodragning?

När är Nya Zeelands Lottodragning?

Nya Zeelands Lottodragning äger rum på onsdagar kl 20.20 och på lördagar kl 20.00 nyzeeländsk lokal tid. På grund av tidsskillnaden motsvarar detta onsdagar kl 10.20 och lördagar kl 10.00 svensk tid. Nya Zeelands Lottoresultat hittar du genom att klicka på länken. Du kan även få gratis resultataviseringar genom att anmäla dig för dem på ditt spelkonto.

Vad för sorts vinster har Nya Zeelands Lotto?

Vad för sorts vinster har Nya Zeelands Lotto?

I Lotto gäller det att matcha dina nummer med dragningens nummer. Med sex rätta nummer vinner du den fasta lottojackpotten på 1 miljon NZ$. Det finns även sex mindre vinstnivåer som du kan vinna ifrån om du har några rätta nummer. I tre vinstklasser behöver du även matcha bonusnumret för att få en vinst. En matchning av huvudnummer tillsammans med bonusnumret ger en större vinst än enbart samma antal huvudnummer.

Vad är skillnaden mellan Nya Zeelands Lotto och NZ Powerball?

Vad är skillnaden mellan Nya Zeelands Lotto och NZ Powerball?

Nya Zeelands Lottos popularitet ledde till att man beslutade sig för att skapa Powerball. De kan verka som två separata lotterier men är faktiskt exakt samma spel fast med en skillnad. När du spelar på Nya Zeelands Powerball är det samma som NZ Lotto men med tillägget Powerball. Även jackpottens storlek skiljer sig åt. Medan Lotto-jackpotten är på 1 miljon NZ$ börjar Powerballs jackpott på 4 miljoner NZ$ och kan nå som mest 50 miljoner NZ$. NZ Powerball har 14 vinstklasser jämfört med Lotto som har sju vinstkategorier.

Vad händer om jag vinner på Nya Zeelands Lotto?

Vad händer om jag vinner på Nya Zeelands Lotto?

theLotter Sverige kontaktar dig om du har vunnit. Om vinsten är mindre får du ett gratulationsmail och vinsten sätts in på ditt spelkonto. Och om du har matchat alla numren, som behövs för att vinna jackpotten, kontaktar theLotter Sveriges kundtjänst dig för att börja utbetalningsprocessen. I vår frågor och svar-avdelning finns de vanligast ställda frågorna om hur vinstutbetalningar går till.