Betta på Nya Zeelands lotto online

Hur bettar man på dragningsresultatet i Nya Zeelands Lotto?

Hur bettar man på dragningsresultatet i Nya Zeelands Lotto?

Spela på Nya Zeelands Lotto genom att välja 6 huvudnummer i gissningsintervallet 1-40! När du spelar online från Sverige bettar du på den officiella dragningens utfall. Du kan välja dina nummer manuellt, använda dina sparade turnummer eller slumpa fram numren. Hos theLotter Sverige kan du välja mellan två spelformer; standardspel som gäller för en dragning och systemspel som du kan spela med fler nummer. Fördelarna med ett flerdragningspaket och en prenumeration är att du aldrig missar en dragning.

När är Nya Zeelands lottodragning?

När är Nya Zeelands lottodragning?

Nya Zeelands lottodragningar äger rum på onsdagar kl 20:20 och på lördagar kl 20:00 nya zeeländsk lokal tid. På grund av tidsskillnaden motsvarar detta onsdagar kl 10.20 och lördagar kl. 10.00 svensk tid. theLotter Sverige publicerar Nya Zeelands Lottoresultat efter att den offentliga dragningen har ägt rum. Du kan även prenumerera gratis på resultataviseringar genom att klicka i lotteriet i rullgardinsmenyn som finns på ditt spelkonto. I dragningen dras även ett bonusnummer som ger chans till priser från högre vinstklasser.

Vad för sorts priser har Nya Zeelands Lotto?

Vad för sorts priser har Nya Zeelands Lotto?

I Lotto gäller det att matcha dina valda nummer med numren från lotteriets dragning. Med 6 nummermatchningar vinner du den fasta lottojackpotten på 1 miljon NZ$. Det finns även sex sekundära vinstkategorier som du kan vinna priser ifrån om du har partiella matchande nummerkombinationer. I tre av de sekundära vinstklasserna (andra, fjärde och sjätte) behöver du även matcha bonusnumret för att kamma hem de priserna. En matchning av huvudnummer tillsammans med bonusnumret ger ett större pris än om du hade matchat enbart samma antal huvudnummer.

Vad är skillnaden mellan Nya Zeelands Lotto och NZ Powerball?

Vad är skillnaden mellan Nya Zeelands Lotto och NZ Powerball?

Nya Zeeland Lottos popularitet ledde till att man beslutade sig för att skapa Powerball. De kan verka som två separata lotterier men är faktiskt exakt samma spel fast med en skillnad. När du spelar på Nya Zeelands Powerball spelar du på NZ Lotto med tillägget Powerball. Även jackpottens storlek skiljer sig åt. Medan Lotto-jackpotten är på 1 miljon NZ$ börjar Powerballs jackpott på 4 miljoner NZ$ och kan nå taket på 50 miljoner NZ$. NZ Powerball har 14 vinstklasser jämfört med Lottos som har 7 priskategorier.

Vad händer om jag vinner på Nya Zeelands Lotto?

Vad händer om jag vinner på Nya Zeelands Lotto?

theLotter Sverige kontaktar dig om du har vunnit ett pris. Om priset är mindre får du ett gratulationsmail och priset sätts in på ditt spelkonto. Och om du har matchat alla numren, som behövs för att vinna jackpotten, kontaktar theLotter Sveriges kundtjänst dig för att påbörja processen med utbetalning av priset. I vår frågor och svar-avdelning finns de vanligast ställda frågorna om hur vinstutbetalningar går till. Klicka på linken om du vill du veta mera om oss och hur vår affärsmodell fungerar!